Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Kirurgisk læbeløft

Laser hårfjernelse

Hårfjernelse med Ellipse Nordlys IPL er en hurtig og effektiv metode til at komme uønsket hårvækst til livs uanset, hvor på kroppen det måtte være. Alle hudtyper kan behandles. Ved brug af blitzlys afgives energi til pigmentet i hårrødderne i de hår, der er i vækstfasen. Energien omdannes til varme i hårsækkene, og disse går til grunde. Hårene befinder sig ikke alle i vækstfasen på samme tid, hvorfor der som regel skal 6-8 behandlinger til med 1-2 måneders mellemrum for at opnå et godt resultat.

 

Ved behandling af flere områder på samme tid betaler du fuld pris for det dyreste område og får 50% rabat på alle øvrige områder. Læs mere om laser hårfjernelse her på siden. 

Laser hårfjernelse

Fra 500 kr.

 

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30 min.

Fuld effekt

Typisk 1-2 uger

Holdbarhed

Behandlingen vil give en permanent hårreduktion – omkring 80% reduktion i antallet af hår. Effekten holder oftest længe, men efter noget tid kan nye hår vokse frem, som kan behandles på ny. Grunden til ny hårvækst er, at håret livscyklus varierer og enkelte hår kan ligge i dvale-tilstand gennem længere tid og bliver dermed ikke fjernet under behandlingen. Man skal regne med at gentage behandlingen ca. 1 gang årligt.

Arkorrektion

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Godt at vide

Der kan være let ubehag forbundet med behandlingen. Graden af ubehag varierer fra person til person samt alt efter, hvilket område der behandles, og hvor mange hår der er i området. Du kan evt. tage 1 g Paracetamol og 400mg Ibumetin/Ipren 1 time forud for behandlingen. Der kan være forbigående varme, let hævelse og rødme i det behandlede sted efterfølgende. I sjældne tilfælde kan der ske pigmentændring, forbrænding og/eller sårdannelse

Behandlingen udføres ikke på gravide eller ammende. Personer der er meget lysfølsomme pga. medicinske tilstande eller medicinsk behandling, vil have højere risiko for forbrænding eller rødme i huden.

Vi behandler aldrig områder med tatoveringer (herunder også permanent makeup). 30 dage forud for behandlingen må du ikke have brugt pincet, voks eller hårfjerningscremer i det område, du skal have behandlet. Ligeledes må du ikke have taget sol eller brugt solbruner i området, der skal behandles 4 uger forud for behandlingen. Du bør heller ikke udsætte det behandlede område for sol 2 uger efter behandlingen. 

Til forundersøgelsen er det vigtigt, at der er synlige hår på minimum 1 mm i området, der ønskes behandlet for, at vi på bedst mulig vis kan skræddersy den helt rigtige behandling til dig. Personer med blonde/røde hår vil opleve en mindre effektiv behandling og skal derfor forvente flere behandlinger. Er dine hår grå eller hvide, kan vi desværre ikke tilbyde behandling, da der ikke er pigment i disse hår.
Alle hudtyper og hudfarver kan behandles med Nordlys IPL

Behandlingen foregår ved, at en glaskrystal på ca. 1×5 cm. placeres på huden i en kold og klar gel. Når der afgives et ”behandlingsskud” med IPL, vil det give et lysglimt og lysenergien ledes ned i huden og rammer hårsækkene. Alle hår, som er i vækstfase og som er inden for området, påvirkes af lyset og vil enten kunne trækkes ud eller vil selv falde ud efter 10-20 dage. Hele området med generende hårvækst behandles hver gang.