Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Botox

Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne og får dem til at slappe af. Man bruger som oftest botox til den type rynker, der opstår, fordi man bruger muskulaturen. Det kan fx være smilerynker eller bekymringsrynken i panden.

På Lift Clinic koster en behandling med botox fra 550 kr. Du kan se alle priser her på siden.

Botox blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne slapper af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret.
En behandling med botox er ikke permanent og skal gentages efter 3-6 måneder.

Botox behandlinger holder normalt 3-6 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Ved regelmæssig behandling vil holdbarheden forlænges, da musklerne formindskes ved at blive holdt i ro.

Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox, bør du påregne 2-3 behandlinger årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.
Nej, filler og botox er ikke det samme. Botox virker ved at afslappe den behandlede muskel i ansigtet. Dette medfører en reduktion i den mimiske rynke som fx smilerynker eller bekymringsrynken mellem brynene, der skyldes din mimik. Filler derimod tilføjer volumen, kan anvendes til at korrigere asymmetri i ansigtet og reducerer på rynker og fine linjer – også de rynker der ikke skyldes din mimik.
Man vil som oftest se virkningen af botox 2-14 dage efter behandlingen. 4 uger efter behandling er der fuld effekt i muskulaturen – efterfølgende kan der stadig forekomme en reduktion af linjer i huden.
Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling med botox, så vi har god tid til en snak og til at besvare dine spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første par timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter.

Behandlingen med botox er ikke permanent, men aftager efter 3-6 måneder. Det er ikke muligt at fjerne botox.

Hos Lift Clinic behandler vi følgende områder med botox:

 • Hage
 • Næse
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil /Gummy smile
 • Nedadvendt mundvige / DAO
 • Brynløft
 • Panderynker
 • Bekymringsrynker mellem brynene / Glabella
 • Hals / Platysma
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Kæbemuskel / Masseter

Læger og sygeplejersker som er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre behandlingerne.

Efter din botox behandling går der mellem 2-14 dage, før effekten træder ind, da den først skal indvirke på musklen, så den slapper af. 4 uger efter behandlingen er der fuld effekt i muskulaturen – efterfølgende kan der stadig forekomme en reduktion af linjer i huden.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få en behandling med botox.
Vi udfører ingen kosmetiske injektionsbehandlinger på gravide eller ammende. Det skyldes, at der ikke er nogen undersøgelser, der viser, om det kan have en skadelig virkning.
Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er meget sjældne.

Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

Disse bivirkninger forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox.