Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Filler

Filler anvendes til at genskabe tabt volumen i ansigtet, give spændstighed i huden og reducere rynker og fine linjer. Det kan derudover benyttes til at forme kindben, kæbelinjen, hagen og næsen samt tilføre volumen og form til læberne.
På Lift Clinic anvender vi følgende tre fillere: Restylane, Teoxane og Juvederm.

Det koster 2.800 kr. for 1 ml. filler. Se alle priser her på siden.

Det koster 2.800 kr. for 1 ml. filler i læberne. Se alle priser her på siden.

Dette varierer fra person til person afhængig af hudens kvalitet, samt hvilket område der behandles. Man kan forvente en holdbarhed på 7-9 måneder for en fillerbehandling i ansigtet. Er der tale om en fillerinjektion i læberne, så kan man forvente en holdbarhed på 2-5 måneder efter første behandling.
Nej, den filler behandling, vi tilbyder her på Lift Clinic, er ikke en permanent behandling. Man skal derfor forberede sig på at skulle gentage behandlingen løbende.
Filler er en gel, der primært består af vand og hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppens bindevæv. Hyaluronsyre giver fylde og elasticitet i huden samtidigt med, at huden fugtes.
Nej, filler og botox er ikke det samme. Botox virker ved at afslappe den behandlede muskel i ansigtet. Dette medfører en reduktion i den mimiske rynke som fx smilerynker eller bekymringsrynken mellem brynene, der skyldes din mimik. Filler derimod tilføjer volumen, kan anvendes til at korrigere asymmetri i ansigtet og reducerer på rynker og fine linjer – også de rynker der ikke skyldes din mimik.
Behandlingen tager mellem 30-45 minutter afhængigt af, hvilke samt hvor mange områder der skal behandles.

Dette er individuelt. Nogle vil opleve en smule smerte i forbindelse med en fillerbehandling. Ved behandling af læber er der mulighed for at møde 30 min. før på klinikken for at få smurt lokalbedøvende creme på.

Man bør ikke få foretaget en kemisk peeling eller en laserbehandling i ansigtet samme dag som en fillerbehandling. I nogle tilfælde kan man med fordel kombinere en behandling med filler og botox for at opnå det ønskede resultat.
Undgå at udføre hård fysisk aktivitet de første 2-3 dage. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen.
Dette afhænger af, hvilket et område der skal behandles, ønsker til slutresultatet samt hudens kvalitet. På Lift Clinic benytter vi filler produkter, som er gennemtestet og som har været anvendt i mange år.

De filler produkter, som vi anvender her på Lift Clinic, giver stort set samme holdbarhed.

Ja, Restylane er en ikke-permanent filler, som vi benytter her på Lift Clinic.

Efter første behandling kan man forvente en holdbarhed på 2-5 måneder. Det skal dog siges, at holdbarhenden varierer fra person til person. Som oftest vil holdbarheden blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen inden for 2-3 mdr.

Nej, det er ikke farligt at blive behandlet med filler og langt størstedelen oplever kun milde bivirkninger, der hurtigt aftager. Nederst her på siden kan du læse mere om mulige bivirkninger ved en behandling med filler.

Ja, skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med HA filleren, er det muligt at få det opløst med et specielt enzym kaldet hyalase.
Milde gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter behandlingen. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Filleren kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne, hvilket kan masseres væk. I ekstremt sjældne tilfælde kan en lille smule af filleren gå ind i et blodkar og danne en prop, hvilket kan medføre sår på huden, kraftige smerter og i aller værste tilfælde give blindhed.