Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic brystforstørrelse

Brystkirurgi

Vi tilbyder følgende behandlinger indenfor brystkirurgi. Tryk på taggene nedenfor og læs mere om de forskellige behandlinger. Du kan blandt andet få information om bedøvelse, holdbarhed, pris, risici samt forløbet før, under og efter behandlingerne.  

Lift Clinic

På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Hos Lift Clinic kan du være tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og med baggrund i vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.

Lift Clinic Aarhus

Brystkirurgi på Lift Clinic

På Lift Clinic er vi eksperter i alle former for brystkirurgi. Der kan være mange årsager til, at man ønsker at få foretaget en brystoperation. Det kan være, at man synes, at man har for små bryster, og at man ønsker brystimplantater eller en BFO med eget fedt. Det kan også være, at man døjer med meget store og tunge bryster og ønsker en reduktion. 

Det kan også være, at man er kosmetisk generet af det hæng, som man har fået på brystet, eller at det er tid til at få udskiftet sine gamle implantater. Det kan også være, at man som mand døjer med gynækomasti, som er mandlig brystudvikling. Uanset hvad der er din årsag til at få en brystoperation, så kan vi hjælpe dig videre.

Hos Lift Clinic er vores plastikkirurger nogle af landets førende inden for brystkirurgi, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Vi har mere end 20 års erfaring med brystkirurgi, og vi bestræber os på, at du føler dig tryg, velinformeret og hørt gennem hele dit forløb hos os. Derfor vægter vi en personlig dialog og en realistisk forventningsafstemning.

Her på siden kan du se, hvilke operationer vi tilbyder inden for brystkirurgi.