Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Kirurgisk læbeløft

Læbeløft

Ønsker du fyldigere læber? I takt med at man bliver ældre er der en risiko for, at afstanden mellem næsen og det læberøde øges, og overlæben fremstår smal. Man kan også være genetisk disponeret til dette. Her kan et kirurgisk læbeløft være en god løsning.

Ved et kirurgisk læbeløft afkorter man huden mellem næse og det læberøde ved, at man fjerner huden i et moustache-lignende mønster. På den måde kommer det læberøde til at fremstå tydeligere og giver læben mere volumen. Hvis volumen er din højeste prioritet, er det muligt at kombinere et læbeløft med en fedttransplantation til læberne eller en filler behandling. Ved et kirurgisk løbeløft kommer arret til at ligge lige i kanten af næsen og følger denne, så det efter helingsperioden vil være næsten usynligt.

Læbeløft

Fra 16.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Typisk i lokalbedøvelse

Tid på klinikken

1 time

Operationstid

45 min.

Efterforløb

1-2 uger

Holdbarheden af et læbeløft

Resultatet af et læbeløft holder i mange år. Den naturlige aldring vil dog strække huden med årene, hvorfor der efter mange år kan være behov for at gentage operationen. Bemærk, at holdbarheden af et læbeløft varierer fra patient til patient afhængig af ydre forhold, levevis, rygning, solpåvirkning mv.

Ansigtsløft

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Forundersøgelse

Til forundersøgelsen undersøger din plastikkirurg dig, og sammen planlægger I den bedste løsning til dig. Vi anbefaler, at du læser denne side igennem om et læbeløft før forundersøgelsen og skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem.

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer. Det er ligeledes vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, og om du har andre sygdomme eller lidelser.

Det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen vil du blive grundigt informeret om indgrebet, det forventede forløb efter indgrebet samt mulige bivirkninger og komplikationer ved et læbeløft.

På Lift Clinic tilbyder vi en bred vifte af kosmetiske indgreb herunder læbeløft, botox, filler brystforstørrelser og meget mere. Du kan se alle vores behandlinger her på siden

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen for dit læbeløft er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Hvad er et læbeløft?

Et læbeløft er et mindre kirurgisk indgreb, hvor man afkorter huden mellem næsen og det læberøde. Det får det læberøde til at fremstå mere tydeligt og får læberne til at syne større. Nogle oplever i takt med, at man bliver ældre, at læberne vender indad eller nedad, hvilket kan få én til at se træt eller sur ud. Dette kan et læbeløft også afhjælpe. Hvis man har et ønske om meget fyldigere læber, så kan man kombinere et læbeløft med en fedttransplantation til læberne.

Hvordan foregår en læbeløft-operation?

Et kirurgisk læbeløft tager ca. 45 min. og foregår i lokalbedøvelse. Du vil først blive tilset af din plastikkirurg, som vil tegne med tusch i området omkring læberne og tage førbilleder. Derefter sprøjtes der lokalbedøvelse ind i det opererede område. Ved et læbeløft fjerner man hud over læberne i et moustache-lignende mønster for på den måde at afkorte huden mellem næsen og det læberøde.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter dit læbeløft. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter dit læbeløft af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med dit læbeløft. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før dit læbeløft for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Hos Lift Clinic er vores plastikkirurger meget erfarne, men der er altid en risiko ved enhver operation. Mulige komplikationerne ved et læbeløft er følgende:

  • Behandlingskrævende blødninger er meget sjældne ved et kirurgisk læbeløft og kommer oftest, inden man udskrives. Dog kan man godt få blå mærker i det opererede område efter et læbeløft. Dette påvirker ikke resultatet af et læbeløft.
  • Nedsat følesans på overlæben.
  • Svien og brændende fornemmelse efter et læbeløft.
  • Hvis arrene i meget sjældne tilfælde ikke heler tilfredsstillende op efter et læbeløft, så kan man efter 3-6 måneder korrigere arret.
  • Asymmetri i læbens form. Dette ses oftest, hvis man allerede før operationen for et læbeløft har en asymmetri.
  • I under 1% af operationerne kan efterforløbet ved et læbeløft kompliceres af infektion, som oftest behandles med tabletter.

Når din operation er veloverstået, så vil du komme ind på opvågningsstuen, hvor vores personale vil passe godt på dig og sikre, at du har det godt. Man vil som oftest være klar til at tage hjem ca. 1 time efter operationen. Du kan ikke selv køre bil efter operationen, så tag gerne en ledsager med.

Normal kan man genoptage sit arbejde dagen efter et kirurgisk læbeløft. Nogle foretrækker at arbejde hjemmefra de første par dage. Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 2 uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og stoppe den fysiske aktivitet, hvis du oplever smerter. Du kan gå ture og cykle, når du vil.

Ca. 10 dage efter dit kirurgiske læbeløft kommer du til en kontrol ved en sygeplejerske. Her vil sytråden blive fjernet, og du vil få information om det videre forløb. 3-6 måneder efter operationen kommer du igen i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af dit læbeløft blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om et kirurgisk læbeløft igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til et læbeløft. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen for et læbeløft. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.

Læbeløft operation

Hvem er egnet til et kirurgisk læbeløft?

Der er mange årsager til, at folk vælger at få foretaget et kirurgisk læbeløft. Det kan være, at man med alderen har mistet volumen i læberne og ønsker, at læberne skal syne større. Nogle oplever, at læberne med tiden vender indad eller nedad, hvilket kan få én til at se sur eller træt ud, selvom det ikke er tilfældet. Dette kan man også få korrigeret med et lip lift. I takt med at man bliver ældre, eller hvis man er genetisk disponeret til det, så er der en risiko for, at afstanden mellem næsen og det læberøde forøges. Dette gør, at overlæben vil fremstå smallere. Ønsker man, at overlæben igen fremstår mere tydelig og fyldigere, så kan et læbeløft være en mulighed.

 

Ved et læbeløft afkorter man huden mellem næse og det læberøde ved, at man fjerner huden i et moustache-lignende mønster. Dette bevirker, at det læberøde fremstår mere tydeligt og få læberne til at syne større. Hvis det er et stort ønske at få meget volumen, så kan man kombinere et kirurgisk læbeløft med en fedttransplantation til læberne.

 

Resultatet af et kirurgisk læbeløft er permanent, modsat en lip flip med botox som er en behandling, der skal gentages løbende. På Lift Clinic er vi eksperter i kirurgiske læbeløft, og du er garanteret et naturligt og smukt resultat.

På operationsdagen for dit læbeløft

På operationsdagen for dit læbeløft er det vigtigt, at du tager et brusebad med grundig vask af ansigt og hår, da det vil nedbringe risikoen for, at man får en infektion efter operationen. På Lift Clinic foretages et kirurgisk læbeløft i lokalbedøvelse, og du skal derfor ikke faste inden operationen. Du kan således drikke og spise normalt inden din læbeløft operation.

Når du møder ind på klinikken, vil du blive taget godt imod af vores sekretærer. Du vil herefter komme ind på en af vores opvågningsstuer, hvor du endnu engang vil blive informeret om dit læbeløft. Du vil få forebyggende smertestillende medicin samt få et armbånd på med dit navn og CPR-nummer. Du vil blive tilset af din plastikkirurg, som vil tegne med tusch i området omkring læberne og tage førbilleder af dine læber, så resultatet af dit læbeløft efterfølgende kan vurderes. Har du spørgsmål i forbindelse med dit overlæbe løft, så har du her mulighed for at stille dem.

Et læbeløft tager ca. 45 min., og når din læbeløft operation er veloverstået, så kan du komme hjem. Du kan dog ikke selv køre bil, så tag gerne en ledsager med.