Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Brystforstørrelse

Fra implantat producentens side gives der livslang garanti på holdbarheden af implantatet i brysterne. Skulle det alligevel ske i sjældne tilfælde, at der opstår ruptur af implantatet, har producenten forpligtet sig til at erstatte det utætte implantat. Med tiden vil dine nye brysters facon ændre sig pga. almindelig aldring af hud og bindevæv. Resultatet vil derfor ændre sig over tid, selvom implantaterne ikke fejler noget. Vægtændringer, graviditet og amning kan have betydning for, hvor hurtigt denne ændring indtræder. Læs mere om operationen her på siden.

Læs mere om garanti på implantaterne her på siden.

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 8 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. 

  • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
  • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
  • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
  • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 8 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. 
  • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 8 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

På Lift Clinic koster en brystforstørrelse fra 38.500 kr. Prisen afhænger bl.a. af, hvilket et implantat der er tale om, hvordan implantatet skal indsættes samt om brystforstørrelsen skal kombineres med andre indgreb for at opnå det ønskede resultat. Du finder vores priser her på siden

Alle vores priser er inklusiv mini-ar, bh, 5 års garanti samt den lovpligtige patientforsikring.

På Lift Clinic kan du låne til din brystforstørrende operation rente- og gebyrfrit. Du kan således dele betalingen op i mindre bidder uden at skulle betale ekstra for operationen. Vi tilbyder finansieringsløsningen i samarbejde med Resurs Bank, og du kan lave en låneansøgning her på siden.

På Lift Clinic foretages operationen i fuld bedøvelse. Nogle dage inden operationen modtager du en e-mail med informationer om mødetid, faste og andre praktiske forhold.

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter et par dage – de fleste foretrækker at arbejde hjemmefra den første uge. Har du et mere fysisk krævende job, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding. Du bør desuden aftale med din arbejdsgiver, at du holder en pause med tunge løft de første 4 uger efter din brystforstørrende operation. 

Vi lægger i langt de fleste tilfælde implantatet under brystmusklen, da det giver et smukkere og mere naturligt resultat. Især hos slanke kvinder med lidt brystvæv vil denne metode give det smukkeste resultat, da implantatet og eventuelle folder i højere grad vil være skjult.

I enkelte tilfælde vil det være en fordel at lægge implantatet over brystmusklen. Det kræver dog rigeligt af brystkirtelvæv og fedtvæv for at opnå et godt resultat, og det vil derfor være en individuel vurdering.

Det er ikke muligt at give et klart svar på dette, da det er meget individuelt. Planlægger man en graviditet inden for et par år, kan det give mening at vente, da resultatet af en brystforstørrelse kan ændre sig efter en graviditet. Hvis man ønsker større bryster og ikke planlægger børn inden for de kommende år, så vil det for nogle være det rigtige valg at få operationen.

Langt de fleste kvinder kan amme helt normalt efter en brystforstørrende operation, da man ikke beskadiger mælkekirtlerne ved operationen.

Der går som oftest mellem 3-6 måneder, før dine bryster er faldet helt på plads. Det kan i visse tilfælde gå op til 1 år, før man kan se det endelige resultat af en brystforstørrelse.

Du skal forvente at opleve smerter i tiden efter din brystforstørrende operation. Derfor anbefaler vi, at du tager smertestillende medicin de første par uger efter operationen, hvilket du vil blive informeret nærmere om ved udskrivelsen. Det er meget individuelt, hvor mange smerter der er forbundet med operationen. Typisk vil smerteniveauet være højere, hvis man får lagt implantatet under brystmusklen, hvilket er den metode, man som oftest vil benytte for at opnå det bedste resultat.

På Lift Clinic kan vi ikke tilbyde en brystforstørrelse til personer med en BMI på over 30. Det skyldes, at der er større risiko forbundet med operationen og bedøvelsen.

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Når operationen er overstået, vil du blive kørt ind på en af vores opvågningsstuer, hvor vores opvågningssygeplejersker vil passe godt på dig og informere dig om det videre forløb. Som oftest vil du være klar til at tage hjem 2-3 timer efter operationen.
Vi anbefaler, at du benytter den udleverede støttende bh dag og nat i 6 uger efter din brystforstørrelse. Du må tage den af i forbindelse med bad, og når den skal vaskes. I dette tidsrum anbefaler vi, at du holder dig i ro. På den måde støtter du brystet og opnår det bedst mulige resultat.

Du bør vente 3 måneder, før du går helt uden bh efter din brystforstørrende operation.

Efter 6 uger må du bruge den bh, som du har lyst til. Vigtigst er blot, at den ikke føles generende.

Efter en BFO bør du som minimum vente 6 uger med at sove på maven. Begynd først at sove på maven, når det føles komfortabelt. Lyt til din krop, og find en anden soveposition, hvis det gør ondt eller føles ubehageligt.

Vi anbefaler, at du udelukkende sover på ryggen de første 4 uger efter din brystforstørrende operation. Derefter kan du sove på siden, hvis det føles komfortabelt. 

Efter 2-3 dage kan du gå forsigtigt i brusebad uden at vaske eller gnubbe operationssåret direkte. Tør med et rent håndklæde. Det hvide plaster er ikke vandfast. Det fjernes i forbindelse med dit første bad efter operationen. Det brune plaster på operationssåret kan godt tåle vand og skal blive siddende indtil kontrollen 14 dage efter operationen.

Undgå sauna, dampbade og svømmehal de første 4 uger efter operationen – operationssårene skal først være helet, dvs. ingen synlige sårskorper.

Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 6 uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og stoppe den fysiske aktivitet, hvis du oplever smerter. Du kan gå ture, når du vil.

De første 4 uger efter din brystforstørrende operation må du maks. løfte 1 kg. per arm. Du må heller ikke løfte armene over skulderhøjde. Det er vigtigt at overholde dette, da der ellers vil være risiko for, at såret i brystmusklen kan springe op, hvilket kræver en ny operation.
Du må køre bil, når du føler dig klar til det. Dog tidligst dagen efter operationen. Mærk efter, om det giver anledning til smerter, i så fald vent yderligere nogle dage med genoptagelse af bilkørsel. Du må ikke køre bil, hvis du tager stærk smertestillende medicin.

Det er helt normalt, at der forekommer blå mærker og misfarvning af området. Dette vil typisk aftage inden for et par uger.

Det er helt naturligt, at brysterne er hævet i op til 3 måneder efter en brystforstørrelse.

925 ml. er de største implantater, du kan få her på Lift Clinic. De er fra mærket Motiva.

Det handler om at få en god dialog med plastikkirurgen og få talt ens ønsker og forventninger igennem – og her er det utrolig vigtigt med en god forventningsafstemning. Så kan der selvfølgelig være nogle fysiske begrænsninger i forhold til, hvad der er plads til i brystet.

På Lift Clinic sætter vi god tid af til forundersøgelsen. Vi gør brug af 3D simulering, så man kan se, hvordan en brystforstørrelse vil se ud på ens egen krop med forskellige typer og størrelser af implantater. Man får dertil mulighed for at prøve implantater i sin bh. På den måde kan man få en rigtig god fornemmelse af slutresultatet og træffe det rigtige valg.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige typer af implantater, vi anvender på Lift Clinic. 

På Lift Clinic anvender vi udelukkende silikone implantater, der består af skærefast silikone.

På Lift Clinic gør vi primært brug af implantater fra Motiva. Der er fordele og ulemper ved implantater fra alle tre producenter. Vi rådgiver derfor altid med udgangspunkt i din krop og dine ønsker til slutresultatet.

Hvorvidt du bør vælge at gå med runde eller anatomiske implantater afhænger af dit udgangspunkt samt dine ønsker til slutresultatet.

Ja, runde implantater kan godt give et naturligt og harmonisk resultat. Fx er Ergonomix implantater fra Motiva runde, men opfører sig dråbeformet og er netop designet til at ligne og føles som et rigtigt bryst.

Hvis man ønsker en meget større barm, så vil en BFO med brystimplantater formentlig være den rigtige løsning for dig.

I nogle tilfælde vil en brystforstørrelse med eget fedt være det rigtige valg. Fordelen ved at få en fedttransplantation til brystet er, at man undgår at få et fremmedlegeme ind i kroppen, og da risikoen for komplikationer er meget lille. Det er dog ikke alle, der er egnet til en brystforstørrelse med eget fedt. Man er ikke egnet, hvis man er for tynd – man skal have en BMI på mellem 20-30. Man skal derudover regne med, at noget af fedtet går til grunde, og at det kan være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede volumen.

Langt de fleste kvinder kan amme helt normalt efter en brystforstørrende operation, da man ikke beskadiger mælkekirtlerne ved operationen. Ønsker man børn efterfølgende, så fraråder vi at indsætte implantatet via brystvorten, da der er større risiko for, at det kan påvirke amning efterfølgende

Nej, det er ikke farligt at få en brystforstørrelse, men ved alle kirurgiske indgreb så er der en lille risiko for komplikationer, og dem tager vi selvfølgelig højde for her på Lift Clinic. Til forundersøgelsen vil vi informere dig om de risici, der er forbundet med operationen. Du kan læse mere her på siden.

Kapseldannelse kan opstå efter en brystforstørrelse med implantat, når den bindevævshinde, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at blive fortykket. Dette kan bevirke, at brystet føles hårdt og give anledning til smerter. Læs mere om kapseldannelse her.

Når sårene er helet helt op og skorperne falder af, så bør du smøre dine ar med et plejeprodukt 1-2 gange om dagen. Vi anbefaler IS Clinical SHEALD Recovery Balm. Cremen stimulerer dannelsen af nye hudceller, fremmer hurtig heling og hjælper med at forebygge ar-dannelse. Vi anbefaler, at du som minimum smører dine ar i 3 måneder. Det kan dog være effektivt at smøre arrene i op til 6 måneder efter operationen. 

Derudover er det utrolig vigtigt, at du beskytter dine ar mod sollys de første 12 måneder. Vi anbefaler, at du bruger solcreme med solfaktor 50.

På Lift Clinic benytter vi teknikker, så arrene bliver så diskrete så mulige og ofte kun 3 cm. lange – afhængig af implantatets type og størrelse. Typisk lægger vi arret under brystfolden, hvor det er mindst synligt.

Arrene vil i starten være røde og meget synlige, men dette vil aftage i månederne efter operationen. Det kan tage et år før, at arrene er blegnet og helet helt. Der er en lille risiko for, at man kan få grimme og skræmmende ar.

Det er individuelt, hvordan arret heler, og har du tidligere haft problemer med ardannelse og grimme ar, så kan du også forvente det ved denne operation. Det er derfor vigtigt at oplyse om dette til forundersøgelsen.

Er du over 40 år, eller har nogen i din tætte familie haft brystkræft, så anbefaler vi, at du får en mammografi forud for din brystforstørrende operation.

Vælger man at få lagt implantatet bag brystmusklen, så er efterfølgende mammografi som ofte ikke et problem. Du skal blot oplyse om det til undersøgelsen, så der tages hensyn til det. Er implantatet placeret over musklen, besværliggør det en mammografi og i nogle tilfælde er det ikke muligt, da implantaterne skygger for brystvævet. Her kan man have behov for en supplerende ultralydsundersøgelse eller MR-scanning. 

Den lille chip i implantaterne fra Motiva forhindrer ikke, at man også kan få foretaget en MR-scanning. Dog kan den i nogle tilfælde afgive mild varme, hvilket er helt ufarligt.

Det er altid en god idé at få et tjek, når implantaterne er ved at være 10 år gamle. Man bør blive undersøgt af en plastikkirurg med henblik på at få udskiftet eller fjernet implantaterne, hvis man oplever, at brystet ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Ligeså hvis man oplever en stikkende eller brændende fornemmelse i brystet, eller hvis man får hævede lymfeknuder. 

Før du beslutter dig for en brystforstørrelse, er det vigtigt at se på, hvilken garanti der er på de forskellige brystimplantater. Du skal være opmærksom på, at selvom moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke for evigt. Inden du får indopereret brystimplantater, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale. Læs mere her.

I langt de fleste tilfælde er det ikke muligt at få en brystforstørrelse betalt af det offentlige, da det vil blive vurderet som en “kosmetisk indikation. Desuden kan vi hos Lift Clinic ikke tilbyde nogen former for operationer med henvisning fra det offentlige.