Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Lift Clinic i Aarhus C.

På vores klinik i Aarhus C. tilbyder vi en bred vifte af plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Vores fine klinik er beliggende centralt på Aarhus Ø – tæt på havn og et pulserende byliv.

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et harmonisk og æstetisk resultat. Tryk på nedenstående tags for at læse mere om de forskellige plastikkirurgiske forundersøgelser og kosmetiske behandlinger, som vi tilbyder på vores klinik i Aarhus.

Lift Clinic / Aarhus C.

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: Efter aftale

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg 

Jens har mere end 17 års erfaring med plastikkirurgi og har cementeret sig som en af landets førende kosmetiske kirurger. Han besidder stor ekspertise inden for bryst-, ansigt- og kropskirurgi og oplærer endvidere plastikkirurger fra hele Skandinavien i at udføre brystforstørrende operationer med Motiva implantater.

 

Jens er kendt for sin ærlighed, kirurgiske præcision og for at skabe nærværende og trygge forløb for sine patienter. Han stiler altid efter at skabe et smukt og harmonisk resultat, som man vil blive glad for i mange år frem.

 

Jens er medejer af Lift Clinic og grundlagde virksomheden i 2021 sammen med plastikkirurg Christian Sneistrup. Han har tidligere arbejdet som overlæge på Aarhus Universitetshospital med rekonstruktioner og som ansvarlig for behandling af patienter med løs hud efter større vægttab. Han har sidenhen arbejdet som kosmetisk kirurg på Aleris-Hamlet, AK Nygart og Roskilde Privathospital.

Jens Bengaard
Christian Sneistrup Lift Clinic

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg

Christian blev uddannet speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og er en af landets førende kosmetiske kirurger med solid erfaring inden for bryst-, ansigts- og kropskirurgi. Han er kendt for sin høje faglighed, æstetiske og naturlige resultater samt for at møde sine patienter med empati og forståelse. Det er utrolig vigtigt for Christian, at man føler sig tryg gennem hele sit forløb.

 

Han har udgivet flere artikler i internationale tidsskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet og oplærer desuden plastikkirurger fra Skandinavien i at foretage brystforstørrende operationer med Motiva implantater.

 

Christian grundlagde Lift Clinic tilbage i 2021 sammen med plastikkirurg Jens Bengaard. Han har tidligere arbejdet som overlæge på Rikshopitalet i Oslo med rekonstruktioner og sidenhen som kosmetisk kirurg på Aleris-Hamlet, AK Nygart og Roskilde Privathospital.

Plastikkirurg
Julie Allen

Klinikker: Aarhus C.

Julie er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus og Odense Universitetshospital. Hun er ansat på Aarhus Universitetshospital, hvor hun primært beskæftiger sig med mindre og større plastikkirurgiske rekonstruktioner af bryst, hoved- og halsområdet efter kræft.

 

Julie har solid erfaring med plastikkirurgiske operationer såsom fedtsugninger, brystoperationer, korrektion af stritører samt mave-, arm- og lårplastikker. Hun har tidligere arbejdet i Tyskland på Marienhospital Stuttgart hos en af Tysklands førende plastikkirurger.

 

Julie er dedikeret til at hjælpe kvinder og mænd med at føle sig tilpas i deres egen krop, så de er empowered til at møde verden med alt, hvad den har at byde på.

Julie Allen plastikkirurg
Emir plastikkirurg

Plastikkirurg
Emir Hasanbegovic

Klinikker: Aarhus C.

Emir er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han er ansat som overlæge ved Aarhus Universitetshospital, hvor han primært beskæftiger sig med større rekonstruktioner af bryst- og hoved-halsområdet efter kræft samt behandling af hud- og modermærkekræft.

 

Emir er en bredt uddannet plastikkirurg som, udover sin danske speciallægeuddannelse, også har arbejdet i Melbourne i hele 2018, hvor han er oplært i kosmetisk plastikkirurgi af en af Australiens førende plastikkirurger.

 

Han har stor erfaring med brystkirurgi, fedtsugninger, gynækomasti korrektion, stritører, maveplastikker, arm- og lårplastikker samt bodylifts. Han er desuden medforfatter af bogen “Plastikkirurgi: En guide”, som giver et unikt indblik i, hvad det vil sige at få foretaget en kosmetisk operation.

Kosmetisk næsekirurg
Kristian Bruun Petersen

Klinikker: Aarhus C.

Kristian Bruun Petersen arbejder til dagligt som overlæge i næse- og bihulekirurgi på Aarhus Universitetshospital.

 

Kristian har solid erfaring med alle former for kosmetisk og rekonstruktiv næsekirurgi og tilstræber altid at skabe et naturligt resultat, der harmonerer med patientens ansigt. Kristian er desuden førsteforfatter og vejleder på flere artikler publiceret i internationale tidsskrifter.

 

Vores 3D-program gør det muligt at visualisere det endelige resultat af din kosmetiske næseoperation til forundersøgelsen. Det mener vi giver dig tryghed og de bedste forudsætninger i din beslutningsproces.

Kristian Bruun Petersen kosmetisk næsekirurg
Henrik Preisler

Anæstesilæge
Henrik Preisler

Klinikker: Aarhus C. / København

Henrik er uddannet speciallæge i anæstesi fra Rigshospitalet Universitetshospital i 2013. Han har været overlæge på Rigshospitalet, Adeas Privathospital, Søernes Privathospital, AK Nygart, VonSperling kirurgi siden 2013 med stor erfaring inden for intensivmedicin- og behandling samt stor erfaring med anæstesi til alle former for kirurgi.

 

Han har tidligere været Medical director i Iqarus/ International SOS i Dubai. Han har mere end 20 års erfaring ved Det Danske Forsvar som militærlæge hos bl.a. ESK 722 Search And Rescue i 7 år, hos Jægerkorpset i 3 år med udsendelser til Afghanistan og Mali samt dykkerlæge i Søværnet. Er nu tilknyttet Intensive Care Air Transportation Team i Aalborg samt det danske traume/kirurghold for det Danske Forsvars Felthospital. Derudover stor erfaring som ekspeditionslæge til bl.a. Alperne, Atlasbjergene, Himalaya, Sinaiørkenen, Afrika, Grønland m.m.

Klinikchef
Tina Høitbjerg

Klinikker: Aarhus C.

Tina har ansvaret for den daglige drift i vores klinik i Aarhus. Hun er uddannet anæstesisygeplejerske og har mere end 17 års erfaring som sygeplejerske. Hun har tidligere arbejdet som opvågningssygeplejerske på Aarhus Universitetshospital i en lang årrække og besidder en solid ekspertise inden for det plastikkirurgiske speciale.

 

Tina sætter en stor ære i at skabe nærvær og tryghed i relationen til vores patienter. Hun stiler ligeledes efter at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for vores kompetente personale.

Helle Boisen Lift Clinic

Kosmetisk sygeplejerske
Helle Boisen

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Helle er uddannet sygeplejerske i 1989 og skiftede i 2006 til privat regi hos Esbjerg Privathospital, som i dag er kendt som Aleris Hamlet. I 2008 blev hun oplært til kosmetisk sygeplejerske og har arbejdet som dette siden – både hos Aleris Hamlet og efterfølgende hos AK Nygart. Hun var bl.a. med til at starte AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor hun både fungerede som kosmetisk sygeplejerske og daglig leder.

 

Helle elsker sit arbejde som kosmetisk behandler hos Lift Clinic og alle de skønne mennesker, det giver hende mulighed for at møde. Hun giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Kosmetisk sygeplejerske
Julie Overgaard

Klinikker: Aarhus C.

Julie er uddannet sygeplejerske i 2009 fra Herlev Sygeplejeskole. Hun har tidligere arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Herlev Sygehus og derefter som akut hjertesygeplejerske i flere år.

 

Julie arbejder som kosmetisk sygeplejerske på Lift Clinic, og hun sætter en stor ære i at skabe harmoniske og naturlige resultater, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv. 

 

Hun fungerer tilmed som operations- og opvågningssygeplejerske. Hun har mange års erfaring og har stor forståelse for hele det forløb, som vores patienter skal igennem. For Julie er det vigtigt at møde patienterne i øjenhøjde, forstå deres behov og få skabt en god dialog. På den måde kan hun være med til at give dem et rigtig godt forløb, hvor de føler sig trygge og velinformerede – også når de forlader klinikken.

Rikke

Operationssygeplejerske
Rikke Bjørn

Klinikker: Aarhus C.

Rikke er uddannet sygeplejerske i 2013 fra Sygeplejeskolen i Randers og har efterfølgende arbejdet på skadestuen og traumecentret på AUH. Hun har derefter arbejdet som operationssygeplejerske på hhv. urinvejskirurgisk og på bryst-og plastikkirurgisk afdeling.

I sit virke som operationssygeplejerske hos Lift Clinic er hendes primære opgave at assistere plastikkirurgerne under operationer. Det er vigtigt for Rikke, at patienterne følger sig trygge og godt tilpas så snart, de træder ind på operationsstuen.

Opvågningssygeplejerske
Rie Østergaard Olesen

Klinikker: Aarhus C.

Rie er uddannet sygeplejerske i 2008 fra Silkeborg Sygeplejeskole og har siden da arbejdet som opvågningssygeplejerske på AUH. De mange år på opvågningen har givet hende stor erfaring indenfor smerte- og kvalmebehandling, og hun har tilmed erfaring inden for flere specialer herunder hjerte-, lunge- og karkirurgi samt plastik- og brystkirurgi.

 

Det er utrolig vigtigt for Rie at få skabt et trygt og tillidsfuldt rum – lige fra du kommer, til du går hjem. Et rum hvor der er plads til den enkeltes ønsker og behov. Hendes fornemmelse opgave er, at du har det godt efter bedøvelsen og operationen, og at du føler dig i trygge hænder. Derudover vægter hun utrolig højt, at du er velinformeret om tiden efter din operation. Derfor gennemgår hun dette med dig, således at du trygt kan tage hjem, når du er klar til det.

Rie Sygeplejerske
Trine Lift Clinic

Operationssygeplejerske
Trine Karlsen

Klinikker: Aarhus C.

Trine blev uddannet sygeplejerske fra Hvidovre Sygeplejeskole i 2000 og arbejdede efterfølgende som sygeplejerske på Amager Hospital og Aarhus Universitetshospital. Hun fungerede derefter som operationssygeplejerske på Viborg Sygehus, hvor hun fik kendskab til forskellige specialer, herunder brystkirurgi og karkirurgi.

 

Trine har en stor interesse inden for det kosmetiske felt og har siden 2019 beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi hos AK Nygart i Aarhus. I sit virke som operationssygeplejerske hos Lift Clinic er hendes fornemmeste opgave at sikre en høj patientsikkerhed og assistere vores plastikkirurger i forbindelse med kirurgiske indgreb. En god patientkontakt er for hende essentielt, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb hos os.

Opvågningssygeplejerske
Anne Sofie Andreasen

Klinikker: Aarhus C.

Anne Sofie er uddannet sygeplejerske i 2021 fra Sygeplejerskeuddannelsen i Aarhus. Hun har erfaring fra Neonatalafdelingen på OUH samt plastik-og brystkirurgisk afdeling på AUH og den kosmetiske branche, som hun har en stor interesse for.

 

Anne Sofie vil i sit virke som opvågningssygeplejerske hos Lift Clinic tage kærligt hånd om vores patienter i opvågningen. Hun vil tilmed assistere i vores sekretariat. Anne Sofie går op i at give vores patienter den bedst mulige behandling, hvor de føler sig trygge og set igennem hele forløbet. Derover er det vigtigt for hende, at de føler sig velinformeret om operationen og forløbet fra start til slut.

Anne-Kathrine

Digital Marketing Manager
Anne-Kathrine Utzon

Klinikker: København / Aarhus C. / Esbjerg

Anne-Kathrine er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i København. 

 

Hun har 10 års erfaring inden for digital marketing, web, sociale medier og branding, og hun nærer en stor interesse for den kosmetiske verden. Hun har tidligere arbejdet inden for ejendomsbranchen, for Roskilde Privathospital og som freelancer. 

Sekretær
Marlene Blok

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Marlene har mange års erfaring som sekretær, og hun er en af de første personer, du møder, når du træder ind i klinikken. Hun vil tage godt imod dig og vejlede dig om, hvad der skal til at ske, hvad end du kommer til en forundersøgelse, behandling eller en kontrol her på Lift Clinic.

 

Når du ringer ind til os, vil Marlene også være at finde i den anden ende af røret. Hun sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en tid til en behandling.

Marlene Blok Lift Clinic

Sekretær
Janni Vinther

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Janni er en af de første personer, du møder, når du ankommer til vores klinik i Aarhus. Udover at byde vores patienter hjerteligt velkommen, sidder hun klar ved vores telefon og mail til at hjælpe dig med at booke en tid eller besvare dine spørgsmål – hvad end det drejer sig om en behandling, finansiering eller noget helt tredje. Janni har tidligere arbejdet inden for hotelbranchen og har en solid erfaring med kundepleje.

 

Den nære og personlige kontakt med klinikkens patienter er det, som Janni holder mest af. Hun stræber efter at skabe en varm velkomst og levere en enestående service ved altid at have patienten i fokus.

Piccoline
Sara Skriver

Klinikker: Aarhus C. 

Sara arbejder som piccoline og skal være med til at sikre, at klinikken fremstår præsentabel. Hun varetager desuden en række praktiske opgaver i vores reception og opvågning, der har til formål at optimere klinikkens daglige drift.

Sara Skriver Piccoline

Lift Clinic i Aarhus

Nedenfor kan du læse mere om de 6 operationer, der hyppigst foretages her på Lift Clinic

Brystforstørrelse i Aarhus

Drømmer du om at få større bryster, så er en brystforstørrelse måske det rigtige for dig. Ved en brystforstørrelse med implantater kan man både ændre brysternes form og størrelse. Man kan fx skabe mere fylde opadtil, hvis man ønsker mere kavalergang, og man kan også skabe mere symmetri, hvis ens bryster ikke har samme størrelse.

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget en brystforstørrende operation af en erfaren plastikkirurg. Vi har mere end 20 års erfaring med brystforstørrende operationer, og vi er specialiseret i at skabe naturlige resultater, der harmonerer med vores patienters ønsker. Vi anvender udelukkende brystimplantater i høj kvalitet, og vi tilstræber en personlig kontakt med vores patienter, så vi sikrer os, at man føler sig hørt, set og tryg gennem hele sit forløb.

Vi anvender desuden en speciel teknik for indførsel af implantatet, så arret efter din brystforstørrelse bliver så diskret som muligt og ofte kun 3 cm. – hvor det normalt er 5-7 cm.

Brystløft i Aarhus

Det er helt naturligt, at huden mister sin fasthed, og at brystet begynder at synke i takt med, at man bliver ældre. Hængebryster kan også forekomme efter at have ammet eller gennemgået et større vægttab. Er du kosmetisk generet af at have fået et hæng på brystet, så er et brystløft en mulighed for dig. 

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget et brystløft af en erfaren plastikkirurg. Et brystløft er et kirurgisk indgreb, hvor man løfter brystet tilbage til den oprindelige position. Det er tilmed muligt at forme brystet.

Mængden af hæng på brystet er med til at afgøre, hvorvidt der bør foretages et lille eller stort brystløft, hvilket vil blive gennemgået til forundersøgelsen. Har man slappe bryster og samtidig ønsker mere fylde opadtil i brystet, så kan det være en mulighed at kombinere sit brystløft med en brystforstørrelse med implantater.

Ansigtsløft i Aarhus

Et ansigtsløft hjælper til at reducere synlige alderstegn i ansigtet og genopnå en ungdommelig udstråling. Når vi ældes, mister huden sin elasticitet og bliver mere slap og rynket. Furerne på siden af munden bliver dybere og man kan få løs hud på halsen. Typisk opstår der med tiden også en fold i huden på kæberanden ud for mundvigene også kaldet “hamsterposer”.

Et ansigtsløft er en mulighed for dig, hvis du ønsker at få dit yngre udseende tilbage. Med et ansigtsløft kan man bl.a. rette kæbelinjen, fjerne hamsterposer og stramme huden op på halsen for at eliminere eventuelle tegn på en kalkunhage.

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget et ansigtsløft, og operationen udføres altid af erfarne plastikkirurger. Vi tilpasser hver behandling individuelt og sætter høje standarder for kvalitet, sikkerhed og tryghed. Dette er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat.

Udskiftning af implantater i Aarhus

Der er mange forskellige årsager til, at man vælger at få udskiftet sine brystimplantater. Det kan være, at du ønsker en anden størrelse eller form på dit bryst, og at du derfor vælger at få skiftet til en anden type brystimplantat. Det kan også være nødvendigt at få udskiftet sine implantater grundet fx kapseldannelse eller lækage. Det anbefales, at man bliver undersøgt hos en plastikkirurg, hvis man har brystimplantater og oplever, at brystet ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Eller hvis man oplever en stikkende eller brændende fornemmelse i brystet, eller hvis man får hævede lymfeknuder.

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget en udskiftning af dine implantater af en erfaren plastikkirurg. Hos Lift Clinic vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og en personlig dialog, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb.

Mommy makeover i Aarhus

Har du været igennem en eller flere graviditeter, og føler du dig ikke længere tilpas i din krop grundet de store kropslige forandringer? Det kan være, at du er generet af slap hud på maven, et hæng på brystet eller at du har mistet den fylde, som du tidligere havde i dit bryst. Det kan også være, at du har været igennem et større vægttab og oplever nogle af de samme problematikker.

Så er en mommy makeover operation en mulighed for dig. En mommy makeover er en kombination af en brystoperation og en maveplastik og er en måde, hvorpå du kan genfinde glæden ved din krop. I nogle tilfælde er det nødvendigt at supplere med en fedtsugning for at få den krop, som man drømmer om.

På vores klinik i Aarhus kan du få en mommy makeover operation, og vi tilpasser operationen din krop og dine ønsker til slutresultatet. På Lift Clinic udføres mommy makeovers altid af en erfaren plastikkirurg, og vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed samt en personlig kontakt med vores patienter, så man føler sig hørt og set.

Fedtsugning i Aarhus

En fedtsugning er for dig, der er kosmetisk generet af fedtdepoter, som ikke har været mulige at komme af med ved hjælp af sund kost og motion.

En fedtsugning er et kirurgisk indgreb, hvor man vha. små kanyler suger fedt ud af kroppen i et eller flere områder, hvor man har overskydende fedtvæv. Man kan således reducere genstridige fedtdepoter, som kan være svære og i nogle tilfælde umulige at slippe af med på naturlig vis. Fedtcellerne fjernes permanent, men livsstil og kostvaner kan gøre, at man kan tage på i vægt igen. En fedtsugning kan både foretages i lokalbedøvelse og i fuld bedøvelse – dette aftales til forundersøgelsen.

På vores klinik i Aarhus kan du få foretaget en fedtsugning. Vi har mange års erfaring med at udføre fedtsugninger på både kvinder og mænd. På Lift Clinic prioriterer vi høj kvalitet, sikkerhed, tryghed og en personlig dialog. Det er din garanti for et flot og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.