Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Kirurgisk læbeløft

Fedttransplantation til ansigt

Fedttransplantation til ansigtet er en nyere teknik, hvor man i stedet for hyaluronsyre-fillere som Restylane og Juvederm bruger kroppens eget væv til fx at fremhæve kindben eller kæbelinjen. Operationen har vundet stigende popularitet, da man med dette indgreb får et permanent resultat. Operationen egner sig specielt til dem, som tidligere har prøvet traditionelle fillere og nu ønsker et permanent resultat. I nogle tilfælde kan det give mening at kombinere indgrebet med et læbeløft.

 

Operationen foregår i lokalbedøvelse. Hos Lift Clinic tilbyder vi rente- og gebyrfri finansiering i samarbejde med Resurs bank. Læs mere her på siden.

Fedttransplantation til ansigt

Fra 14.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Lokalbedøvelse

Tid på klinikken

1 time

Operationstid

1 time

Sygemelding

2-14 dage

Operationen

Selvom teknikken er forbedret markant de senere år, er der stadig begrænsninger. Mængden af fedt, man typisk transplanterer til ansigtet, varierer i forhold til, hvilket område der behandles. Transplanterer man for stor en volumen, så risikerer man, at trykket omkring de enkelte fedtceller bliver for stort, og at de derfor går til grunde. Går for meget af fedtet til grunde, mister man den ønskede volumen. Da fedtcellerne er sårbare, kan man forvente, at ca. 60-70% af det transplanterede fedt overlever. Det kan derfor være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå det ønskede resultat.

 

Hos Lift Clinic fedtsuger vi dig fra det område, som er aftalt til forundersøgelsen. Herefter overføres fedtet til mindre sprøjter og gennem huller på ca. 1 mm injiceres fedtet i de områder, der skal behandles. Hvis du ryger vil mindre af det transplanterede fedt overleve, derfor fraråder vi, at man ryger.

Arkorrektion

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Ønsker du en fedttransplantation til ansigtet, kommer du først til en forundersøgelse på Lift Clinic hos en af vores plastikkirurger.

Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg. Det er vigtigt at læse denne side grundigt igennem samt notere eventuelle spørgsmål ned.

Ved forundersøgelsen optages en grundig medicinsk journal. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer. Det er ligeledes vigtigt at fortælle din plastikkirurg, hvis du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har sygdomme og lidelser.

Der udføres en fysisk undersøgelse, og herefter beslutter man i fællesskab det bedste sted til fedtsugningen samt hvor meget fedt, der skal transplanteres for at opnå det bedste resultat. En meget vigtig del af forundersøgelsen er forventningsafstemning. Forhold som over- eller undervægt, rygning, genetik mv. kan påvirke resultatet, og dette gennemgås grundigt. Risikoen for eventuelle komplikationer og håndteringen af disse vil du også blive informeret om ved forundersøgelsen.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår. Plej din hud godt i tiden op til operationen; en sund og velernæret hud heler hurtigere og bedre.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande/uge som kvinde og mindre end 14 genstande/uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer.

  • Asymmetri – alle ansigter har en mere eller mindre grad af asymmetri. Ofte vil dette mindskes ved operationen, men det kan også forværres eller være uforandret. Der er altid en risiko for et uensartet resultat – dog er der sjældent behov for korrektion.
  • Blødning – i meget sjældne tilfælde (<1%) kan der opstå en efterblødning, som kræver en re-operation. Udgifterne hertil dækkes af Lift Clinic. Blødning giver misfarvning i ugerne efter operationen, men påvirker ikke det endelige resultat.
  • Følsomhed i ansigtet – der kan opstå føleforstyrrelser i ansigtet efter operationen. Følesansen bliver oftest normaliseret i løbet af 6-9 måneder, men i nogle tilfælde forbliver den permanent ændret.
  • Infektion – meget sjældent (<1%) opstår der infektion. Symptomerne på infektion er ømhed, varme og hævelse samt alment ubehag og eventuelt feber. Hvis der opstår en overfladisk infektion i såret, behandles dette med antibiotika, som oftest er tilstrækkeligt. Meget sjældent (<1%) kan man få en dybereliggende infektion, som kan nødvendiggøre en operation.

Du kan begynde at arbejde efter nogle få dage, men har du et fysisk hårdt arbejde anbefaler vi ca. 2 ugers sygemelding.

Da det er meget vigtigt, at temperaturen omkring de transplanterede fedtceller ikke bliver for lav, er det vigtigt, at du ikke får tryk og kulde i ansigtet de første ca. 2 uger.

Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 4 uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og stoppe den fysiske aktivitet, hvis du oplever smerter. Du kan gå ture og cykle, når du vil.

Du tilbydes en kontrol ca. 2 uger efter operationen, hvor sytråden fjernes. 3-6 måneder efter operationen kommer du i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder.

Sundhedsstyrelses regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne informationen igennem, så du er godt forberedt.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til operationen. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få tilsendt via en sikker mail. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Hos Lift Clinic er denne inkluderet i operationsprisen.
Ved eventuelt afbud skal kommende konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr.

Information vedrørende dit forløb hos Lift Clinic til egen læge udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra vores patienter.