Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Lift Clinic i Aarhus C.

På vores klinik i Aarhus C. tilbyder vi en bred vifte af plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Vores fine nybyggede klinik er beliggende centralt på Aarhus Ø – tæt på havn og et pulserende byliv.

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et harmonisk og æstetisk resultat. Tryk på nedenstående tags for at læse mere om de forskellige plastikkirurgiske forundersøgelser og kosmetiske behandlinger, som vi tilbyder på vores klinik i Aarhus.

Lift Clinic / Aarhus C.

Telefontider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: Efter aftale

Åbningstider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: Efter aftale

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Jens Bengaard

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg 

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han har tidligere været ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter, som havde behov for hudkorrektion efter større vægttab.

 

Han har beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi siden 2007. Først hos Aleris-Hamlet og fra 2017 til 2020, som fuldtids kosmetisk kirurg hos AK Nygart i Aarhus. Han har stor erfaring med alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker, lårplastikker mv. Desuden behersker han flere typer af ansigtsløft og øjenlågsplastikker.

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Christian blev speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og arbejdede indtil 2014 som overlæge på Rikshopitalet i Oslo, Norge med bl.a. ansigtsrekonstruktioner, mikrokirurgi og brystrekonstruktioner. Siden 2014 har Christian arbejdet fuldtid med kosmetisk kirurgi først som overlæge på Aleris-Hamlet og siden på AK Nygart indtil januar 2021, hvor han sammen med Jens Bengaard åbnede Lift Clinic.

 

Christian har udgivet flere artikler i internationale tidskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet samt undervist i forskellige injektionsbehandlinger med antiage og fillere. Christian har stor erfaring med kosmetisk brystkirurgi, ansigtskirurgi herunder øjenlåg og ører, kropsformende kirurgi og de fleste andre æstetiske operationer og behandlinger.

Christian Sneistrup
Mikkel Rindom

Plastikkirurg
Mikkel Rindom

Klinikker: Aarhus C.

Mikkel er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital samt Sygehus Lillebælt i Vejle. Han er ansat som speciallæge ved Aarhus Universitetshospital, hvor han primært beskæftiger sig med rekonstruktiv brystkirurgi, behandling af hud- og modermærkekræft samt større rekonstruktioner i forbindelse med anden cancerkirurgi.

 

Mikkel er Ph.d. fra Syddansk Universitet og er foruden sin ansættelse på Aarhus Universitetshospital også ansat ved Aarhus Universitet. Han har udgivet flere artikler i internationale plastikkirurgiske tidsskrifter. Han har været ansat på Aleris-Hamlet, hvor han har beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi siden 2020. Han har stor erfaring med alle typer af kosmetisk brystkirurgi, maveplastikker, fedtsugninger, arm- og lårplastikker samt øjenlågskirurgi.

Plastikkirurg
Emir Hasanbegovic

Klinikker: Aarhus C.

Emir er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han er ansat som overlæge ved Aarhus Universitetshospital, hvor han primært beskæftiger sig med større rekonstruktioner af bryst- og hoved-halsområdet efter kræft samt behandling af hud- og modermærkekræft.

Emir er en bredt uddannet plastikkirurg som, udover sin danske speciallægeuddannelse, også har arbejdet i Melbourne i hele 2018, hvor han er oplært i kosmetisk plastikkirurgi af en af Australiens førende plastikkirurger. Han har stor erfaring med brystkirurgi, fedtsugninger, gynækomasti korrektion, stritører, maveplastikker, arm- og lårplastikker samt bodylifts. Han er desuden medforfatter af bogen “Plastikkirurgi: En guide”, som giver et unikt indblik i, hvad det vil sige at få foretaget en kosmetisk operation.

Emir Hasanbegovic
Kristian Bruun Petersen

Kosmetisk næsekirurg
Kristian Bruun Petersen

Klinikker: Aarhus C.

Kristian Bruun Petersen arbejder til dagligt som overlæge i næse- og bihulekirurgi på Aarhus Universitetshospital.

 

Kristian har solid erfaring med alle former for kosmetisk og rekonstruktiv næsekirurgi og tilstræber altid at skabe et naturligt resultat, der harmonerer med patientens ansigt. Kristian er desuden førsteforfatter og vejleder på flere artikler publiceret i internationale tidsskrifter.

 

Vores 3D-program gør det muligt at visualisere det endelige resultat af din kosmetiske næseoperation til forundersøgelsen. Det mener vi giver dig tryghed og de bedste forudsætninger i din beslutningsproces.

Anæstesilæge
Rasmus Wulff Hauritz

Klinikker: Aarhus C.

Rasmus er uddannet speciallæge i anæstesi fra Odense Universitetshospital i 2012. Han har været ansat som overlæge på anæstesiafdelingen på Sygehus Lillebælt siden 2013, hvor han til dagligt udfører anæstesi til forskellige typer af dagkirurgi, ortopædi, kar, plastik og øre-næse-hals kirurgi.

 

Rasmus har bred erfaring med smertebehandling og specielt anæstesi til dagkirurgiske indgreb. Han har en PhD i akutte smerter og anæstesiologisk ultralyd fra Aarhus Universitet i 2020 samt både skandinavisk og europæisk videreuddannelse inden for smertebehandling og håndtering af kritiske sygdomme. Han har dertil været ambulancelæge gennem de seneste 10 år og mange års erfaring fra andre privatsygehuse og klinikker, før han startede hos Lift Clinic.

Anæstesilæge, Rasmus Wulff Hauritz
Helle Boisen - botox behandler

Kosmetisk sygeplejerske
Helle Boisen

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Helle er uddannet sygeplejerske i 1989 og skiftede i 2006 til privat regi hos Esbjerg Privathospital, som i dag er kendt som Aleris Hamlet. I 2008 blev hun oplært til kosmetisk sygeplejerske og har arbejdet som dette siden – både hos Aleris Hamlet og efterfølgende hos AK Nygart. Hun var bl.a. med til at starte AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor hun både fungerede som kosmetisk sygeplejerske og daglig leder.

 

Helle elsker sit arbejde som kosmetisk behandler hos Lift Clinic og alle de skønne mennesker, det giver hende mulighed for at møde. Hun giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Kosmetisk sygeplejerske
Julie Overgaard

Klinikker: Aarhus C.

Julie er uddannet sygeplejerske i 2009 fra Herlev Sygeplejeskole. Hun har tidligere arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Herlev Sygehus og derefter som akut hjertesygeplejerske i flere år.

 

Julie arbejder som kosmetisk sygeplejerske på Lift Clinic, og hun sætter en stor ære i at skabe harmoniske og naturlige resultater, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv. 

 

Hun fungerer tilmed som operations- og opvågningssygeplejerske. Hun har mange års erfaring og har stor forståelse for hele det forløb, som vores patienter skal igennem. For Julie er det vigtigt at møde patienterne i øjenhøjde, forstå deres behov og få skabt en god dialog. På den måde kan hun være med til at give dem et rigtig godt forløb, hvor de føler sig trygge og velinformerede – også når de forlader klinikken.

Julie Overgaard
Rikke

Operationssygeplejerske
Rikke Bjørn

Klinikker: Aarhus C.

Rikke er uddannet sygeplejerske i 2013 fra Sygeplejeskolen i Randers og har efterfølgende arbejdet på skadestuen og traumecentret på AUH. Hun har derefter arbejdet som operationssygeplejerske på hhv. urinvejskirurgisk og på bryst-og plastikkirurgisk afdeling.

I sit virke som operationssygeplejerske hos Lift Clinic er hendes primære opgave at assistere plastikkirurgerne under operationer. Det er vigtigt for Rikke, at patienterne følger sig trygge og godt tilpas så snart, de træder ind på operationsstuen.

Opvågningssygeplejerske
Rie Østergaard Olesen

Klinikker: Aarhus C.

Rie er uddannet sygeplejerske i 2008 fra Silkeborg Sygeplejeskole og har siden da arbejdet som opvågningssygeplejerske på AUH. De mange år på opvågningen har givet hende stor erfaring indenfor smerte- og kvalmebehandling, og hun har tilmed erfaring inden for flere specialer herunder hjerte-, lunge- og karkirurgi samt plastik- og brystkirurgi.

 

Det er utrolig vigtigt for Rie at få skabt et trygt og tillidsfuldt rum – lige fra du kommer, til du går hjem. Et rum hvor der er plads til den enkeltes ønsker og behov. Hendes fornemmelse opgave er, at du har det godt efter bedøvelsen og operationen, og at du føler dig i trygge hænder. Derudover vægter hun utrolig højt, at du er velinformeret om tiden efter din operation. Derfor gennemgår hun dette med dig, således at du trygt kan tage hjem, når du er klar til det.

Rie, opvågningssygeplejerske
Trine Karlsen

Operationssygeplejerske
Trine Karlsen

Klinikker: Aarhus C.

Trine blev uddannet sygeplejerske fra Hvidovre Sygeplejeskole i 2000 og arbejdede efterfølgende som sygeplejerske på Amager Hospital og Aarhus Universitetshospital. Hun fungerede derefter som operationssygeplejerske på Viborg Sygehus, hvor hun fik kendskab til forskellige specialer, herunder brystkirurgi og karkirurgi.

 

Trine har en stor interesse inden for det kosmetiske felt og har siden 2019 beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi hos AK Nygart i Aarhus. I sit virke som specialeansvarlig operationssygeplejerske hos Lift Clinic er hendes fornemmeste opgave at sikre en høj patientsikkerhed og assistere vores plastikkirurger i forbindelse med kirurgiske indgreb. En god patientkontakt er for hende essentielt, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb hos os.

Digital Marketing Manager
Anne-Kathrine Utzon

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Anne-Kathrine er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i København. 

 

Hun har mere end 9 års erfaring inden for digital marketing, web, sociale medier samt branding og nærer en stor interesse for den kosmetiske verden.

AK
Marlene

Sekretær
Marlene Blok

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Marlene har mange års erfaring som sekretær, og hun er en af de første personer, du møder, når du træder ind i klinikken. Hun vil tage godt imod dig og vejlede dig om, hvad der skal til at ske, hvad end du kommer til en forundersøgelse, behandling eller en kontrol her på Lift Clinic.

 

Når du ringer ind til os, vil Marlene også være at finde i den anden ende af røret. Hun sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en tid til en behandling.

Piccoline
Sara Skriver

Klinikker: Aarhus C.

Sara arbejder som piccoline og skal være med til at sikre, at klinikken fremstår præsentabel. Hun varetager desuden en række praktiske opgaver i vores reception og opvågning, der har til formål at optimere klinikkens daglige drift.
Sara Skriver Piccoline

Lift Clinic i Aarhus

Nedenfor kan du læse mere om de 5 operationer, der hyppigst foretages her på Lift Clinic

Brystforstørrelse i Aarhus

Drømmer du om at få større bryster, så er en brystforstørrelse måske det rigtige for dig. Ved en brystforstørrelse med implantater kan man både ændre brysternes form og størrelse. Man kan fx skabe mere fylde opadtil, hvis man ønsker mere kavalergang, og man kan også skabe mere symmetri, hvis ens bryster ikke har samme størrelse.

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget en brystforstørrende operation af en erfaren plastikkirurg. Vi har mere end 20 års erfaring med brystforstørrende operationer, og vi er specialiseret i at skabe naturlige resultater, der harmonerer med vores patienters ønsker. Vi anvender udelukkende brystimplantater i høj kvalitet, og vi tilstræber en personlig kontakt med vores patienter, så vi sikrer os, at man føler sig hørt, set og tryg gennem hele sit forløb.

Vi anvender desuden en speciel teknik for indførsel af implantatet, så arret efter din brystforstørrelse bliver så diskret som muligt og ofte kun 3 cm. – hvor det normalt er 5-7 cm.

Udskiftning af implantater i Aarhus

Der er mange forskellige årsager til, at man vælger at få udskiftet sine brystimplantater. Det kan være, at du ønsker en anden størrelse eller form på dit bryst, og at du derfor vælger at få skiftet til en anden type brystimplantat. Det kan også være nødvendigt at få udskiftet sine implantater grundet fx kapseldannelse eller lækage. Det anbefales, at man bliver undersøgt hos en plastikkirurg, hvis man har brystimplantater og oplever, at brystet ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Eller hvis man oplever en stikkende eller brændende fornemmelse i brystet, eller hvis man får hævede lymfeknuder.

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget en udskiftning af dine implantater af en erfaren plastikkirurg. Hos Lift Clinic vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og en personlig dialog, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb.

Brystløft i Aarhus

Det er helt naturligt, at huden mister sin fasthed, og at brystet begynder at synke i takt med, at man bliver ældre. Hængebryster kan også forekomme efter at have ammet eller gennemgået et større vægttab. Er du kosmetisk generet af at have fået et hæng på brystet, så er et brystløft en mulighed for dig. 

På Lift Clinic i Aarhus kan du få foretaget et brystløft af en erfaren plastikkirurg. Et brystløft er et kirurgisk indgreb, hvor man løfter brystet tilbage til den oprindelige position. Det er tilmed muligt at forme brystet.

Mængden af hæng på brystet er med til at afgøre, hvorvidt der bør foretages et lille eller stort brystløft, hvilket vil blive gennemgået til forundersøgelsen. Har man slappe bryster og samtidig ønsker mere fylde opadtil i brystet, så kan det være en mulighed at kombinere sit brystløft med en brystforstørrelse med implantater.

Mommy makeover i Aarhus

Har du været igennem en eller flere graviditeter, og føler du dig ikke længere tilpas i din krop grundet de store kropslige forandringer? Det kan være, at du er generet af slap hud på maven, et hæng på brystet eller at du har mistet den fylde, som du tidligere havde i dit bryst. Det kan også være, at du har været igennem et større vægttab og oplever nogle af de samme problematikker.

Så er en mommy makeover operation en mulighed for dig. En mommy makeover er en kombination af en brystoperation og en maveplastik og er en måde, hvorpå du kan genfinde glæden ved din krop. I nogle tilfælde er det nødvendigt at supplere med en fedtsugning for at få den krop, som man drømmer om.

På vores klinik i Aarhus kan du få en mommy makeover operation, og vi tilpasser operationen din krop og dine ønsker til slutresultatet. På Lift Clinic udføres mommy makeovers altid af en erfaren plastikkirurg, og vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed samt en personlig kontakt med vores patienter, så man føler sig hørt og set.

Fedtsugning i Aarhus

En fedtsugning er for dig, der er kosmetisk generet af fedtdepoter, som ikke har været mulige at komme af med ved hjælp af sund kost og motion.

En fedtsugning er et kirurgisk indgreb, hvor man vha. små kanyler suger fedt ud af kroppen i et eller flere områder, hvor man har overskydende fedtvæv. Man kan således reducere genstridige fedtdepoter, som kan være svære og i nogle tilfælde umulige at slippe af med på naturlig vis. Fedtcellerne fjernes permanent, men livsstil og kostvaner kan gøre, at man kan tage på i vægt igen. En fedtsugning kan både foretages i lokalbedøvelse og i fuld bedøvelse – dette aftales til forundersøgelsen.

På vores klinik i Aarhus kan du få foretaget en fedtsugning. Vi har mange års erfaring med at udføre fedtsugninger på både kvinder og mænd. På Lift Clinic prioriterer vi høj kvalitet, sikkerhed, tryghed og en personlig dialog. Det er din garanti for et flot og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.