Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic blog

Flotte bryster

Få flotte bryster på Lift Clinic

Mange kvinder er utilfredse med, hvordan deres bryster ser ud. Nogle ønsker sig mere runde bryster, nogle ønsker større bryster mens andre ønsker mindre bryster der hænger mindre eller er mere assymetriske.

Læs mere
Tunge bryster

Behandling af tunge bryster

Er du generet af lange bryster? Så læs med her i blogindlægget, hvor vi forklarer årsagerne til hængende lange bryster og gennemgår de forskellige behandlingsmuligheder.

Læs mere
Lift Clinic brystforstørrelse

Lift Clinic åbner i København

Vi er utrolig glade for at annoncere, at vi snart åbner vores døre i hjertet af København. Vi ser frem til at kunne tilbyde en bred vifte af plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger i vores nye moderne og rummelige klinik i Nordhavn. Læs mere her i blogindlægget.

Læs mere
Reception Lift Clinic

Sekretær til Lift Clinic i Aarhus C

På Lift Clinic søger vi en sekretær til vores klinik i Aarhus. Er du en engageret og serviceminded person med erfaring inden for salg og service. Har du lyst til at blive en del af en velrenommeret plastikkirurgisk klinik? Så er denne stilling måske noget for dig.

Læs mere
Motiva JOY implantater

Runde eller dråbeformede implantater?

Planlægger du at få en brystforstørrelse med implantater, så skal du beslutte, om du ønsker runde eller dråbeformede implantater, der også kaldes anatomiske implantater. Her i blogindlægget kan du læse mere om de to typer af implantater.

Læs mere
Operation på Lift Clinic

Sådan forbereder du dig til din operation

Hvordan skal man forholde sig, og hvad skal man spise i tiden op til sin kosmetiske operation? Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Læs mere
Crisalix brystforstørrelse

Se dine nye bryster i 3D

Ønsker du en brystforstørrelse? På Lift Clinic anvender vi et 3D-program kalder Crisalix, det gør det muligt for dig at få visualiseret dine bryster med forskellige størrelser og typer af implantater. Læs mere her.

Læs mere
Lift Clinic plastikkirurgi

Trådløft på Lift Clinic

Det er nu muligt at få et trådløft på Lift Clinic, som er en ikke-kirurgisk behandling af løs hud i ansigtet. Læs mere her i blogindlægget.

Læs mere
Filler og botox behandlinger

Lift Clinic åbner i Esbjerg

Lift Clinic åbner snart i Esbjerg. På vores klinik i Esbjerg kan du blive behandlet med botox og filler samt booke en kirurgisk forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger.

Læs mere