Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Bliv en del af vores kundeklub og få adgang til en række attraktive fordele.

Som en del af Lift Friends får du adgang til eksklusive rabatter, og du optjener bonuspoint ved køb af kosmetiske behandlinger og hudplejeprodukter. Du vil desuden være den første til at høre om nye behandlinger, kampagner og events samt blive opdateret inden for den kosmetiske verden.

Det er gratis at blive medlem. Det kræver blot, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev, som du nemt kan gøre her på siden. 

Eksklusive rabatter

Optjen bonuspoint

Viden & inspiration

Events & nyheder

Tilmeld dig gratis her

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver du automatisk medlem af Lift Friends og får adgang til alle fordelene.

Jeg giver hermed samtykke til, at Lift Clinic må sende mig e-mails som tilbud og nyheder. Læs vores ​​privatlivspolitik her.

*Har du tidligere tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så er du automatisk medlem af Lift Friends.

Sådan fungerer bonusordningen

Som medlem af Lift Friends optjener du bonuspoint ved køb af hudplejeprodukter og kosmetiske behandlinger. Det kræver blot, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev, og at du viser velkomstmailen i receptionen. På den måde kan vi få dig registreret som et medlem af Lift Friends i vores system, og du vil fremover optjene dine bonuspoint helt automatisk.

Der optjenes bonuspoint af selve købssummen, og du kan se et eksempel her på siden. Du kan se din bonus-saldo på din købskvittering eller ved at logge ind her.


Betingelser

Dine point udløber efter 2 år. Følgende er ikke omfattet af bonusordningen; Gavekort, plastikkirurgi, akne behandling samt forundersøgelser hos hudlæge eller plastikkirurger.

Der optjenes ikke bonuspoint på filler-pakker eller behandlinger med rabat eller til kampagnepriser. Der optjenes heller ikke bonuspoint på køb, hvor der anvendes bonuspoint. 

Bonuspoint

- Ved køb af kosmetiske behandlinger optjenes der 10% i bonuspoint.
-Ved køb af hudplejeprodukter optjenes der 5% i bonuspoint.

1 bonuspoint = 1 krone.

Eksempel

Hvis du fx får 1 ml. filler til 2.800 kr., så optjener du 280 bonuspoint, hvilket svarer til 280 kr. Det er op til dig, om du vil spare bonuspoint op, eller om du vil bruge de 280 bonuspoint på din næste behandling - hvor der i så fald vil blive fratrukket 280 kr. fra købssummen.