Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Brazilian Butt Lift (BBL)

Under fedtsugningen samles fedtvævet op i en beholder med et udstyr, der sikrer den bedst mulige overlevelse af fedtcellerne . Fedtet slynges forsigtigt, hvorved den overskydende væske filtreres væk og efterlader fedtet klart til transplantationen. Herefter overføres det koncentrerede fedt til mindre sprøjter og gennem 1-2 små snit på hver side af bagdelen og placeres i underhudsfedtet. På den måde opnår man den ønskede volumen. Læs mere på denne side

Det er individuelt, hvor mange områder der fedtsuges ved en Brazilian Butt Lift. Dette besluttes til forundersøgelsen. Ved en Brazilian Butt Lift fedtsuger man så vidt muligt fra de omkringliggende områder, og man fedtsuger kun den mængde fedt, der vurderes nødvendig til baldeforstørrelsen.

Ønsker man at få fedtsuget yderligere områder, så er det muligt i samme operation. Der vil dog komme et tillæg, som du vil få oplyst til forundersøgelsen.

Resultatet holder hele livet. Går man meget op eller ned i vægt, så kan resultatet ændre sig, da fedtcellerne er levende.

På Lift Clinic koster en BBL med eget fedt fra 44.000 kr. Bliver det nødvendigt med en efterfølgende operation for at få den ønskede volumen koster 2. behandling 32.000 kr. Priserne er vejledende og inklusiv den lovpligtige patientforsikring. 

På Lift Clinic kan du låne til din brystforstørrende operation rente- og gebyrfrit. Du kan således dele betalingen op i mindre bidder uden at skulle betale ekstra for operationen. Vi tilbyder finansieringsløsningen i samarbejde med Resurs Bank, og du kan lave en låneansøgning her på siden.

Nej, det er ikke farligt at få en Brazilian Butt Lift med eget fedt (BBL) så længe, at operationen udføres af en erfaring plastikkirurg, hvilket altid er tilfældet her på Lift Clinic. I Danmark er der skærpede retningslinjer for, hvordan indgrebet skal foretages samt hvem, der har tilladelse til udføre indgrebet, hvilket vi naturligvis efterlever her på Lift Clinic. 

Det kan være farligt at få foretaget operationen i udlandet af læger, der ikke er specialiseret i plastikkirurgi. Man hører fx tilfælde fra udlandet, hvor fedtet sprøjtes ind i muskulaturen, hvor man risikerer at ramme et stort kar, som kan medføre blodpropper, hvilket i værste tilfælde kan være med døden til følge. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at man får foretaget operationen i Danmark af en erfaren plastikkirurg. 

Ved alle kirurgiske indgreb så er der en lille risiko for komplikationer, og dem tager vi selvfølgelig højde for her på Lift Clinic. Til forundersøgelsen vil vi informere dig om de risici, der er forbundet med operationen. Du kan også læse mere her på siden.

Operationen egner sig til kvinder, som ønsker en permanent baldeforstørrelse. Den ideelle kandidat til en Brazilian Butt Lift med eget fedt har et BMI på 20-30 og er ikke-ryger.

Har man ikke nok fedt på kroppen til en BBL, så kan en operation med baldeimplantater være en mulighed. Læs mere om baldeimplantater her

På Lift Clinic kan vi ikke tilbyde en Brazilian Butt Lift (BBL) til personer med en BMI på over 30. Det skyldes, at der er større risiko forbundet med operationen og bedøvelsen.

Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter et par dage – de fleste foretrækker at arbejde hjemmefra den første uge. Har du et mere fysisk krævende arbejde, skal du forvente 1-2 ugers sygemelding. Dette kan du drøfte med din plastikkirurg til forundersøgelsen.

På Lift Clinic foretages operationen i fuld bedøvelse. Nogle dage inden operationen modtager du en e-mail med informationer om mødetid, faste og andre praktiske forhold.

Mængden af fedt man transplanterer afhænger af flere faktorer. Som oftest vil man få sprøjtet 300-400 ml. ind i hver balle.

Transplanterer man for meget fedt på én gang, risikerer man, at en større andel af fedtcellerne går til grunde. Selvom fedtcellernes overlevelse er meget variabel, kan man regne med at ca. 30% af de transplanterede fedtceller dør. Det kan derfor være nødvendigt med flere Brazilian Butt Lift operationer med nogle måneders mellemrum for at opnå den ønskede form og volumen.

Den første uge efter operationen vil din bagdel være betragteligt hævet. Efter hævelsen har lagt sig, vil der komme en yderligere reduktion i volumen de første ca. 4-8 uger, hvorefter man kan se det endelige resultat af baldeforstørrelsen. Det kan tage op til 6 måneder, før man kan se det endelige resultat af de fedtsugede områder.

Til den afsluttende kontrol hos din plastikkirurg 3-6 måneder efter operationen gennemgås forløbet, der tages efterbilleder, og resultatet vil blive vurderet.

Når du vågner, vil du oftest føle dig øm og spændt og vil have brug for smertestillende medicin. Inden du udskrives, sikrer vi os, at du er godt smertedækket og forberedt på, hvordan du skal forholde dig, når du kommer hjem. Det er meget individuelt, hvor mange smerter der er forbundet med operationen. 

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter operationen. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Når operationen er overstået, vil du blive kørt ind på en af vores opvågningsstuer, hvor vores opvågningssygeplejersker vil passe godt på dig og informere dig om det videre forløb. Som oftest vil du være klar til at tage hjem 2-3 timer efter operationen.

Du vil få komprimerende forbindinger på de fedtsugede områder i form af et mavebælte, korte- eller lange cykelbukser, som skal bruges i ca. 6 uger for at få det bedste resultat efter fedtsugningen.

Det er vigtigt ikke at få direkte tryk på bagdelen. Der vil derfor være restriktioner i forhold til, hvordan man må sidde og ligge i de første 4 uger efter operationen. Dette får du mere information om efter operationen.

Det er vigtigt ikke at få direkte tryk på bagdelen. Der vil derfor være restriktioner i forhold til, hvordan man må sidde og ligge i de første 4 uger efter operationen. Dette får du mere information om efter operationen.

Efter 2-3 dage kan du gå forsigtigt i brusebad uden at vaske eller gnubbe operationssåret direkte. Tør med et rent håndklæde. Når trådene er fjernet eller opløst, kan du bade som vanligt.

Undgå sauna, dampbade og svømmehal de første 4 uger efter operationen – operationssårene skal først være helet, dvs. ingen synlige sårskorper.

Du kan langsomt begynde at træne eller dyrke sport efter 4 uger, men det er vigtigt at lytte til din krop og stoppe den fysiske aktivitet, hvis du oplever smerter. Du kan gå ture, når du vil. 

De første 4 uger efter din  operation bør du undgå meget tunge løft.

Du må køre bil, når du føler dig klar til det. Dog tidligst dagen efter operationen. Mærk efter, om det giver anledning til smerter, i så fald vent yderligere nogle dage med genoptagelse af bilkørsel. Du må ikke køre bil, hvis du tager stærk smertestillende medicin.

Det er helt normalt, at der forekommer blå mærker og misfarvning af området. Dette vil typisk aftage inden for et par uger.

Når såret er helet helt op og skorpen falder af, så bør du smøre arret med et plejeprodukt 1-2 gange om dagen. Vi anbefaler IS Clinical SHEALD Recovery Balm. Cremen stimulerer dannelsen af nye hudceller, fremmer hurtig heling og hjælper med at forebygge ar-dannelse. Vi anbefaler, at du som minimum smører arret i 3 måneder. Det kan dog være effektivt at smøre arret i op til 6 måneder efter operationen. 

Derudover er det utrolig vigtigt, at du beskytter dine ar mod sollys de første 12 måneder. Vi anbefaler, at du bruger solcreme med solfaktor 50.

De små huller i huden, som fedtet sprøjtes ind igennem, bliver som oftest ikke synlige. I de fedtsugede områder vil du kun få små ar. Antallet af ar er forskelligt alt efter, hvor mange områder der skal fedtsuges. Hvert ar måler 2-3 mm. I starten vil de være røde og hævede, men dette vil typisk aftage efter noget tid. Arrene er oftest nærmest usynlige efter 6-9 måneder.

Det er individuelt, hvordan arrene heler, og har du tidligere haft problemer med ardannelse og grimme ar, så kan du også forvente det ved denne operation. Det er derfor vigtigt at oplyse om dette til forundersøgelsen.

Det er ikke muligt at få en Brazilian Butt Lift (BBL) betalt af det offentlige, da det vil blive vurderet som en “kosmetisk indikation. Desuden kan vi hos Lift Clinic ikke tilbyde nogen former for operationer med henvisning fra det offentlige.