Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic plastikkirurgi

Trådløft

Et trådløft er en ikke-kirurgisk behandling, som er effektiv til at give en mindre opstramning af huden. Det er til dig, der er kosmetisk generet af, at huden i dit ansigt er blevet en smule løs. Der vil typisk være tale om patienter, som ikke har nok løs hud eller er for ung til, at man vil anbefale et kirurgisk ansigtsløft. Det er som oftest patienter, der er egnet til et mini ansigtsløft, men som ikke ønsker et kirurgisk indgreb. 

På Lift Clinic udføres et trådløft altid af en meget erfaren plastikkirurg, der er godkendt til at foretage kirurgiske ansigtsløft, da dette er et lovkrav i Danmark. Læs mere om trådløft her på siden. 

Trådløft

Fra 8.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Behandling

Lokalbedøvelse

Tid på klinikken

15-30 min.

Behandlingstid

30-45 min.

Sygemelding

Man kan genoptage sit arbejde umiddelbart efter behandlingen.

Resultatet

Et trådløft giver et mindre løft af det pågældende område i ansigtet samt en opstramning af huden. På Lift Clinic gør vi brug af PDO tråde fra Rainbow Threads. De tynde tråde stimulerer produktionen af elastin og kollagen, som bidrager til en synlig hudforyngelse. Det er vigtigt at huske, at resultatet af et trådløft ikke altid vil leve op til patientens og plastikkirurgens forventninger og ønsker. Det endelige resultat af et trådløft ses efter ca. 10-14 dage, når hævelsen har lagt sig.

 

Resultatet af et trådløft er ikke varigt og afhænger af hudens og bindevævets kvalitet og elasticitet. Trådene er lavet af et materiale, som opløser sig selv, så effekten vil forsvinde efter 18-24 mdr.

Lift Clinic Aarhus

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne, til sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få stillet de spørgsmål, jeg måtte have. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Inden beslutningen om et trådløft kommer du til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger.

Vi anbefaler, at du læser denne vejledning igennem før konsultationen og skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem til forundersøgelsen. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig, hvilke muligheder der foreligger, og sammen beslutter vi, om et trådløft er det rette for dig. Du bliver grundigt informeret om indgrebet, det forventede forløb samt mulige bivirkninger og komplikationer ved et trådløft.

Hvis du derimod er generet af løs hud på enten øvre eller nedre øjenlåg, så er der tale om en øjenlågsoperation

Forberedelse til behandlingen

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger sammen med plastikkirurgen.

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl. Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

Det er også vigtigt at oplyse om du er allergisk over for nogle typer af medicin. Det er ligeledes vigtigt at fortælle din plastikkirurg, om du tidligere har haft problemer med ar eller lignende, eller om du har andre sygdomme og lidelser.

Godt at vide

Et trådløft er et sikkert indgreb med få komplikationer. Dog er der som ved alle andre kosmetiske behandlinger en lille risiko for komplikationer, som vi har gennemgået i følgende afsnit.

  • Hævelse og misfarvning: Det er normalt, at området hæver op i dagene efter et trådløft. Hævelsen vil aftage i de efterfølgende uger. Ligeledes vil misfarvning efter blødning (blå mærker) også aftage. Eventuelle ujævnheder i huden vil også udligne sig med tiden.
  • Nedsat følesans: Der kan være nedsat følesans i huden i ansigtet i nogle uger efter et trådløft. Følesansen kommer langsomt tilbage. I sjældne tilfælde kan der være lidt følelsesløshed i længere tid.
  • Ar: Der kommer et lille ar på et par mm ved indstiksstedet, men det er sjældent synligt i mere end nogle få uger.

Et trådløft foretages i lokalbedøvelse. Nogle dage inden indgrebet modtager du en e-mail med alle nødvendige informationer. Inden behandlingen tages der førbilleder, og herefter markerer plastikkirurgen området, hvor trådene skal sidde med en tusch. 

Et trådløft tager ca. 30-45 minutter. Det foregår ved, at plastikkirurgen indfører en tynd nål med en tråd under huden i det behandlede område. Tråden kommer i en kanyle, som forhindrer, at nerver og vigtige blodkar beskadiges under behandlingen. Når tråden har den rigtige placering, så trækkes nålen retur og tråden forbliver liggende i huden. Til slut trækkes i tråden for at få huden i den ønskede placering. 

Efter 1 dag kan du gå i brusebad uden at vaske eller gnubbe på området, hvor trådene er lagt. De fleste vil kunne genoptage stillesiddende arbejde umiddelbart efter indgrebet. Motion og tunge løft skal undgås den første uge efter et trådløft. Det er vigtigt, at du undgår at få puls og blodtryk i vejret. 

Du tilbydes en kontrol 3 måneder efter dit trådløft. Her vil resultatet blive vurderet, og der vil blive taget efterbilleder.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om trådløft igennem derhjemme, så du kan være godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til et trådløft. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til behandlingen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på behandlingsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen for et trådløft. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.