Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic brystforstørrelse

Fjernelse / udskiftning
af implantater

Ønsker du at få udskiftet eller fjernet dine brystimplantater? På Lift Clinic er vi førende inden for brystkirurgi, og du kan være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt.


Vi sætter altid god tid af til forundersøgelsen, så I kan få talt dine ønsker og forventninger igennem, og så du kan få en realistisk forventningsafstemning med plastikkirurgen. Du kan læse mere om de to operationer her på siden.

Fjernelse / udskiftning af implantater

Fra 15.000,- eller 499,-/måned

Operation

Lokal eller fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

1-2,5 time

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Udskiftning af implantater

Der er forskellige årsager til, at man vælger at få udskiftet sine implantater. Den hyppigste årsag er ønsket om større eller mindre implantater, men det kan også være aktuelt ved ændringer i brystets størrelse og form, ved kapseldannelse eller lækage af et brystimplantat.

På Lift Clinic er vi specialiseret i brystkirurgi, og vi har altid vores patienter i fokus.

Lift Clinic Aarhus
Lift Clinic brystforstørrelse

Fjernelse af implantater

Hvis du ikke længere ønsker dine brystimplantater, så er det muligt at få dem fjernet. Operationen tager omkring ½ til 1 time. Den foregår som oftest i lokalbedøvelse, men kan også foretages i fuld bedøvelse. En fjernelse af implantater vil medføre et mere slapt bryst, og i nogle tilfælde vil man anbefale, at man kombinerer operationen med et brystløft for at få det ønskede resultat. Jo større brystimplantatet er, jo mere slapt vil brystet blive efterfølgende.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling