Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Kirurgisk læbeløft

Behandling af
karsprængninger

Karsprængninger og diffus rødme kan være aldersbetinget, men kan også skyldes visse medicinske behandlinger. Her vil det oftest være næse og kinder, der er hårdest ramt. Det kan også skyldes hudsygdommen rosacea, hvor man typisk vil opleve, at varme, stress og sollys forværrer rødmen. Hvis man oplever, at ansigtet primært rødmer i pressede situationer, kan det skyldes en tilstand kaldet flushing.

 

På Lift Clinic i Aarhus tilbyder vi laserbehandlinger med Ellipse Nordlys IPL, der reducerer karsprængninger, diffus rødme og flushing. På Lift Clinic i Esbjerg og København kan man blive blive behandlet med ADVATx laseren, der foruden at behandle karsprængninger og diffus rødme samtidig reducerer fine linjer og behandler akne, solskader mv. Læs mere om behandlingerne her på siden.

Karsprængninger

Fra 500,-

Behandlinger

Ellipse Nordlys IPL /
ADVATx

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-45 min.

Fuld effekt

Ca. to uger

Behandling af karsprængninger og hudforyngelse med ADVATx i Esbjerg/KBH

På Lift Clinic i Esbjerg og København tilbyder vi som en ny ting behandlinger med den avancerede dermatologiske laser ADVATx. Vi er den første kosmetiske klinik i Danmark, der har den seneste ADVATx laser.

Laserbehandlingen tager ca. 45-60 min. og er effektiv til behandling af karsprængninger, akne, solskader og store porer. Den giver samtidig en hudforyngelse ved at forbedre hudstrukturen og reducerer fine linier. Behandlingen bruges langt overvejende til ansigt, hals og bryst. Behandlingen foretages uden lokalbedøvelse, og der er ingen downtid.

Laseren egner sig til alle aldre og langt de fleste hudtyper. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 4 ugers interval for optimal effekt.

Lift Clinic plastikkirurgi
Lift Clinic Aarhus

Behandling af karsprægninger med Ellipse Nordlys IPL i Aarhus

Med Ellipse Nordlys IPL kan vi behandle både karsprængninger, diffus rødme og flushing. Behandlingen tager typisk 30 min., og der er som regel en god effekt af behandlingen, men resultatet kan variere fra person til person afhængigt af karrenes tykkelse, lokalisation, tidligere behandlinger samt hudtype. Ofte er der behov for 3-5 behandlinger med 4 ugers interval.

Med tiden vil/kan der dannes nye karsprængninger, hvorfor vedligeholdelses behandlinger vil være at forvente.

Ellipse Nordlys IPL
før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en Ellipse Nordlys IPL laserbehandling af karsprængninger på næsen. Efterbilledet er taget lige efter endt behandling, og de resterende kar vil forsvinde efter 2-3 uger. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Godt at vide - Ellipse Nordlys IPL

Bivirkninger til IPL behandlinger er oftest få og forbigående. Selve behandlingen kan være ubehagelig og vil oftest føles som en varm, prikkende fornemmelse i huden og efterfølgende en brændende fornemmelse.

Almindelige bivirkninger i efterforløbet vil være rødme og hævelse, som vil øges med antallet af forandringer, der behandles på én gang. Fælles er, at det vil fortage sig i løbet af timer til få dage. Herudover kan huden føles, som var den solskoldet i nogle timer efter behandlingen.

Huden i det behandlede område vil efter behandlingen være mere modtagelig for sollys, og det er derfor vigtigt, at du bruger solcreme med høj faktor (SPF50+) dagligt.

Sjældne bivirkninger kan være forbrænding med væskende forandringer og sår efter behandlingen. I de sværeste tilfælde kan der som følge heraf opstå̊ blivende arvæv – dette er dog yderst sjældent.

Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, så områderne bliver lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden, har fået sol eller har pigmentskjolder af typen melasma. Forandringerne er vanskelige at behandle, men vil oftest normaliseres igen i løbet af måneder til år.

Behandlingen udføres ikke på gravide. Personer der er meget lysfølsomme, på grund af medicinske tilstande eller medicinsk behandling, vil have højere risiko for forbrænding eller rødme i huden.

Vi behandler aldrig områder med tatoveringer eller permanent makeup. 4 uger før og 14 dage efter behandlingen må du ikke tage sol/solarie eller bruge selvbruner i området. Jo lysere din hud er, desto lettere er det at behandle karsprængningerne uden risiko for bivirkninger.

For at kunne behandle kar og rødme anvendes en bestemt bølgelængde af lys, som sikrer, at langt størstedelen af energien absorberes i hæmoglobin (det der gør blodceller røde) og ikke i pigment. Lyset opvarmer hæmoglobin, og varmen spreder sig til de små overfladiske kar i huden, som herved ødelægges.

De overfladiske kar i huden er oftest alders- og/eller sygdomsrelateret og kan sagtens undværes, hvorfor behandlingen er ganske sikker.