Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Hageimplantat

En hageforstørrelse med et hageimplantat er for dig, der har en uskarp overgang mellem hage og hals. Du synes måske, at din hage er for vigende, at din kæbelinje og hage ikke er markant nok eller at din næse syner større i profil. 

 

Et hageimplantat kan være med til at skabe harmoni i ansigtet samt give en skarpere vinkel mellem kæbe og hals, hvilket resulterer i et yngre udseende. Det kan tilmed give dit ansigt et mere proportioneret udseende i profil med en mere fremtræden hage. I nogle tilfælde vil man kombinere operationen med et ansigtsløft eller en fedtsugning af hage eller hals. Læs mere om hageimplantat her på siden. 

Hageimplantat

Fra 22.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Lokal eller fuld bedøvelse

Tid på klinikken

1-3 timer efter operationen

Operationstid

Ca. 1 time

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Resultatet

Et hageimplantat kan være med til at give dig et mere harmonisk udtryk i ansigtet, hvis din hage er meget vigende. Det vil ydermere give dig et mere velproportioneret udseende i profil, da hagen vil være mere fremtræden. Implantatet sættes ind via et snit under hagen eller på bagsiden af underlæben.

 

Resultatet af en operation med et hageimplantat holder i mange år. Det hageimplantat, som vi anvender på Lift Clinic, er produceret af silikone, som formentlig holder livet ud. Der kan dog opstå gener eller komplikationer senere hen, og man kan ikke garantere, at implantatet ikke skal skifte på et tidspunkt. Man skal være opmærksom på, at resultatet af et hageimplantat ændres i takt med kroppens naturlige aldring. Dette varierer fra patient til patient afhængig af ydre forhold, levevis, vægtsvingninger, rygning mv.

Lift Clinic Aarhus
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Inden beslutningen om en operation med et hageimplantat kommer du til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger. Vi anbefaler, at du læser denne side om hageimplantat igennem før konsultationen og skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem.

Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig, hvilke muligheder der foreligger, og sammen besluttes det, om et hageimplantat er det rette for dig. Hageimplantater findes i flere størrelser og former, og din plastikkirurg vil hjælpe dig med at vælge det helt rigtige hageimplantat til netop dit ansigt.

Du bliver desuden grundigt informeret om indgrebet, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer ved at få indopereret et hageimplantat. Det er vigtigt at fortælle din plastikkirurg, hvis du tidligere har haft problemer med ar, og om du har sygdomme eller lidelser.

På Lift Clinic kan du i samme operation få foretaget et halsløft, vil du samtidig er generet af løs hud på halsen. Vi tilbyder derudover kosmetiske næseoperationer, som du kan læse mere om her på siden.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

På operationsdagen er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter din operation med et hageimplantat. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation med et hageimplantat. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer i forbindelse med din operation.

Nedenfor har vi gennemgået de komplikationer, der kan forekomme ved at få indopereret et hageimplantat.

  • Hævelse og misfarvning: Det er normalt, at området omkring hagen hæver op den dag, man har fået indført et hageimplantat. Hævelsen aftager i de efterfølgende uger. Ligeledes vil misfarvning efter blødning også aftage. Eventuelle ujævnheder i huden vil også udligne sig med tiden efter operationen.
  • Følelsesforstyrrelser på hagen og underlæben er ganske normalt I det første par uger. Følesansen kommer langsomt tilbage. I sjældne tilfælde kan der være lidt følelsesløshed i længere tid. Som regel bliver følelsen normal igen, men det sker ikke altid efter at have fået et hageimplantat.
  • Blødning: Risikoen for blødning efter en operation med et hageimplantat er minimal. Blødning kan i værste fald betyde, at man er nødt til at åbne op igen og fjerne blodansamlingen. Dette kan gøres i lokalbedøvelse.
  • Arrene efter et at have fået et hageimplantat vil typisk være røde og hævede, men dette fortager sig i løbet af 6–12 måneder. Arrene vil med tiden ofte blive smalle og lyse, men hos enkelte kan arrene blive brede og mørkt pigmenterede.
  • Ved al kirurgi kan der komme infektion, og selv om dette er sjældent i forbindelse med et hageimplantat (under 1%), kan det dog forekomme. Det kræver behandling med antibiotika. Tegn på infektion er rødme, varme, hævelse, dunkende smerter, almen påvirkning og evt. feber. Hvis du ryger eller er overvægtig, er risikoen for infektion større i forbindelse med operationen.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

En operation med et hageimplantat varer typisk ca. 1 time. Operation foretages som oftest i fuld bedøvelse, men kan også udføres i lokalbedøvelse. Dette aftales til forundersøgelsen. 

Inden operationen markerer plastikkirurgen området, der skal opereres med en tusch. Hageimplantatet kan enten indføres via et snit under hagen eller på bagsiden af underlæben. Der laves derefter en passende lomme til implantatet. Når hageimplantatet er lagt ind, så syes huden med tråde i underhuden. 

Når operationen er slut, vil du komme ind på vores opvågningsstue, hvor du vil blive passet godt på. Hvis du har været i fuld bedøvelse i forbindelse med dit hageimplantat, så vil du formentlig være klar til at tage hjem ca. 2-3 timer efter operationen. Hvis du derimod har været i lokalbedøvelse, så vil du være klar til at tage hjem efter ca. 1 time.

Du kan ikke selv køre bil efter din operation med et hageimplantat, så tag gerne en ledsager med, der kan køre dig hjem. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at nogen kan være hos dig de første 24 timer efter operationen.

Efter operationen bør du ikke lave fysisk hårdt arbejde eller dyrke sport i ca. 4 uger, hvorefter du kan starte langsomt op igen. Du skal også undgå tunge løft. Du man må gerne gå ture og bevæge sig almindeligt. Undgå alkohol, dampbade, sauna og svømmehal i ca. 4 uger efter operationen.

Det er vigtigt, at du ikke får hovedet under hjertehøjde den første uge. Vi anbefaler, at du den første uge ligger på ryggen med hovedet højt 

Du tilbydes en kontrol ca. 2 uger efter, du har fået foretaget en operation med et hageimplantat. Her fjernes eventuelle tråde. 3-6 måneder efter operationen kommer du igen i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af dit hageimplantat blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om hageimplantat igennem derhjemme, så du kan være godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til at få indopereret et hageimplantat. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen for en operation med et hageimplantat. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.