Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic plastikkirurgi

Baldeimplantater

Drømmer du om en rundere, fyldigere og mere struttende bagdel, så kan baldeimplantater måske være det rigtige for dig. Hos Lift Clinic udføres en baldeforstørrelse med baldeimplantater altid af en erfaren plastikkirurg, og en høj patientsikkerhed er vores vigtigste prioritet. Vi tilstræber altid at skabe et naturligt resultat, der harmonerer med din krop og dine ønsker. 

 

På Lift Clinic kan du være sikker på, at dine ønsker bliver hørt. Vi tilstræber altid en personlig og omsorgsfuld kontakt med vores patienter, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et resultat, der matcher dine ønsker. Læs mere om baldeimplantater her på siden. 

Baldeimplantater pris

Fra 44.000,- eller 899,-/måned 
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

Ca. 1 time

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

En operation med
baldeimplantater

En operation med baldeimplantater er en mulighed for dig, der ønsker en større numse, men ikke har nok fedt på kroppen til at få foretaget en baldeforstørrelse med eget fedt (BBL). 

 

En baldeforstørrelse med baldeimplantater foretages i fuld bedøvelse og tager ca. 1 time. Operationen udføres ved, at der lægges et lille snit på ca. 3 cm. opadtil i den øvre del mellem balderne, således at arret kan skjules bedst muligt. Herefter laves der en lomme med plads til implantatet, hvorefter det silikonefyldte baldeimplantat placeres under musklen og skubbes på plads. Til slut syes huden med en tynd tråd, der som oftest vil være selvopløselig.  

Lift Clinic Aarhus

Baldeimplantater
før- og efterbilleder

Kvinden har fået baldeimplantater på 390 ml. her på Lift Clinic. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

5 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 5 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en operation med baldeimplantater her på klinikken. 

 

 • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
 • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
 • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
 • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 5 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. 
 • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 5 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Ønsker du en operation med baldeimplantater, så kommer du først til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger. Til forundersøgelsen tager vi udgangspunkt i dine ønsker og skræddersyr en behandling til dig.

Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg. Det er derudover vigtigt at læse denne side om baldeimplantater grundigt igennem inden samt skrive eventuelle spørgsmål ned.

Der findes både runde og anatomiske baldeimplantater, og de kommer i forskellige størrelser. På Lift Clinic anvender vi udelukkende runde baldeimplantater. Til forundersøgelsen vil du i samråd med din plastikkirurg vælge det baldeimplantat, der passer til netop din krop. Du vil desuden blive informeret om forløbet ved en baldeforstørrelse med baldeimplantater samt om risikoen for eventuelle komplikationer og håndteringen af disse. 

Da vi på Lift Clinic prioriterer en høj patientsikkerhed, kan vi ikke tilbyde operationen til personer med en BMI på over 30. Vi opererer heller ikke personer med visse lidelser i hjerte, kredsløb og lunger. Dette omfatter tilmed personer med epilepsi med krampeanfald indenfor de seneste 2 år samt personer, der tidligere har oplevet alvorlige komplikationer i forbindelse med fuld bedøvelse.

Forberedelse til operationen

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen.

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger sammen med plastikkirurgen. Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer. Det er ligeledes vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har andre sygdomme eller lidelser.

På operationsdagen for din operation med baldeimplantater er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af krop, ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter, du har fået en operation med baldeimplantater. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din operation med baldeimplantater. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din baldeforstørrelse med baldeimplantater. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din baldeforstørrelse med implantater.

Hos Lift Clinic er udføres en operation med baldeimplantater altid af en erfaren plastikkirurg, og selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne, så kan følgende forekomme;

 • Et hæmatom (alvorlige blå mærker), som kan kræve kirurgisk dræning.
 • Serom < 1 %. En væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes. Ses ved midlertidig hævelse af balderne.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Strækmærker.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en baldeforstørrelse med implantater.
 • Sårinfektion: En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Efterblødning. Som ved alle kirurgiske indgreb er der en lille risiko for en blødning, hvilket som oftest vil kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 %.
 • Infektion omkring baldeimplantatet. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage efter en baldeforstørrelse. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Føleforstyrrelser: Der er en lille risiko for, at der kan opstå nedsat følelse og muskelstyrke i  i balder, lår og ben. Det skyldes typisk en irritation af iskiasnerven og forsvinder som oftest hurtigt efter operationen. Det kan ikke udelukkes, at en permanent reduktion af følsomheden og/eller muskelstyrken kan forekomme.
 • ​​Folder eller rynker: Da implantaterne er fleksible, er der en risiko for, at lommen foldes sammen, og at disse folder kan mærkes gennem huden. Dette ses ofte hos patienter, der er meget slanke, eller som for nylig har tabt sig meget. Tilstanden kan behandles ved enten at placere implantatet dybere i balden eller ved en fedttransplantation, hvor man indfører et tyndt lag af patientens eget fedt under huden for at camouflere implantatet.
 • Kapseldannelse: Kapseldannelse ved baldeimplantater ses i meget sjældne tilfælde. Dette kan bevirke, at bagdelen føles hårdt og give anledning til smerter. Kapseldannelse er i sig selv ikke farligt, men hvis det medfører gener og smerter, så vil man anbefale en udskiftning eller fjernelse af implantatet.
 • Ruptur: Selvom baldeimplantaterne er i høj kvalitet og utrolig robuste, så er det muligt, at implantatets lomme kan briste. Dette er utrolig sjældent, men kan opstå som følge af en voldsom skade på eller omkring bagdelen eller grundet vedvarende slitage på implantatskallen. Det er muligt, at implantatet lækker, men dette forbliver i den membram, der isolerer implantatet. Ruptur af et baldeimplantat kan gå helt ubemærket hen uden nævneværdige konsekvenser eller gener, men kan også føre til dannelsen af ​​en “skal”. Det vil som oftest kræve en fjernelse eller udskiftning af implantatet.
 • Forskydning af implantatet: Der er en lille risiko for, at baldeimplantatets placering forskydes, hvilket vil påvirke formen på balderne. Dette vil kræve en korrigerende operation, hvor implantatet flyttes til den tilsigtede placering.
 • Forsinket serom: I meget sjældne tilfælde kan der opstå væskeophobning omkring implantatet, hvilket kan kræve en ultralydsvejledt punktur. 

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

5 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic får du en 5 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en operation med baldeimplantater her på klinikken.

 • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen.
 • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
 • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol.
 • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 5 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet.
 • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 5 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

 

Producentens produkterstatningsgaranti

Fra producenternes side gives der livstidsgaranti på baldeimplantaterne i tilfælde af ruptur. Du kan læse, hvilken garanti der er på baldeimplantater på Polytech her på siden.

Du skal være opmærksom på, at selv om moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke evigt. Inden du får indsat baldeimplantater, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale.

Bemærk at Lift Clinic IKKE indestår for producentens garanti.

På Lift Clinic koster en operation med baldeimplantater fra 44.000 kr. Vores priser er vejledende og inklusiv den lovpligtige patientforsikring.

En baldeforstørrelse med baldeimplantater foretages i fuld bedøvelse. 

Inden operationen tager plastikkirurgen førbilleder af dig og laver de nødvendige optegninger. Du vil herefter komme ind på operationsstuen, hvor du vil komme i fuld bedøvelse og opereret. Når din operation med baldeimplantater er veloverstået, ligger du typisk 2-3 timer på vores opvågningsstue, hvorefter du vil være klar til at tage hjem. Du kan ikke selv køre bil efter operationen, så tag gerne en ledsager med. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at nogen kan være hos dig de første 24 timer efter operationen.

Du skal forvente at opleve smerter og spændinger i tiden efter din operation med baldeimplantater. Derfor anbefaler vi, at du tager smertestillende medicin, som du vil blive informeret nærmere om ved udskrivelsen. Det er også forventeligt, at der i ugerne efter operationen forekommer hævelse, blå mærker og ubehag, når man går. Du vil få en forbinding på efter operationen, som fjernes til din kontrol ca. 14 dage efter operationen. 

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter et par dage – de fleste foretrækker at arbejde hjemmefra den første uge. Har du et mere fysisk krævende arbejde, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding. Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 4 uger. 

Du kan umiddelbart efter operationen sidde ned på bagdelen, og du kan sove, som du finder det behageligt.

Du tilbydes en kontrol ca. 14 dage efter din operation med baldeimplantater, hvor forbindingen samt eventuelle tråde fjernes. 3-6 måneder efter operationen kommer du i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af din operation med baldeimplantater blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om baldeimplantater igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til en operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen på en operation med baldeimplantater. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.

En operation med baldeimplantater

På operationsdagen for din baldeforstørrelse med implantater

På operationsdagen er det essentielt, at du tager et bad med grundig vask af din krop, ansigt og hår. Herved minimerer du risikoen for en infektion efter din operation med baldeimplantater. En operation med baldeimplantater foregår altid i fuld bedøvelse. Da operationen foregår i fuld narkose er det vigtigt, at du faster inden operationen, hvilket du vil blive informeret nærmere om på mail i ugen op til din operation. 

Når du møder ind på Lift Clinic, vil du blive taget godt imod af vores sekretærer. Du vil herefter blive hentet af en af vores sygeplejersker, som vil følge dig ind på opvågningsstuen. Her vil du få nærmere information omkring din operationen. Du vil derudover få forebyggende smertestillende medicin, et armbånd med dit CPR-nummer på samt en blød morgenkåbe, som du kan trække i. Herefter vil du blive tilset af din plastikkirurg, som vil tage førbilleder af din numse samt tegne med tusch der, hvor snittet skal lægges. Er der dukket nogle spørgsmål op omkring din operation med baldeimplantater, så får du mulighed for at stille dem her. Du kommer derefter ind på operationsstuen, hvor du vil få en snak med anæstesilægen – du vil dernæst få lagt drop og blive lagt i fuld bedøvelse.

En operation med baldeimplantater tager ca. 1 time. Operationen udføres ved, at der lægges et lille snit på ca. 3 cm. opadtil i den øvre del mellem balderne, således at arret kan skjules bedst muligt. Herefter laves der en lomme med plads til implantatet, hvorefter det silikonefyldte baldeimplantat placeres under musklen og skubbes på plads. Til slut syes huden med en tynd tråd, der som oftest vil være selvopløselig.

Når din operation er veloverstået, vil du komme ind på opvågningsstuen. Her vil vores specialuddannet personale tage kærligt hånd om dig og servere dig en lækker frokost. Vores sygeplejersker vil sørge for, at du er smertedækket, og de vil informere dig nærmere om efterforløbet. Man vil som oftest være klar til at komme hjem 2-3 timer efter en operation med baldeimplantater. Du kan ikke selv køre bil efter din operation med baldeimplantater. Tag derfor gerne en ledsager med, der kan køre dig hjem efter operationen. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at nogen kan være hjemme hos dig de første 24 timer efter din operation med baldeimplantater. 

Sådan bør du forholde dig i tiden efter din operation med baldeimplantater

Det er vigtigt, at du holder dig i ro i tiden efter din operation med baldeimplantater. På den måde kan din krop få ro til at restituere. Dog skal du huske at gå en lille runde om huset eller i stuen ca. 1 gang i timen, når du er vågen for at sikre blodcirkulationen. Du skal lytte til din krops signaler – hvis noget føles ubehageligt eller forårsager smerte, så bør du undlade at gøre det. 

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter et par dage – de fleste foretrækker at arbejde hjemmefra den første uge. Har du et mere fysisk krævende arbejde, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding. Du vil få en forbinding på efter operationen, som fjernes til din kontrol ca. 14 dage efter operationen. Du kan umiddelbart efter operationen sidde ned på bagdelen, og du kan sove, som du finder det behageligt. Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 4 uger. Du kan spise og drikke som du plejer, dog skal du undgå alkohol i 2 uger og endnu vigtigere undgå rygning og e-cigaretter de første 6 uger efter din operation med baldeimplantater.

På 2. og 3. dagen vil balderne stadig være spændte og hævede. Det er også helt almindeligt, at de fortsat er ømme. Det er også forventeligt, at der i ugerne efter operationen forekommer ubehag, når man går. Efter 2-3 dage kan du gå forsigtigt i brusebad uden at vaske eller gnubbe operationssåret direkte. Tør med et rent håndklæde. 

Efter 3 måneder kan du begynde at se det endelige resultat af din operation med baldeimplantater, men nogle gange tager processen længere tid. Vær indstillet på, at det kan tage op til 6 måneder. Der kan i visse tilfælde gå op til 1 år, før man kan se det endelige resultat. Til den afsluttende kontrol hos din plastikkirurg 3-6 måneder efter operationen, gennemgås forløbet, og der tages nye billeder. Den afsluttende kontrol er meget vigtig, da resultatet af din operation med baldeimplantater vil blive vurderet.