Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic fedtsugning

Brazilian Butt Lift

En fedttransplantation til bagdelen bliver også kaldt en Brazilian Butt Lift. Ved denne operation fedtsuger man områder forskellige steder på kroppen. Efterfølgende sprøjtes fedtet ind under huden på bagdelen, og herved opnås en mere rund og struttende bagdel. 

 

Det er individuelt, hvor mange områder der fedtsuges ved en Brazilian Butt Lift. Dette besluttes ved forundersøgelsen. Ved en Brazilian Butt Lift fedtsuger man så vidt muligt fra de omkringliggende områder, og man fedtsuger kun den mængde, der vurderes nødvendig til baldeforstørrelsen. Du kan læse mere om Brazilian Butt Lift her på siden. 

Brazilian Butt Lift

Fra 44.000,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

1,5-2 timer

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Operationen

Under fedtsugningen samles fedtvævet op i en beholder med en lille slynge indeni. Dette udstyr hedder Revolve og sikrer den bedst mulige overlevelse af fedtcellerne – og dermed det bedst mulige resultat. Fedtet slynges forsigtigt, hvorved den overskydende væske filtreres væk og efterlader fedtet klart til transplantationen. Herefter overføres det koncentrerede fedt til mindre sprøjter og gennem 1-2 små snit på hver side af bagdelen og placeres i underhudsfedtet. På den måde opnår man den ønskede volumen ved en Brazilian Butt Lift.

Mængden af fedt man typisk transplanterer ved en Brazilian Butt Lift afhænger af dit udgangspunkt og dine ønsker. Transplanterer man for meget fedt på én gang, risikerer man, at fedtcellerne dør. Selvom fedtcellernes overlevelse er meget variabel, kan man regne med at 60-70% af de transplanterede fedtceller overlever ved en Brazilian Butt Lift. Det kan derfor være nødvendigt med flere Brazilian Butt Lift operationer med nogle måneders mellemrum for at opnå den ønskede form og volumen. Har man ikke nok fedt på kroppen til en BBL, så kan baldeimplantater være en mulighed. 

Lift Clinic plastikkirurgi

Før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en Brazilian Butt Lift med eget fedt. Der er transplanteret 400 ml. fedt til hver balle, som er høstet fra nedre ryg og yderlår. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Ønsker du Brazilian Butt Lift, kommer du først til en forundersøgelse ved en speciallæge i plastikkirurgi på Lift Clinic. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg. Det er vigtigt at læse denne side om Brazilian Butt Lift grundigt igennem samt notere eventuelle spørgsmål ned.

Ved forundersøgelsen optages en grundig medicinsk journal. Der udføres en fysisk undersøgelse, og herefter beslutter man i fællesskab det bedste sted til fedtsugningen, samt hvor meget fedt, der skal transplanteres for at opnå det bedste resultat.

En meget vigtig del af forundersøgelsen er forventningsafstemning. Forhold som over- eller undervægt, rygning, genetik m.m. kan påvirke resultatet og dette gennemgås grundigt. Risikoen for eventuelle komplikationer ved en Brazilian Butt Lift og håndteringen af disse vil du også blive informeret om ved forundersøgelsen.

Da vi på Lift Clinic prioriterer en høj patientsikkerhed, kan vi desværre ikke tilbyde operationen til personer med en BMI på 30 eller derover. Vi opererer heller ikke personer med visse lidelser i hjerte, kredsløb og lunger. Dette omfatter tilmed personer med epilepsi med krampeanfald indenfor de seneste 2 år samt personer der har oplevet alvorlige komplikationer i forbindelse med fuld bedøvelse.

Ønsker du i stedet baldeimplantater, så kan du læse mere her på siden.

Forberedelse til operationen

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger sammen med plastikkirurgen. Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen. 

Det er ligeledes vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har andre sygdomme eller lidelser. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer.

På operationsdagen for din Brazilian Butt Lift er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter, du har fået lavet en Brazilian Butt Lift. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter en Brazilian Butt Lift. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din Brazilian Butt Lift. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din Brazilian Butt Lift. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en Brazilian Butt Lift som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din Brazilian Butt Lift.

Hos Lift Clinic er udføres Brazilian Butt Lift operationer altid af meget erfarne plastikkirurger, og selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne, så kan følgende forekomme;

  • Nedsat følsomhed i huden på både fedtsuget og fedttransplanterede områder. Følesansen bliver oftest normaliseret i løbet af 6-9 måneder efter en Brazilian Butt Lift, men i nogle tilfælde forbliver den permanent ændret.
  • Meget sjældent (<1%) opstår der infektion efter en Brazilian Butt Lift. Symptomerne på infektion er ømhed, varme og hævelse samt almen ubehag og eventuelt feber. Hvis der opstår en overfladisk infektion i såret, behandles dette med antibiotika, som oftest er tilstrækkeligt. Meget sjældent (<1%) kan man få en dybereliggende infektion efter en Brazilian Butt Lift, som kan nødvendiggøre en operation.
  • Asymmetri – de fleste mennesker har fra naturens side asymmetri i kroppen. Ofte vil denne forskel reduceres ved operationen med eget fedt, men den kan også forværres eller være uforandret. Selvom der ikke er forudgående asymmetri, er der en risiko for et uensartet resultat – dog er der sjældent behov for korrektion.
  • Blødning – i meget sjældne tilfælde (<1%) kan der opstå en efterblødning, som kræver en re-operation. Udgifterne hertil dækkes af Lift Clinic. Blødning giver misfarvning i ugerne efter operationen, men påvirker ikke det endelige resultat.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Når din Brazilian Butt Lift operation er veloverstået, så vil du komme ind på opvågningsstuen, hvor vores personale vil passe godt på dig og sikre, at du har det godt. Man vil som oftest være klar til at tage hjem 2-3 timer efter en bbl operation.

Når du vågner, vil du oftest føle dig øm og spændt og vil have brug for smertestillende medicin. Inden du udskrives, sikrer vi os, at du er godt smertedækket og forberedt på, hvordan du skal forholde dig, når du kommer hjem.

Du vil få komprimerende forbindinger på de fedtsugede områder i form af kompressionsbukser, som skal bruges i ca. 6 uger for at få det bedste resultat efter fedtsugningen. Det er også vigtigt ikke at få direkte tryk på bagdelen. Der vil derfor være restriktioner i forhold til, hvordan man må sidde og ligge i de første 4 uger efter operationen. Dette får du mere information om efter operationen.

10-14 dage efter din Brazilian Butt Lift kommer du til en kontrol hos en sygeplejerske, hvor vi fjerner sytråden og sikrer os, at helingen forløber normalt. 3-6 måneder efter operationen kommer du til din afsluttende kontrol hos kirurgen og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af din Brazilian Butt Lift også blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om Brazilian Butt Lift igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til en Brazilian Butt Lift. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.