Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Udskiftning af implantater

Fra implantat producentens side gives der livslang garanti på holdbarheden af implantatet i brysterne. Skulle det alligevel ske i sjældne tilfælde, at der opstår ruptur af implantatet, har producenten forpligtet sig til at erstatte det utætte implantat. Med tiden vil dine nye brysters facon ændre sig pga. almindelig aldring af hud og bindevæv. Resultatet vil derfor over tid ændre sig, selvom implantaterne ikke fejler noget. Vægtændringer, graviditet og amning kan have betydning for, hvor hurtigt denne ændring indtræder. Læs mere om udskiftning af implantater her på siden

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 8 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en udskiftning af implantater her på klinikken. 

  • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
  • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
  • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
  • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 8 år, efter du har fået udskiftet dine implantater, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. NB! Har du kapseldannelse eller tidligere haft det, så gælder kapselgarantien ikke. Til forundersøgelsen afklares det, om du har kapseldannelse.
  • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 8 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.
Du bør blive undersøgt af en plastikkirurg, hvis du har brystimplantater og oplever et af følgende; Dit bryst ændrer form og fx hæver op, bliver mere fast, hårdt eller deformt, eller hvis du oplever en stikkende eller brændende smerte i brystet. Det samme gør sig gældende, hvis du får hævede lymfekirtler, som kan skyldes, at silikonen er sivet ud. Det kan ses ved ældre implantater. De skærefaste silikoneimplantater, der bruges i dag, giver ikke udsivning af silikone. Hvis implantatet er gået i stykker, så bør man få fjernet eller udskiftet implantatet – og i nogle tilfælde bør man få en ultralydsscanning af brystet inden operationen. Alle implantater, der bruges på Lift Clinic, har livstidsgaranti ved ruptur.

Kapseldannelse kan opstå efter en brystforstørrelse med implantat, når den bindevævshinde, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at blive fortykket. Dette kan bevirke, at brystet føles hårdt og give anledning til smerter. Læs mere om kapseldannelse her.

På Lift Clinic koster det 44.000 kr. at få udskiftet sine gamle implantater med Motiva inkl. 5 års garanti. Prisen er vejledende og inklusiv fuld bedøvelse og den lovpligtige patientforsikring. Se alle priser her på siden, hvor alle tillæg fremgår.

På Lift Clinic kan du låne til din behandling rente- og gebyrfrit. Du kan således dele betalingen op i mindre bidder uden at skulle betale ekstra for operationen. Vi tilbyder finansieringsløsningen i samarbejde med Resurs Bank, og du kan lave en låneansøgning her på siden.

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter et par dage – de fleste foretrækker at arbejde hjemmefra den første uge. Har du et mere fysisk krævende job, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding. Du bør desuden aftale med din arbejdsgiver, at du holder en pause med tunge løft de første 4 uger efter operationen.

På Lift Clinic foretages operationen i fuld bedøvelse. Nogle dage inden operationen modtager du en e-mail med informationer om mødetid, faste og andre praktiske forhold.

Når operationen er overstået, vil du blive kørt ind på en af vores opvågningsstuer, hvor vores opvågningssygeplejersker vil passe godt på dig og informere dig om det videre forløb. Som oftest vil du være klar til at tage hjem 2 timer efter operationen.

Der går som oftest mellem 3-6 måneder før, dine bryster er faldet på plads. Der kan i visse tilfælde gå op til 1 år, før man kan se det endelige resultat.

På Lift Clinic kan vi ikke tilbyde operationen til personer med en BMI på over 30. Det skyldes, at der er større risiko forbundet med operationen og bedøvelsen.

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Du skal forvente at opleve smerter i tiden efter operationen. De fleste oplever dog, at smerteniveauet er lavere end ved første gang, man får indopereret implantater. Vi anbefaler, at du tager smertestillende medicin de første par uger efter operationen, hvilket du vil blive informeret nærmere om ved udskrivelsen. 

Efter 2-3 dage kan du gå forsigtigt i brusebad uden at vaske eller gnubbe operationssåret direkte. Tør med et rent håndklæde. Det hvide plaster er ikke vandfast. Det fjernes i forbindelse med dit første bad efter operationen. Det brune plaster på operationssåret kan godt tåle vand og skal blive siddende indtil kontrollen 14 dage efter operationen.

Undgå sauna, dampbade og svømmehal de første 4 uger efter operationen – operationssårene skal først være helet, dvs. ingen synlige sårskorper.

Vi anbefaler, at du benytter den udleverede støttende bh dag og nat i 6 uger efter operationen. Du må tage den af i forbindelse med bad, og når den skal vaskes. I dette tidsrum anbefaler vi, at du holder dig i ro. På den måde støtter du brystet og opnår det bedst mulige resultat.

Du bør vente 3 måneder, før du går helt uden bh.

Vent 3 måneder med at bruge bøjle og push-up bh, da det kan skabe irritation omkring arret. Du kan i mellemtiden bruge en sports bh, fortsætte med at benytte den udleverede bh eller bruge en blød bh, der ikke føles generende. Det er altid vigtigt at lytte til sin krop – føles det ubehageligt eller generende med den bh, du bruger, så find en anden løsning.

Vi anbefaler, at du udelukkende sover på ryggen de første 4 uger efter operationen. Derefter kan du sove på siden. hvis det føles komfortabelt. Læg eventuelt en pude i siden for at støtte brystet.

Efter operationen bør du som minimum vente 6 uger med at sove på maven. Begynd først at sove på maven, når det føles komfortabelt. Lyt til din krop, og find en anden soveposition, hvis det gør ondt eller føles ubehageligt.

Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 6 uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og stoppe den fysiske aktivitet, hvis du oplever smerter. Du kan gå ture, når du vil.

De første 4 uger efter din brystoperation må du maks. løfte 1 kg. per arm. Du må heller ikke løfte armene over skulderhøjde. Det er vigtigt at overholde dette.

Du må køre bil, når du føler dig klar til det. Dog tidligst dagen efter operationen. Mærk efter, om det giver anledning til smerter, i så fald vent yderligere nogle dage med genoptagelse af bilkørsel. Du må ikke køre bil, hvis du tager stærk smertestillende medicin.
Det er helt normalt, at der forekommer blå mærker og misfarvning af området. Dette vil typisk aftage inden for et par uger.

925 ml. er de største implantater, du kan få her på Lift Clinic. De er fra mærket Motiva.

På Lift Clinic gør vi primært brug af implantater fra Motiva. Der er fordele og ulemper ved implantater fra alle tre producenter. Vi rådgiver derfor altid med udgangspunkt i din krop og dine ønsker til slutresultatet.

Hvorvidt du bør vælge at gå med runde eller anatomiske implantater afhænger af dit udgangspunkt samt dine ønsker til slutresultatet.

Ja, runde implantater kan godt give et naturligt og harmonisk resultat. Fx er Ergonomix implantater fra Motiva runde, men opfører sig dråbeformet og er netop designet til at ligne og føles som et rigtigt bryst.

Nej, det er ikke farligt at få udskiftet sine implantater, men ved alle kirurgiske indgreb er der en lille risiko for komplikationer, og dem tager vi selvfølgelig højde for her på Lift Clinic. Til forundersøgelsen vil vi informere dig om de risici, der er forbundet med operationen. Du kan læse mere her på siden.

Når såret er helet helt op og skorpen falder af, så bør du smøre arret med et plejeprodukt 1-2 gange om dagen. Vi anbefaler IS Clinical SHEALD Recovery Balm. Cremen stimulerer dannelsen af nye hudceller, fremmer hurtig heling og hjælper med at forebygge ar-dannelse. Vi anbefaler, at du som minimum smører arret i 3 måneder. Det kan dog være effektivt at smøre arret i op til 6 måneder efter operationen. 

Derudover er det utrolig vigtigt, at du beskytter dine ar mod sollys de første 12 måneder. Vi anbefaler, at du bruger solcreme med solfaktor 50.

Man vil som oftest lægge arret det samme sted, som ved den oprindelige brystforstørrelse. Hvis din første operation var gennem armhulen, er det dog ofte nødvendigt at udskifte implantatet gennem folden under brystet. Dette vil du drøfte med din plastikkirurg til forundersøgelsen.

Arrene vil i starten være røde og meget synlige, men dette vil aftage i månederne efter operationen. Det kan tage et år før, at arrene er blegnet og helet helt. Der er en lille risiko for, at man kan få grimme og skræmmende ar.

Det er altid en god idé at få et tjek, når implantaterne er ved at være 10 år gamle. Man bør blive undersøgt af en plastikkirurg med henblik på at få udskiftet eller fjernet implantaterne, hvis man oplever, at brystet ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Ligeså hvis man oplever en stikkende eller brændende fornemmelse i brystet, eller hvis man får hævede lymfeknuder. 

Før du beslutter dig for, hvilke brystimplantater du går med, så er det vigtigt at se på, hvilken garanti der er på de forskellige brystimplantater. Du skal være opmærksom på, at selv om moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke evigt. Inden du får indsat et brystimplantat, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale. Læs mere her.

I langt de fleste tilfælde er det ikke muligt at få operationen betalt af det offentlige, da det vil blive vurderet som en “kosmetisk indikation. Desuden kan vi hos Lift Clinic ikke tilbyde nogen former for operationer med henvisning fra det offentlige.