Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic brystoperation

Brystvorter

Operation af brystvorter består af 3 komponenter. Brystvorten kan være trukket ind i det brune område omkring brystvorten, der hedder areola, hvorved den gemmer sig og fx kan være svær at rengøre. Med en lille operation løsnes vævet under brystvorten, hvorved den kommer frem og sidder mere normalt. Følesansen er oftest bevaret, men ammeevnen kan påvirkes. Man kan også være generet af, at brystvorten er længere, end man ønsker. Dette kan være genetisk betinget eller skyldes amning. Her kan man gøre brystvorten kortere og skabe en smukkere form. Det er meget sjældent, at man mister følesansen eller ammeevnen ved dette indgreb.

Endelig kan man opleve, at det brune område omkring brystvorten er for stort. Her er det muligt at fjerne en del af det brune område. Man får et lille ar rundt i kanten af det brune område, men hverken følesansen eller ammeevnen bliver sjældent påvirket. Læs mere om operation af brystvorter her på siden.

Brystvorter

Fra 9.500,- eller 499,-/måned

Operation

Typisk i lokalbedøvelse

Tid på klinikken

1 time efter operationen

Operationstid

Ca. 30 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Holdbarhed

Alle tre tilstande kan korrigeres med mindre operationer i lokalbedøvelse. Man kan forvente en meget lang holdbarhed ved alle tre operationer af brystvorter – dog skal man dog være opmærksom på, at er forekommer en mulighed for at areola ”strækker sig” efter nogle år.

Lift Clinic Aarhus

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Forundersøgelse

Vores plastikkirurg laver ved forundersøgelsen en detaljeret plan for din operation, informerer dig om operationen og taler med dig om, hvad du kan forvente dig af resultatet samt efterforløbet.

 

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Det er vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har andre sygdomme eller lidelser.

 

Hvis du ikke blot ønsker en reduktion af dine brystvorter eller areola, men også af selve brystet, så er der tale om en brystreduktion, som du kan læse mere om her på siden.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 4 uger inden og efter operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre, såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Du må heller ikke indtage produkter, der indeholder ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer.

På operationsdagen er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Operationen på brystvorterne er en sikker operation med få komplikationer, når den udføres korrekt. Dog er der som ved alle andre operationer en risiko for komplikationer;

  • Blødning. Behandlingskrævende blødninger er meget sjældne ved kirurgi på brystvorter og kommer som oftest, inden man udskrives. Dog kan man godt få blå mærker i det opererede område. Dette påvirker ikke resultatet.
  • Nedsat følesans i brystvorten.
  • Svien og en brændende fornemmelse.
  • Hvis arrene i meget sjældne tilfælde ikke heler tilfredsstillende, kan man efter 3-6 måneder korrigere arret.
  • Asymmetri i både brystvorte og areola. Dette ses oftest, hvis man allerede før operationen har en asymmetri.
  • I under 1% af operationerne kan efterforløbet kompliceres af infektion, som oftest behandles med tabletter.

Inden operationen markerer plastikkirurgen området, der skal opereres med en tusch. Man anlægger herefter lokalbedøvelse. Når denne virker godt, og du ikke kan mærke noget, udføres den planlagte operation.

Operationen på brystvorterne varer ca. 30 minutter. Når lokalbedøvelsen holder op med af virke, kan man opleve let smerte og ømhed. Efter operationen er færdig, kan du gå hjem, men du kan ikke selv køre bil, så tag gerne en ledsager med. 

Hævelsen og misfarvningen omkring såret er mest udtalt de første par dage og vil være synligt i 1-2 uger. Lette smerter er forventeligt de første dage og kan afhjælpes med Panodil 1 gram 4 gange om dagen.

Ca. 2 uger efter operationen fjernes eventuelle sytråden og såret kontrolleres. 3-6 måneder efter operationen kommer du i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.