Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Kirurgisk læbeløft

ZO peeling

Hos Lift Clinic tilbyder vi ZO peelinger, der udføres af vores dygtige kosmetolog Charlotte Fogtdahl. Peelingerne kan bl.a. styrke hudens struktur, genoprette fugtbalancen og give din hud et yngre, friskere udseende med mere glød. Peelingerne tager 45-60 minutter, og der er ingen downtid.

 

Du booker en tid ved at klikke på knappen nedenfor.

ZO Skin Health peeling

Fra 1.100,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

45-60 min.

Fuld effekt

Med det samme

Behandlinger

ZO stimulation treatment: 1.100,-

Behandlingen egner sig godt til ru og glansløs hud, da den anvender en ny, unik kombination af eksfolierende ingredienser til at forny og revitalisere huden. En behandling til alle hudtyper.

 

ZO brightening: 1.250,-

Til behandling af lette pigmenteringsproblemer. Behandlingen egner sig desuden til glansløs og tør hud og giver din hud et friskere udseende med mere glød.

 

ZO anti-aging: 1.250,-

Behandlingen styrker hudens struktur og opretholder hudens fugtbalance med synlig forbedring af hudens elasticitet og fasthed.

Charlotte Fogtdahl
Play Video about ZO peeling
Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞