Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic brystforstørrelse

Fjernelse / udskiftning
af implantater

Ønsker du at få udskiftet eller fjernet dine brystimplantater? På Lift Clinic er vi førende inden for brystkirurgi, og du kan være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt.


Vi sætter altid god tid af til forundersøgelsen, så I kan få talt dine ønsker og forventninger igennem, og så du kan få en realistisk forventningsafstemning med plastikkirurgen. Du kan læse mere om de to operationer her på siden.

Fjernelse / udskiftning af implantater

Fra 15.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Lokal eller fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

1-2,5 time

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Udskiftning af implantater

Der er forskellige årsager til, at man vælger at få udskiftet sine implantater. Den hyppigste årsag er ønsket om større eller mindre implantater, men det kan også være aktuelt ved ændringer i brystets størrelse og form, ved kapseldannelse eller lækage af et brystimplantat.

På Lift Clinic er vi specialiseret i brystkirurgi, og vi har altid vores patienter i fokus.

Lift Clinic Aarhus
Lift Clinic brystforstørrelse

Fjernelse af implantater

Hvis du ikke længere ønsker dine brystimplantater, så er det muligt at få dem fjernet. Operationen tager omkring ½ til 1 time. Den foregår som oftest i lokalbedøvelse, men kan også foretages i fuld bedøvelse. En fjernelse af implantater vil medføre et mere slapt bryst, og i nogle tilfælde vil man anbefale, at man kombinerer operationen med et brystløft for at få det ønskede resultat. Jo større brystimplantatet er, jo mere slapt vil brystet blive efterfølgende.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.