Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Baldeimplantater

På Lift Clinic anvender vi udelukkende baldeimplantater i høj kvalitet, og her kan man forvente en lang holdbarhed. Man kan forvente en holdbarhed på ca. 10 år og i nogle tilfælde, kan der gå flere årtier, før det er nødvendigt med en udskiftning af implantaterne.

På Lift Clinic koster en operation med baldeimplantater fra 44.000 kr. Vores priser er vejledende og inklusiv den lovpligtige patientforsikring.

På Lift Clinic kan du låne til din baldeforstørrelse med implantater rente- og gebyrfrit – 0 kr. i gebyr og 0% i renter. Du kan læse mere om vores finansieringsløsning med Resurs Bank her på siden.

En baldeforstørrelse med implantater kan være en mulighed for dig, der ønsker en større eller mere rund numse, men ikke har nok fedt til at få foretaget en baldeforstørrelse med eget fedt (BBL). Operationen muliggør et naturligt look med et diskret ar.
Det er muligt at få et smukt og naturligt resultat med baldeimplantater. På Lift Clinic gør vi udelukkende brug af runde baldeimplantater i høj kvalitet, og vi anvender den bedste og mest sikre metode til indførelse af implantaterne.

Det er ikke farligt at få en baldeforstørrelse med implantater, så længe operationen udføres under ordnede forhold af en erfaren plastikkirurg, og der tages de rigtige forholdsregler. På Lift Clinic er vores vigtigste prioritet vores patienters sikkerhed, og vi anvender derfor udelukkende den operationsmetode, der udgør den laveste risiko for komplikationer.

Ved alle kosmetiske operationer er der en lille risiko for komplikationer, og dem tager vi selvfølgelig højde for her på Lift Clinic. Til forundersøgelsen vil vi informere dig om de risici, der er forbundet med operationen. Du kan læse mere her på siden.

På Lift Clinic gør vi brug af runde baldeimplantater fra det tyske firma Polytech, som fås i størrelsen 200-560 ml.
De baldeimplantater, som vi anvender på Lift Clinic, består af silikone. Baldeimplantaterne minder i opbygning om brystimplantater, men har en fastere gel og lommen er tykkere og mere robust.

Vi anbefaler, at man får et tjek hos en plastikkirurg, når implantaterne er ved at være 10 år gamle. Det er individuelt, hvornår man skal have udskiftet sine baldeimplantater. Nogle patienter kan vente flere årtier, før det bliver nødvendigt at få udskiftet sine implantater. Er man tilfreds med størrelse, form og placering, og har man ingen smerter eller gener, så er der som udgangspunkt ingen grund til at udskifte implantaterne.

Oplever man, at bagdelen ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Eller en stikkende eller brændende fornemmelse i bagdelen, så bør man blive undersøgt af en plastikkirurg med henblik på at få udskiftet eller fjernet baldeimplantaterne.

Fra producenternes side gives der livstidsgaranti på implantaterne. Med dette menes, at der med baldeimplantatet følger en begrænset produkterstatningsgaranti, som berettiger dig til et gratis erstatnings-baldeimplantat af lignende type ved bekræftet ruptur, uanset implantatets alder.

Du kan dog ikke forvente, at et baldeimplantat holder livet ud. Det gør ingen baldeimplantater uanset, hvor god kvalitet det er. Producenten af implantaterne oplyser, at man med rimelighed kan forvente en holdbarhed på mindst 10 år, men de giver ingen garanti med hensyn til den forventede levetid.

På Lift Clinic kan vi ikke tilbyde en baldeforstørrelse med implantater til personer med en BMI på over 30. Det skyldes, at der er større risiko forbundet med operationen og bedøvelsen.

En baldeforstørrelse med implantater foretages i fuld bedøvelse og tager ca. 1 time. Operationen udføres ved, at der lægges et lille snit på ca. 3 cm. opadtil i den øvre del mellem balderne, således at arret kan skjules bedst muligt. Herefter laves der en lomme med plads til implantatet, hvorefter det silikonefyldte baldeimplantat placeres under musklen og skubbes på plads. Til slut syes huden med en tynd tråd, der som oftest vil være selvopløselig.

En baldeforstørrelse med implantater tager ca. 1 time.

På Lift Clinic foretages en baldeforstørrelse med baldeimplantater i fuld bedøvelse.

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter et par dage – de fleste foretrækker at arbejde hjemmefra den første uge. Har du et mere fysisk krævende job, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding.
Du skal forvente at opleve smerter og spændinger i tiden efter en baldeforstørrelse med implantater. Derfor anbefaler vi, at du tager smertestillende medicin, som du vil blive informeret nærmere om ved udskrivelsen. Det er også forventeligt, at der i ugerne efter operationen forekommer hævelse, blå mærker og ubehag, når man går.
Der går typisk 2-4 måneder før, du kan se resultatet af en baldeforstørrelse med implantater. Hævelsen skal nemlig aftage, og det tager desuden tid for implantaterne at falde helt på plads. Der kan i visse tilfælde gå op til 1 år, før arret er blegnet og helet helt.

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen, da der er højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Vi anbefaler, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for komplikationer som infektion, blødning og dårlig sårheling.

Når operationen er overstået, vil du blive kørt ind på en af vores opvågningsstuer, hvor vores opvågningssygeplejersker vil passe godt på dig og informere dig om det videre forløb. Som oftest vil du være klar til at tage hjem 2-3 timer efter operationen.

2-3 dage efter din baldeforstørrelse kan du forsigtigt gå i brusebad uden at vaske eller gnubbe operationssåret direkte. Tør med et rent håndklæde. Når trådene er fjernet eller opløst, kan du bade som vanligt.

Undgå sauna, dampbade og svømmehal de første 4 uger efter operationen – operationssårene skal først være helet, dvs. ingen synlige sårskorper.

Du kan sove, som du finder det behageligt efter en baldeforstørrelse med implantater.
Ja, du kan umiddelbart efter operationen sidde ned på bagdelen.

Du vil få en forbinding på efter operationen, som fjernes til din kontrol ca. 14 dage efter din baldeforstørrelse med implantater.

Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 4 uger, hvis dette ikke medfører smerter og gener. Vi anbefaler desuden, at du undgår tunge løft de første 4 uger efter operationen. Du kan bevæge dig rundt og gå ture, når du vil.
Du må selv køre bil, når du føler dig klar til det. Dog tidligst dagen efter operationen. Du må ikke køre bil hvis du tager stærk smertestillende medicin.
Det er helt normalt, at der forekommer blå mærker, hævelse og misfarvning af bagdelen. Dette vil være mest udtalt de første par dage efter operationen og vil løbende aftage.
Det er helt normalt, at bagdelen hæver op efter at have fået baldeimplantater. Hævelsen aftager typisk i løbet af de første par uger.

Hos Lift Clinic er udføres en operation med baldeimplantater altid af en erfaren plastikkirurg, og selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne, så kan følgende forekomme;

 • Et hæmatom (alvorlige blå mærker), som kan kræve kirurgisk dræning.
 • Serom < 1 %. En væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes. Ses ved midlertidig hævelse af balderne.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Strækmærker.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en baldeforstørrelse med implantater.
 • Sårinfektion: En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Efterblødning. Som ved alle kirurgiske indgreb er der en lille risiko for en blødning, hvilket som oftest vil kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 %.
 • Infektion omkring baldeimplantatet. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage efter en baldeforstørrelse. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Føleforstyrrelser: Der er en lille risiko for, at der kan opstå nedsat følelse og muskelstyrke i i balder, lår og ben. Det skyldes typisk en irritation af iskiasnerven og forsvinder som oftest hurtigt efter operationen. Det kan ikke udelukkes, at en permanent reduktion af følsomheden og/eller muskelstyrken kan forekomme.
 • Folder eller rynker: Da implantaterne er fleksible, er der en risiko for, at lommen foldes sammen, og at disse folder kan mærkes gennem huden. Dette ses ofte hos patienter, der er meget slanke, eller som for nylig har tabt sig meget. Tilstanden kan behandles ved enten at placere implantatet dybere i balden eller ved en fedttransplantation, hvor man indfører et tyndt lag af patientens eget fedt under huden for at cammoflere implantatet.
 • Kapseldannelse: Kapseldannelse ved baldeimplantater ses i meget sjældne tilfælde. Dette kan bevirke, at bagdelen føles hårdt og give anledning til smerter. Kapseldannelse er i sig selv ikke farligt, men hvis det medfører gener og smerter, så vil man anbefale en udskiftning eller fjernelse af implantatet.
 • Ruptur: Selvom baldeimplantaterne er i høj kvalitet og utrolig robuste, så er det muligt, at implantatets lomme kan briste. Dette er utrolig sjældent, men kan opstå som følge af en voldsom skade på eller omkring bagdelen eller grundet vedvarende slitage på implantatskallen. Det er muligt, at implantatet lækker, men dette forbliver i den membram, der isolerer implantatet. Ruptur af et baldeimplantat kan gå helt ubemærket hen uden nævneværdige konsekvenser eller gener, men kan også føre til dannelsen af ​​en “skal”. Det vil som oftest kræve en fjernelse eller udskiftning af implantatet.
 • Forskydning af implantatet: Der er en lille risiko for, at baldeimplantatets placering forskydes, hvilket vil påvirke formen på balderne. Dette vil kræve en korrigerende operation, hvor implantatet flyttes til den tilsigtede placering.
 • Forsinket serom: I meget sjældne tilfælde kan der opstå væskeophobning omkring implantatet, hvilket kan kræve en ultralydsvejledt punktur.

Nej, arret på ca. 3 cm. vil være placeret opadtil i den øvre del mellem balderne, således at det skjules bedst muligt.

I starten vil arret være rødt, men dette vil aftage i månederne efter operationen. Det kan tage et år før, at arret er blegnet og helet helt. Langt de fleste vil få et flot ar, men der er en lille risiko for, at man kan få et grimt og skræmmende ar.

Det er individuelt, hvordan ar heler, og har du tidligere haft problemer med ardannelse og grimme ar, så kan du også forvente det ved denne operation. Det er derfor vigtigt at oplyse om dette til forundersøgelsen.

Vi anbefaler, at du smører dine ar med plejeproduktet IS Clinical SHEALD Recovery Balm 1-2 gange om dagen, når sårene er helet op og skorperne er faldet af. Cremen stimulerer dannelsen af nye hudceller, afhjælper tør hud, fremmer en hurtig heling og forebygger uskøn ar-dannelse. Vi anbefaler, at du som minimum smører dine ar i 3 måneder. Det kan dog være effektivt at smøre arrene i op til 6 måneder efter operationen. 

Derudover er det utrolig vigtigt, at du beskytter dine ar mod sollys de første 12 måneder. Vi anbefaler, at du bruger solcreme med solfaktor 50.

Det er ikke muligt at få baldeimplantater betalt af det offentlige, da det vil blive vurderet som en “kosmetisk indikation. Desuden kan vi hos Lift Clinic ikke tilbyde nogen former for operationer med henvisning fra det offentlige.