Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Om Lift Clinic

På Lift Clinic tilbyder vi en bred vifte af kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Uanset om du ønsker en brystforstørrelse, et ansigtsløft, en filler behandling eller noget helt fjerde, så er du landet det helt rigtige sted.

 

Vores mål er at bidrage til øget livskvalitet gennem høj faglighed, nærvær og et kompromisløst højt serviceniveau. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og møder vores patienter med empati, forståelse og professionalisme. Det er vigtigt, at man føler sig tryg, set og hørt gennem hele sit forløb. Med baggrund i vores mange års erfaring tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.

Vi holder til i rolige, moderne og æstetiske rammer i København, Aarhus og Esbjerg. 

Lift Clinic / København

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: 10-15

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: Efter aftale

Lift Clinic / Esbjerg

Ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31.
 

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Ulige uger:
Man: kl. 9-17
Tir: kl. 9-17
 
Lige uger:
Tor: kl. 12-20
Fre: kl. 9-17

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg

Christian blev uddannet speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og er en af landets førende kosmetiske kirurger med solid erfaring inden for bryst-, ansigts- og kropskirurgi. Han er kendt for sin høje faglighed, æstetiske og naturlige resultater samt for at møde sine patienter med empati og forståelse. Det er utrolig vigtigt for Christian, at man føler sig tryg gennem hele sit forløb.

 

Han har udgivet flere artikler i internationale tidsskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet og oplærer desuden plastikkirurger fra Skandinavien i at foretage brystforstørrende operationer med Motiva implantater.

 

Christian grundlagde Lift Clinic tilbage i 2021 sammen med plastikkirurg Jens Bengaard. Han har tidligere arbejdet som overlæge på Rikshopitalet i Oslo med rekonstruktioner og sidenhen som kosmetisk kirurg på Aleris-Hamlet, AK Nygart og Roskilde Privathospital.

Christian Sneistrup Lift Clinic
Jens Bengaard

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg 

Jens har mere end 17 års erfaring med plastikkirurgi og har cementeret sig som en af landets førende kosmetiske kirurger. Han besidder stor ekspertise inden for bryst-, ansigt- og kropskirurgi og oplærer endvidere plastikkirurger fra hele Skandinavien i at udføre brystforstørrende operationer med Motiva implantater.

 

Jens er kendt for sin ærlighed, kirurgiske præcision og for at skabe nærværende og trygge forløb for sine patienter. Han stiler altid efter at skabe et smukt og harmonisk resultat, som man vil blive glad for i mange år frem.

 

Jens er medejer af Lift Clinic og grundlagde virksomheden i 2021 sammen med plastikkirurg Christian Sneistrup. Han har tidligere arbejdet som overlæge på Aarhus Universitetshospital med rekonstruktioner og som ansvarlig for behandling af patienter med løs hud efter større vægttab. Han har sidenhen arbejdet som kosmetisk kirurg på Aleris-Hamlet, AK Nygart og Roskilde Privathospital.

Plastikkirurg
Julie Allen

Klinikker: Aarhus C.

Julie er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus og Odense Universitetshospital. Hun er ansat på Aarhus Universitetshospital, hvor hun primært beskæftiger sig med mindre og større plastikkirurgiske rekonstruktioner af bryst, hoved- og halsområdet efter kræft.

 

Julie har solid erfaring med plastikkirurgiske operationer såsom fedtsugninger, brystoperationer, korrektion af stritører samt mave-, arm- og lårplastikker. Hun har tidligere arbejdet i Tyskland på Marienhospital Stuttgart hos en af Tysklands førende plastikkirurger.

 

Julie er dedikeret til at hjælpe kvinder og mænd med at føle sig tilpas i deres egen krop, så de er empowered til at møde verden med alt, hvad den har at byde på.

Julie Allen plastikkirurg
Tina Tos plastikkirurg

Plastikkirurg
Tina Tos

Klinikker: København

Tina Tos har mere end 16 års erfaring som speciallæge i plastikkirurgi og er en højt respekteret kosmetisk kirurg, som vi er utrolig heldige at have her på Lift Clinic. Tina besidder en solid erfaring inden for bl.a. brystkirurgi, maveplastikker, fedtsugninger, fedttransplantationer og mommy makeovers. Tina er kendt for sin høje faglighed, sit rolige væsen og for at skabe smukke resultater, der vidner om kirurgisk præcision, æstetisk sans og et øje for detaljen. Hun prioriterer at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor man som patient føler sig støttet og lyttet til gennem hele sit forløb.

 

Når hun ikke er hos Lift Clinic, så er hun overlæge på Herlev Universitetshospital, hvor hun bl.a. er specialiseret inden for mikrokirurgi og brystrekonstruktioner. Tina har tidligere arbejdet som kosmetisk kirurg på Søernes Privathospital og Estetikcentrum i Malmø. Hun er en eftertragtet foredragsholder, hun underviser kommende plastikkirurger og så har hun publiceret i adskillige videnskabelige medicinske tidsskrifter både i Skandinavien og internationalt.

Plastikkirurg
Emir Hasanbegovic

Klinikker: Aarhus C.

Emir er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han er ansat som overlæge ved Aarhus Universitetshospital, hvor han primært beskæftiger sig med større rekonstruktioner af bryst- og hoved-halsområdet efter kræft samt behandling af hud- og modermærkekræft.

 

Emir er en bredt uddannet plastikkirurg som, udover sin danske speciallægeuddannelse, også har arbejdet i Melbourne i hele 2018, hvor han er oplært i kosmetisk plastikkirurgi af en af Australiens førende plastikkirurger.

 

Han har stor erfaring med brystkirurgi, fedtsugninger, gynækomasti korrektion, stritører, maveplastikker, arm- og lårplastikker samt bodylifts. Han er desuden medforfatter af bogen “Plastikkirurgi: En guide”, som giver et unikt indblik i, hvad det vil sige at få foretaget en kosmetisk operation.

Emir plastikkirurg
Dogu plastikkirurg

Plastikkirurg
Dogu Aydin

Klinikker: København

Dogu Aydin er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og har stor erfaring med en bred vifte af plastikkirurgiske operationer. Dette omfatter bl.a. brystløft, brystforstørrende operationer, mommy makeovers, fedttransplantationer, maveplastikker og fedtsugninger.

 

Dogu er dedikeret til at møde sine patienter i øjenhøjde, få en realistisk forventningsafstemning og skabe naturlige og harmoniske resultater.

 

Når han ikke er hos Lift Clinic, er han speciallæge på Rigshospitalets Plastikkirurgiske afdeling, hvor han primært beskæftiger sig med brystrekonstruktioner, fedttransplantationer samt korrektion af ansigtsmisdannelser hos børn. Han har desuden publiceret flere videnskabelige artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter og uddanner sig løbende ved deltagelse i kongresser i udlandet.

Kosmetisk næsekirurg
Kristian Bruun Petersen

Klinikker: Aarhus C.

Kristian Bruun Petersen arbejder til dagligt som overlæge i næse- og bihulekirurgi på Aarhus Universitetshospital.

 

Kristian har solid erfaring med alle former for kosmetisk og rekonstruktiv næsekirurgi og tilstræber altid at skabe et naturligt resultat, der harmonerer med patientens ansigt. Kristian er desuden førsteforfatter og vejleder på flere artikler publiceret i internationale tidsskrifter.

 

Vores 3D-program gør det muligt at visualisere det endelige resultat af din kosmetiske næseoperation til forundersøgelsen. Det mener vi giver dig tryghed og de bedste forudsætninger i din beslutningsproces.

Kristian Bruun Petersen kosmetisk næsekirurg
Annette

Klinikchef
Annette Streuli

Klinikker: København

Annette har i sit virke som klinikchef ansvar for den daglige drift af vores klinik i København. Hun har en solid erfaring med ledelse og personaleansvar og har tidligere arbejdet 5 år som afdelingsleder hos AK Nygart, hvor hun havde ansvar for drift og personaleledelse. Annette er uddannet sygeplejerske fra Storstrømmens Sygeplejeskole i 2000. I 2011 udvidede hun sine kompetencer og uddannede sig til anæstesisygeplejerske fra Region Sjælland Sygehus Syd.

 

Hun har altid næret en stor interesse for den plastikkirurgiske branche og brænder for at være med til at give vores kunder en fantastisk oplevelse, hvor tryghed og høj kvalitet er i fokus.

Klinikchef
Tina Høitbjerg

Klinikker: Aarhus C.

Tina har ansvaret for den daglige drift i vores klinik i Aarhus. Hun er uddannet anæstesisygeplejerske og har mere end 17 års erfaring som sygeplejerske. Hun har tidligere arbejdet som opvågningssygeplejerske på Aarhus Universitetshospital i en lang årrække og besidder en solid ekspertise inden for det plastikkirurgiske speciale.

 

Tina sætter en stor ære i at skabe nærvær og tryghed i relationen til vores patienter. Hun stiler ligeledes efter at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for vores kompetente personale.

Henrik Preisler

Anæstesilæge
Henrik Preisler

Klinikker: Aarhus C. / København

Henrik er uddannet speciallæge i anæstesi fra Rigshospitalet Universitetshospital i 2013. Han har været overlæge på Rigshospitalet, Adeas Privathospital, Søernes Privathospital, AK Nygart, VonSperling kirurgi siden 2013 med stor erfaring inden for intensivmedicin- og behandling samt stor erfaring med anæstesi til alle former for kirurgi.

 

Han har tidligere været Medical director i Iqarus/ International SOS i Dubai. Han har mere end 20 års erfaring ved Det Danske Forsvar som militærlæge hos bl.a. ESK 722 Search And Rescue i 7 år, hos Jægerkorpset i 3 år med udsendelser til Afghanistan og Mali samt dykkerlæge i Søværnet. Er nu tilknyttet Intensive Care Air Transportation Team i Aalborg samt det danske traume/kirurghold for det Danske Forsvars Felthospital. Derudover stor erfaring som ekspeditionslæge til bl.a. Alperne, Atlasbjergene, Himalaya, Sinaiørkenen, Afrika, Grønland m.m.

Kosmetisk sygeplejerske
Helle Boisen

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Helle er uddannet sygeplejerske i 1989 og skiftede i 2006 til privat regi hos Esbjerg Privathospital, som i dag er kendt som Aleris Hamlet. I 2008 blev hun oplært til kosmetisk sygeplejerske og har arbejdet som dette siden – både hos Aleris Hamlet og efterfølgende hos AK Nygart. Hun var bl.a. med til at starte AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor hun både fungerede som kosmetisk sygeplejerske og daglig leder.

 

Helle elsker sit arbejde som kosmetisk behandler hos Lift Clinic og alle de skønne mennesker, det giver hende mulighed for at møde. Hun giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Helle Boisen Lift Clinic

Kosmetisk sygeplejerske
Lena Larsen

Klinikker: København

Lena har mange års erfaring som kosmetisk sygeplejerske og besidder en solid faglig ballast. Hun er kendt for at skabe æstetiske og naturlige resultater samt for at møde sine kunder med empati og forståelse. Du kan således være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt.

 

Hun er dedikeret til at hjælpe mennesker med at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Det er essentielt for Lena at være ærlig og realistisk, få en god forventningsafstemning og skabe trygge og nærværende forløb. Med baggrund i hendes mange års erfaring skræddersyr hun en behandlingsplan, der imødekommer dine unikke behov.

 

Lena har tidligere arbejdet som kosmetisk sygeplejerske hos Cosmo, AK Nygart og Retouch Clinic. Hun nærer en stor passion for sit fag holder sig opdateret med den seneste viden og de nyeste teknikker ved løbende at deltage i konferencer og kurser.

Kosmetisk sygeplejerske
Julie Overgaard

Klinikker: Aarhus C.

Julie er uddannet sygeplejerske i 2009 fra Herlev Sygeplejeskole. Hun har tidligere arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Herlev Sygehus og derefter som akut hjertesygeplejerske i flere år.

 

Julie arbejder som kosmetisk sygeplejerske på Lift Clinic, og hun sætter en stor ære i at skabe harmoniske og naturlige resultater, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv. 

 

Hun fungerer tilmed som operations- og opvågningssygeplejerske. Hun har mange års erfaring og har stor forståelse for hele det forløb, som vores patienter skal igennem. For Julie er det vigtigt at møde patienterne i øjenhøjde, forstå deres behov og få skabt en god dialog. På den måde kan hun være med til at give dem et rigtig godt forløb, hvor de føler sig trygge og velinformerede – også når de forlader klinikken.

Rie Sygeplejerske

Opvågningssygeplejerske
Rie Østergaard Olesen

Klinikker: Aarhus C.

Rie er uddannet sygeplejerske i 2008 fra Silkeborg Sygeplejeskole og har siden da arbejdet som opvågningssygeplejerske på AUH. De mange år på opvågningen har givet hende stor erfaring indenfor smerte- og kvalmebehandling, og hun har tilmed erfaring inden for flere specialer herunder hjerte-, lunge- og karkirurgi samt plastik- og brystkirurgi.

 

Det er utrolig vigtigt for Rie at få skabt et trygt og tillidsfuldt rum – lige fra du kommer, til du går hjem. Et rum hvor der er plads til den enkeltes ønsker og behov. Hendes fornemmelse opgave er, at du har det godt efter bedøvelsen og operationen, og at du føler dig i trygge hænder. Derudover vægter hun utrolig højt, at du er velinformeret om tiden efter din operation. Derfor gennemgår hun dette med dig, således at du trygt kan tage hjem, når du er klar til det.

Operationssygeplejerske
Rikke Bjørn

Klinikker: Aarhus C.

Rikke er uddannet sygeplejerske i 2013 fra Sygeplejeskolen i Randers og har efterfølgende arbejdet på skadestuen og traumecentret på AUH. Hun har derefter arbejdet som operationssygeplejerske på hhv. urinvejskirurgisk og på bryst-og plastikkirurgisk afdeling.

I sit virke som operationssygeplejerske hos Lift Clinic er hendes primære opgave at assistere plastikkirurgerne under operationer. Det er vigtigt for Rikke, at patienterne følger sig trygge og godt tilpas så snart, de træder ind på operationsstuen.

Rikke
Trine Lift Clinic

Operationssygeplejerske
Trine Karlsen

Klinikker: Aarhus C.

Trine blev uddannet sygeplejerske fra Hvidovre Sygeplejeskole i 2000 og arbejdede efterfølgende som sygeplejerske på Amager Hospital og Aarhus Universitetshospital. Hun fungerede derefter som operationssygeplejerske på Viborg Sygehus, hvor hun fik kendskab til forskellige specialer, herunder brystkirurgi og karkirurgi.

 

Trine har en stor interesse inden for det kosmetiske felt og har siden 2019 beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi hos AK Nygart i Aarhus. I sit virke som operationssygeplejerske hos Lift Clinic er hendes fornemmeste opgave at sikre en høj patientsikkerhed og assistere vores plastikkirurger i forbindelse med kirurgiske indgreb. En god patientkontakt er for hende essentielt, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb hos os.

Opvågningssygeplejerske
Anne Sofie Andreasen

Klinikker: Aarhus C.

Anne Sofie er uddannet sygeplejerske i 2021 fra Sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus. Hun har erfaring fra Neonatalafdelingen på OUH samt plastik-og brystkirurgisk afdeling på AUH og den kosmetiske branche, som hun har en stor interesse for.

 

Anne Sofie vil i sit virke som opvågningssygeplejerske hos Lift Clinic tage kærligt hånd om vores patienter i opvågningen. Hun vil tilmed assistere i vores sekretariat. Anne Sofie går op i at give vores patienter den bedst mulige behandling, hvor de føler sig trygge og set igennem hele forløbet. Derover er det vigtigt for hende, at de føler sig velinformeret om operationen og forløbet fra start til slut.

Kristina sygeplejerske

Opvågningssygeplejerske
Kristina Møller Madsen

Klinikker: København

Kristina blev uddannet sygeplejerske fra Herlev Sygeplejeskole i 1999. I sit virke som opvågningssygeplejerske på Lift Clinic er hendes fornemmeste opgave at tage kærligt hånd om vores patienter både før og efter deres operation.

 

Det er utrolig vigtigt for Kristina, at man som patient føler sig tryg og velinformeret gennem hele sit forløb. Hun stræber altid efter at skabe en rolig og hyggelig atmosfære og følger sine patienter helt til dørs ved at informere grundigt om, hvordan man skal forholde sig i efterforløbet.

 

Med hendes mange års erfaring som opvågningssygeplejerske inden for kosmetisk kirurgi samt erfaring som traumesygeplejerske og kardiologisk sygeplejerske har Kristina en bred faglig baggrund, der sikrer, at vores patienter får den bedst mulige pleje og omsorg.

Digital Marketing Manager
Anne-Kathrine Utzon

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg

Anne-Kathrine er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i København. 

 

Hun har 10 års erfaring inden for digital marketing, web, sociale medier og branding, og hun nærer en stor interesse for den kosmetiske verden. Hun har tidligere arbejdet inden for ejendomsbranchen, for Roskilde Privathospital og som freelancer. 

Anne-Kathrine
Stine Lift Clinic

Sekretær
Stine Michelsen

Klinikker: København

Stine er en af de første personer, du møder, når du træder ind i vores klinik i hjertet af København. Hendes altid glade, smilende og imødekommende væsen afspejler sig i hendes hjertelige og nærværende måde at modtage vores patienter på.

 

Du finder hende også klar ved telefonen og på mail, parat til at besvare dine spørgsmål og assistere med at booke en tid. Stine lægger stor vægt på at levere en enestående service og stræber altid efter, at man føler sig set, hørt og hjulpet, fra det øjeblik man træder ind ad døren, til man forlader klinikken igen.

 

Med over et årti i den kosmetiske branche bringer Stine en solid erfaring og en stor passion for faget. Hun har tidligere arbejdet hos AK Nygart og Retouch Clinic.

Sekretær
Marlene Blok

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Marlene har mange års erfaring som sekretær, og hun er en af de første personer, du møder, når du træder ind i klinikken. Hun vil tage godt imod dig og vejlede dig om, hvad der skal til at ske, hvad end du kommer til en forundersøgelse, behandling eller en kontrol her på Lift Clinic.

 

Når du ringer ind til os, vil Marlene også være at finde i den anden ende af røret. Hun sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en tid til en behandling.

Marlene Blok Lift Clinic

Sekretær
Janni Vinther

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Janni er en af de første personer, du møder, når du ankommer til vores klinik i Aarhus. Udover at byde vores patienter hjerteligt velkommen, sidder hun klar ved vores telefon og mail til at hjælpe dig med at booke en tid eller besvare dine spørgsmål – hvad end det drejer sig om en behandling, finansiering eller noget helt tredje. Janni har tidligere arbejdet inden for hotelbranchen og har en solid erfaring med kundepleje.

 

Den nære og personlige kontakt med klinikkens patienter er det, som Janni holder mest af. Hun stræber efter at skabe en varm velkomst og levere en enestående service ved altid at have patienten i fokus.

Piccoline
Sara Skriver

Klinikker: Aarhus C. 

Sara arbejder som piccoline og skal være med til at sikre, at klinikken fremstår præsentabel. Hun varetager desuden en række praktiske opgaver i vores reception og opvågning, der har til formål at optimere klinikkens daglige drift.

Sara Skriver Piccoline
Rebecca piccoline

Piccoline
Rebecca Qvapp

Klinikker: København

Rebecca arbejder som piccoline i vores klinik i København, og hun er med til at sikre, at vores klinik fremstår præsentabel. Hun varetager desuden en række praktiske opgaver i vores reception, og så giver hun altid en hjælpende hånd, hvor der er behov for det.

Ved siden af sit arbejde som piccoline, læser hun til sygeplejerske på Københavns Professionshøjskole.