Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Kemisk peeling

En kemisk peeling er en betegnelse for forskellige kemiske opløsninger, der alle kan anvendes til at skabe en naturlig eksfoliering (afskalning) og fornyelse af huden. Når en kemisk peel påføres huden, sker der en kontrolleret skade i huden, som stimulerer hudens reparationsprocesser, hvilket vil resultere i en mere ungdommelig hud.

 

For booking kontakt os på info@lift-clinic.dk / +45 69 16 23 45

Kemisk peeling

Fra 1.200,-

Behandlinger

Overfladisk peeling /
Medium dyb peeling

Under behandling

Ingen til moderat ubehag

Behandlingstid

15-30 min.

Fuld effekt

Dette varierer

PRX-T33 peeling

PRX-T33 peeling er en medicinsk og nålefri behandling, som egner sig til alle hudtyper, alle aldre og som kan foretages året rundt. Peelingen opstrammer huden, forbedrer strukturen og reducerer rynker og fine linjer. Den er derudover effektiv til behandling af ar, strækmærker, pigmentpletter, solskader og karsprængninger.

 

I Danmark er det et lovkrav, at PRX-T33 peelinger skal udføres af en hudlæge. På Lift Clinic udføres behandlingen således af vores erfarne hudlæge Ann-Kathrine Rossau.

Ann-Katrine Rossau
Lift Clinic plastikkirurgi

Overfladisk peeling

En overfladisk peeling giver en eksfoliering, hvilket betyder, at det øverste lag af overhuden fjernes. Det er her nye hudceller dannes, og derfor vil denne type peeling kunne fjerne overfladiske pigmentskjolder såsom fregner og leverpletter samt bedre overfladiske, mørke ar og uregelmæssigt pigment.

 

Herudover stimuleres dannelsen af nye hudceller og produktionen af fugtbindende stoffer i huden. Dette medfører en hud med et friskere, glattere og mindre skjoldet udseende med en bedre fugtbalance. 

Medium dyb peeling

 

En medium dyb peeling giver en eksfoliering – fjerner overhuden som ved den overfladiske peeling, men vil samtidig gå ind og påvirke den øverste del af læderhuden.

 

Det betyder, at den udover at kunne fjerne pigmentproblemer i overhuden såsom fregner, leverpletter og pigmentskjolder samt overfladiske, mørke ar kan bevirke en tydelig reduktion i fine linjer og rynker. Behandlingen vil tilmed give din hud et yngre, friskere og mere velfugtet udseende. 

Kirurgisk læbeløft
Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞