Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Kirurgisk læbeløft

Laser hårfjernelse

Hårfjernelse med IPL er en hurtig og effektiv metode til at komme uønsket hårvækst til livs, uanset hvor på kroppen det måtte være. Ved brug af blitzlys afgives energi til pigmentet i hårrødderne i de hår, der er i vækstfasen. Energien omdannes til varme i hårsækkene, og disse går til grunde. Hårene befinder sig ikke alle i vækstfasen på samme tid, hvorfor der som regel skal 6-10 behandlinger til for at opnå et godt resultat. Behandlingerne udføres med 2-4 måneders interval afhængig af, hvor på kroppen der skal behandles.

 

Ved behandling af flere områder på samme tid betaler du fuld pris for det dyreste område og får 50% rabat på alle øvrige områder. Læs mere om laser hårfjernelse her på siden. 

Laser hårfjernelse

Fra 500 kr.

 

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30 min.

Fuld effekt

Typisk 1-2 uger

Holdbarhed

Ved et behandlingsforløb kan der opnås en permanent hårreduktion på omkring 60%. Ændringer i hormonbalancen, graviditet og faktorer som arv kan bevirke ny hårvækst i det behandlede område – og man skal således forvente vedligeholdelsesbehandlinger.

Arkorrektion

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Godt at vide

Der kan være let ubehag forbundet med behandlingen. Graden af ubehag kan variere fra person til person alt efter, hvilket område der behandles, og hvor mange hår der er i området.

Der kan være forbigående varme, let hævelse og rødme i det behandlede område efterfølgende. I sjældne tilfælde kan der forekomme pigmentændring, forbrænding og/eller sårdannelse.

Behandlingen udføres ikke på gravide. Personer der er meget lysfølsomme pga. medicinske tilstande eller medicinsk behandling kan have højere risiko for forbrænding eller rødme i huden. Vi behandler ikke områder med tatoveringer eller med permanent makeup.

Du må ikke bruge pincet, voks eller hårfjerningscremer 8 uger før, at du skal behandles. Du må ikke tage sol eller bruge selvbruner i området, der skal behandles, 4 uger før og 14 dage efter behandlingen.

Til forundersøgelsen er det vigtigt, at der er synlige hår på minimum 3-5mm i området, der ønskes behandlet, så vi kan give dig en kompetent vurdering. Alle hudtyper og hudfarver kan behandles med Nordlys IPL.

Der vil kun være effekt på sorte/mørke hår. Er dine hår grå, hvide eller røde, kan vi desværre ikke tilbyde behandling, da der ikke er pigment i disse hår.

Behandlingen foregår ved, at en glaskrystal placeres på huden i en kold og klar gel. Når der afgives et ”behandlingsskud” med IPL, vil det give et lysglimt og lysenergien ledes ned i huden og rammer hårsækkene, som opvarmes til cirka 70 grader. Alle hår, som er i vækstfasen og som er inden for området, påvirkes af lyset og vil selv falde ud efter 10-20 dage.