Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Lift Clinic åbner i København

Hos Lift Clinic ser vi frem til at kunne tilbyde en bred vifte af plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger i København.

 

Vores klinik er i gang med at blive bygget og forventes at stå klar i starten af 2024. Den er beliggende centralt i Nordhavn – tæt på havn og et pulserende byliv og blot få minutters gågang fra Nordhavn Metro. På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et naturligt og æstetisk resultat, der harmonerer med dine forventninger. 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor og bliv opdateret på, hvornår vi åbner op for bookinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på, hvornår vi åbner for bookinger i København. Du vil desuden blive opdateret inden for den kosmetiske verden og automatisk blive medlem af vores kundeklub Lift Friends, som giver dig adgang til en masse fordele.

Jeg giver hermed samtykke til, at Lift Clinic må sende mig e-mails som tilbud og nyheder. Læs vores ​​privatlivspolitik her.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Caroline fra København

❝Jeg har fået en brystforstørrelse på Lift Clinic, og jeg må bare sige, at de har været top professionelle gennem hele forløbet. Der har ikke været et tidspunkt, hvor jeg ikke har følt mig tryg og sikker i min beslutning om, at det var dem, som skulle udføre operationen på mig. Tak for at tage mig i hånden, svare på alle mine spørgsmål og for at udføre operationen til perfektion.❞

Caroline Lift Clinic
Christian Sneistrup

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg 

Christian blev speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og arbejdede indtil 2014 som overlæge på Rikshopitalet i Oslo, Norge med bl.a. ansigtsrekonstruktioner, mikrokirurgi og brystrekonstruktioner. Siden 2014 har Christian arbejdet fuldtid med kosmetisk kirurgi først som overlæge på Aleris-Hamlet og siden på AK Nygart indtil januar 2021, hvor han sammen med Jens Bengaard åbnede Lift Clinic.

Christian har udgivet flere artikler i internationale tidskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet samt undervist i forskellige injektionsbehandlinger med antiage og fillere. Christian har stor erfaring med kosmetisk brystkirurgi, ansigtskirurgi herunder øjenlåg og ører, kropsformende kirurgi og de fleste andre æstetiske operationer og behandlinger.

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han har tidligere været ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter, som havde behov for hudkorrektion efter større vægttab.

Han har beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi siden 2007. Først hos Aleris-Hamlet og fra 2017 til 2020, som fuldtids kosmetisk kirurg hos AK Nygart i Aarhus. Han har stor erfaring med alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker, lårplastikker mv. Desuden behersker han flere typer af ansigtsløft og øjenlågsplastikker.

Jens Bengaard
Kristian Bruun Petersen

Kosmetisk næsekirurg
Kristian Bruun Petersen

Klinikker: København / Aarhus C. 

Kristian Bruun Petersen arbejder til dagligt som overlæge i næse- og bihulekirurgi på Aarhus Universitetshospital.

 

Kristian har solid erfaring med alle former for kosmetisk og rekonstruktiv næsekirurgi og tilstræber altid at skabe et naturligt resultat, der harmonerer med patientens ansigt. Kristian er desuden førsteforfatter og vejleder på flere artikler publiceret i internationale tidsskrifter.

 

Vores 3D-program gør det muligt at visualisere det endelige resultat af din kosmetiske næseoperation til forundersøgelsen. Det mener vi giver dig tryghed og de bedste forudsætninger i din beslutningsproces.

Digital Marketing Manager
Anne-Kathrine Utzon

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg

Anne-Kathrine er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i København. 

 

Hun har mere end 9 års erfaring inden for digital marketing, web, sociale medier samt branding og nærer en stor interesse for den kosmetiske verden.

AK

Lift Clinic i København

Nedenfor kan du læse mere om de 5 mest populære kosmetiske operationer.

Brystforstørrelse i København

Drømmer du om at få mere fylde i dine bryster, så er en brystforstørrelse med implantater en mulighed. Foruden at få større bryster, så kan man også ændre formen på brysterne, hvis man fx ønsker mere fylde opadtil og dermed mere kavalergang. Det er desuden muligt at skabe mere symmetri, hvis ens bryster ikke har den samme størrelse.

På Lift Clinic i København kan du få en brystforstørrende operation med implantater af en af vores erfarne plastikkirurger. Brystimplantater kommer i mange former og størrelser. Når vores plastikkirurger vejleder om valg af implantater, så kigger de altid på det anatomiske udgangspunkt og sætter sig godt ind i, hvad man har af ønsker til slutresultatet. På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring med at foretage brystforstørrelser, og vi er specialiseret i at skabe harmoniske og naturlige resultater. 

Vi benytter udelukkende implantater i høj kvalitet, og vi tilstræber altid en personlig kontakt med vores patienter, så man føler sig tryg, hørt og set igennem hele sit forløb. Vi anvender derudover en speciel teknik for indførsel af implantatet, så arret efter en brystforstørrelse bliver så diskret og lille som muligt og ofte kun 3 cm. langt – hvor det normalt er 5-7 cm.

Udskiftning af implantater i København

Der kan være flere grunde til, at man vælger at få udskiftet sine brystimplantater. I nogle tilfælde er det en nødvendighed grundet komplikationer som kapseldannelse eller lækage. I andre tilfælde er det motiveret af æstetiske faktorer. Den mest almindelige årsag til en udskiftning af implantater er ønsket om en anden størrelse på brystet. I de fleste tilfælde vil det være ønsket om større bryster. Det kan også være ønsket om en anden form på brystet som fx mere fylde opadtil. Her vil der være tale om at få implantater med en højere profil, som altså giver mere strut på brystet. Det kan også være, at man ønsker en udskiftning af implantater for at få et mere naturligt og diskret look. 

Har du brystimplantater, så anbefaler vi, at du bliver undersøgt hos en plastikkirurg, når implantaterne er ved at være 10 år gamle. Man bør tilmed blive undersøgt, hvis man oplever, at brystet ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Eller hvis man oplever en stikkende eller brændende fornemmelse i brystet, eller hvis man får hævede lymfeknuder.

På Lift Clinic i København kan du få foretaget en udskiftning af implantater hos en af vores erfarne plastikkirurger. Vi vægter høj kvalitet, sikkerhed og en personlig dialog, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb.

Brystløft i København

Det er naturligt, at huden mister sin elasticitet, og at brysterne begynder at synke med alderen. Hængebryster kan også opstå efter graviditet og amning eller som følge af et stort vægttab. Hvis du føler dig kosmetisk generet af hængende bryster, så er et brystløft en mulighed for dig.

På Lift Clinic i København tilbyder vi brystløft udført af erfarne plastikkirurger. Brystløft er en kirurgisk procedure, hvor brystet løftes tilbage til dets oprindelige position. Det er også muligt at forme brystet, så man får en smukkere form på brystet. Efter et brystløft vil brystet ofte virke større, da brystets volumen bliver samlet højere oppe på brystkassen.

Omfanget af hæng på brystet afgør, om der skal udføres et lille eller et stort brystløft, hvilket vil blive vurderet til forundersøgelsen. Hvis du har slappe bryster og samtidig ønsker mere fyldighed øverst i brystet, så kan det være en mulighed at kombinere dit brystløft med en brystforstørrelse med implantater.

Mommy makeover i København

En mommy makeover operation er til dig, der er kosmetisk generet af de kropslige forandringer, der er opstået efter en eller flere graviditeter eller et stort vægttab. Det er helt naturligt, at kroppen ændrer sig efter graviditet eller større vægttab, men for nogle vil de ændringer bevirke, at man har svært ved at genkende sig selv i spejlet. For nogle vil det medføre en lavere selvtillid.

Det kan være, at du er generet af løs hud på maven, hængende bryster eller at du har mistet den fylde, som du tidligere havde i brystet. Er det tilfældet, så kan en mommy makeover være en mulighed for dig. En mommy makeover er en kombination af en brystoperation og en maveplastik med en eventuelt sammensyning af mavemusklerne. I nogle tilfælde vil man også anbefale en fedtsugning. En mommy makeover kan sammensættes på mange måder, og det er altid en individuel vurdering hvilken kombination af indgreb, der skal til for at opnå det ønskede resultat.

På Lift Clinic i København kan du få en mommy makeover, og vi tilpasser operationen til din krop og dine ønsker. Operationen udføres altid af en meget erfaren plastikkirurg, og vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed samt en personlig dialog med vores patienter, så man føler sig tryg, set og velinformeret.

Fedtsugning i København

Har du et eller fedtdepoter på kroppen, som du er ked af, om som du ikke har kunne komme af med ved hjælp af sund kost og motion? Så er en fedtsugning måske det rigtige for dig. 

En fedtsugning er et kirurgisk indgreb, hvor man via små kanyler suger fedt ud af kroppen i et eller flere områder, hvor man har overskydende fedtvæv. Man kan på den måde komme genstridige fedtdepoter til livs, som kan være svære og i nogle tilfælde umulige at slippe af med på naturlig vis. Ved en fedtsugning fjernes fedtcellerne permanent, men livsstil og kostvaner kan gøre, at man kan tage på i vægt igen. En fedtsugning kan både foretages i lokalbedøvelse og i fuld bedøvelse, hvilket aftales til forundersøgelsen.

På Lift Clinic i København kan du få foretaget en fedtsugning. Vi har mange års erfaring med at udføre fedtsugninger på både kvinder og mænd. Vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed, tryghed og en personlig kontakt med vores patienter. Det er din garanti for et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.