Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Kemisk peeling

En overfladisk kemisk peeling giver en eksfoliering, hvilket betyder, at det øverste lag af overhuden fjernes. Det er her nye hudceller dannes, og derfor vil denne type peeling kunne reducere overfladiske solskader samt bedre evt. overfladiske mørke ar.

 

Herudover stimuleres dannelsen af nye hudceller og produktionen af fugtbindende stoffer i huden. Dette medfører en hud med et friskere, glattere og mindre skjoldet udseende med en bedre fugtbalance. Du kan læse mere om kemisk peeling her på siden.

Overfladisk kemisk peeling

Fra 1.200,-

Behandlinger

Salicylsyre / Glycolsyre /
Retinol / Jessner

Under behandlingen

Ingen til let ubehag

Behandlingstid

15-30 min

Fuld effekt

Dage til uger

Behandlingen

Behandlingen starter med en afrensning af huden enten med vand og sæbe, alkohol eller acetone afhængig af, hvilken overfladisk peeling du skal behandles med. Herefter vil din behandler med en pensel eller gaze påføre den kemiske peeling på huden. Din behandler vurderer, hvor mange lag der skal påføres.

 

Glycolsyre peeling skal som den eneste neutraliseres, og det gøres med neutraliserende væske, der sprayes på huden. De øvrige peelinger er selvneutraliserende og skal blive på huden i op til 8 timer, før du skal vaske huden med lunkent vand. Efter endt behandling vil du få en fugtgivende creme på huden.

Kirurgisk læbeløft
Ansigtsløft

Salicylsyre peeling

Denne peeling er fedtopløselig. Det gør, at den nemt trænger ned i talgkirtlerne og mindsker talgproduktionen i den fedtede hud. Den har også en eksfolierende, anti-inflammatorisk og let antibakteriel effekt. Disse egenskaber gør den utrolig god til behandling af acne. Peelingen er også effektiv til behandling af andre hudproblemer såsom melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, grove porer, fine rynker, solskader, fregner samt solpletter.

 

En salicylsyre peeling er en sikker behandling for alle hudtyper. Under behandlingen vil du opleve let brændende, stikkende fornemmelse i huden, men dette vil hurtigt aftage. Din hud vil begynde at skalle af i løbet af 2-3 dage. Behandlingen bør gentages 3-6 gange med intervaller på 2-4 uger for det bedste resultat.

Glycolsyre peeling

Denne peeling har en anti-inflammatorisk, eksfolierende, fibroblast stimulerende samt antioxidant effekt. Peelingen er effektiv til behandling af rosacea, acne, acne ar, melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, fedtet hud samt aldringstegn som fine rynker, solskader, og pigmentpletter.

 

Behandlingen varer typisk blot få minutter. Ved de helt lave styrker vil du kunne gå fra klinikken med blot en “glow”, hvorfor behandlingen har fået tilnavnet lunchbreak peel. Får du en behandling med de stærke glycolsyrer, vil rødmen kunne vare et par dage, og din hud vi begynde at skalle let. Hvilken styrke peel du skal have, vil blive vurderet af din behandler. Behandlingen bør gentages 3-6 gange med 2-4 ugers intervaller for det bedste resultat.

Arkorrektion
Kirurgisk læbeløft

Retinol peeling

Retinol peeling er effektiv til behandling af fine linjer og rynker og vil samtidig give en mere lys, jævn og ensartet hud. Herudover anvendes den til at mindske hudporer og til behandling af acne og uren hud.


Behandlingen varer typisk kun få minutter, og du vil ikke mærke noget under behandlingen. Peelingen efterlader en let olieret hinde på huden, som skal sidde i 4-8 timer. Huden kan være lidt rød, og efter 2-3 dage vil den begynde at skalle af. Nogle vil opleve en brændende fornemmelse i huden. Behandlingen bør gentages 2-3 gange for optimal effekt med 4-6 ugers interval. Den fulde effekt vil som oftest ses ca. 2 måneder efter sidste behandling. 

Jessner peel

Jessner peels har været anvendt i over 100 år til behandling af forandringer præget af hård hud. Det skyldes, at behandlingen har en helt fantastisk eksfolierende egenskab. Sammensætningen af syrer gør, at peelingen er effektiv til behandling af hudlidelser som acne, melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, fregner, solpletter samt solskader og fine rynker.

 

En Jessner peeling er en sikker behandling, der egner sig til alle hudtyper. Under behandlingen kan du opleve en mild til moderat svidende fornemmelse i huden, som oftest varer få minutter. Efter behandlingen vil din hud være lidt rød og vil begynde at skalle på 3.-5. dagen. Behandlingen bør gentages hver 2.-4. uge i 3-6 måneder for fuld effekt.

Lift Clinic Aarhus
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Godt at vide

Hyppige:

 • Rødme
 • En forbigående brændende fornemmelse
 • Lysfølsomhed
 • Afskalning af huden – ved helt overfladiske peelinger vil denne afskalning ikke
  nødvendigvis være synlig


Sjældne:

 • Ardannelse
 • Persisterende rødme
 • Infektion
 • Pigmentforandringer
 • Kløe
 • Udbrud af bumselignende udslæt

Behandlingen starter altid med en afrensning af huden enten med vand og sæbe, alkohol eller acetone afhængig af, hvilken peel du skal behandles med. Herefter vil din behandler med en pensel eller gaze påføre den kemiske peel på huden. Din behandler vurderer, hvor mange lag der skal påføres.

Glycolsyre peelinger skal som de eneste neutraliseres, og dette gøres med en neutraliserende væske, der sprayes på huden. De øvrige peelinger er selvneutraliserende og skal blive på huden i op til 8 timer, før du skal vaske huden med lunkent vand. Efter endt behandling vil du få en fugtgivende creme på huden. Nogle peelinger vil du ikke kunne mærke, mens andre vil give let til moderat brændende, prikkende, sviende fornemmelse i huden.

Jo bedre du har forberedt huden på en overfladisk peeling med hudpleje med aktive ingredienser, jo bedre et resultat kan du forvente. Du bør starte med et præ-peel hudplejeprogram 2-4 uger før din første behandling. Endvidere er det efter en peeling vigtigt at pleje huden godt og undgå aktive ingredienser, indtil huden er helet (2-7 dage) Makeup kan anvendes, når huden ikke længere skaller.

Ophold i direkte sollys frarådes indtil huden er helet helt op. Kan dette ikke undgås, skal der anvendes solcreme med fysisk filter (SPF50 for både UVA og UVB). Brug af solcreme er en generel anbefaling, men som minimum skal der anvendes solcreme 2-3 måneder efter en behandling. Tal med vores hudlægen om, hvad du selv kan gøre før og efter behandlingen.

 • Aktiv eksem eller infektion i det område, der ønskes behandlet
 • Gravide og ammende
 • Hvis man tager isotretinoin
 • Hvis man er behandlet indenfor de seneste 3-6 måneder.
 • Hudkræft
 • Solbrun hud
 • Lysfølsomhed eller hudlidelser/medicin der øger følsomhed for lys
 • Tidligere allergiske reaktioner på kemiske peelinger