Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Mommy makeover

Mommy makeover

En mommy makeover er en kombination af en brystoperation og en maveplastik. Har du født børn eller tidligere været overvægtig, så har du måske slapt maveskind og en slap bugvæg. Måske har du fået hæng på dit bryst eller synes, at du mangler den fylde, som du før havde i brystet.

 

Det er helt naturligt, at kroppen ændrer sig efter graviditet, fødsel og amning, men for nogle vil ændringerne være så store, at man ikke længere føler sig tilpas i sin krop. Hvis det er tilfældet, så kan en mommy makeover være en mulighed for dig. Læs mere om operationen her på siden.

Mommy makeover

Fra 52.500,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

Overnatning til dagen efter

Operationstid

3-4 timer

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Mommy makeover
operation

En mommy makeover kan sammensættes på mange måder. Det er altid en individuel vurdering hvilken kombination af indgreb, der skal til for at opnå det ønskede resultat.

Her kan der både være tale om en brystforstørrelse med implantater eller eget fedt, et brystløft eller en kombination. Der kan også være tale om en brystreduktion. Typisk vil der også være tale om en maveplastik evt. med sammensyning af mavemuskler, og i nogle tilfælde vil man også anbefale en fedtsugning eller en fedtsugning af maven. Sammen med din plastikkirurg planlægger I operationen med udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får et resultat, der harmonerer med dine forventninger. Ønsker du at få flere børn, så anbefaler vi, at du venter med at få en mommy makeover operationen.
 
En mommy makeover foretages i fuld bedøvelse. Efter operationen skal du som oftest være indlagt i en nat, så vi kan holde godt øje med dig. Næste morgen fjernes eventuelle dræn, og du kan tage hjem. 
Lift Clinic Aarhus

Mommy makeover
før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået en mommy makeover her på Lift Clinic. Hun har fået foretaget en stor maveplastik samt en brystforstørrelse med Motiva Ergonomix full implantater på 335 ml.. Billederne er taget 6 måneder efter operationen. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Hvad er en mommy makeover?

En mommy makeover er en populær betegnelse for en kombination af en brystoperation og en maveplastik – eventuelt suppleret med en fedtsugning. En mommy makeover er en operation for dig, der har født børn eller tidligere har været overvægtig og døjer med slap hud på maven og/eller et hæng på brystet. Det kan også være, du ønsker at få genskabt volumen i dit bryst med enten implantater eller eget fedt.

Hvad koster en mommy makeover?

Prisen på en mommy makeover afhænger af, hvilken en kombination af kosmetiske indgreb der er tale om. Vores pris på en mommy makeover starter fra 52.500 kr. Alle priser på Lift Clinic er vejledende og inklusiv den lovpligtige patientforsikring. Du får den endelige pris til forundersøgelsen. På Lift Clinic kan du låne op til 60.000 kr. til din mommy makeover rente- og gebyrfrit gennem Resurs Bank.

Forundersøgelse

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse om sygdomme, hvis du tidligere har haft problemer med ar eller hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer. Sammen planlægges din mommy makeover operation med udgangspunkt i din krop og dine ønsker. Du vil også her få en pris på operationen.

Ønsker du baldeimplantater eller brystimplantater i forbindelse med din mommy makeover, så kan du her på siden læse mere om de forskellige typer af implantater, vi anvender på Lift Clinic. 

Vi anbefaler, at du læser denne side igennem før  forundersøgelsen. Du bør desuden skrive dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem. Det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen vil du blive grundigt informeret om en mommy makeover operation, det forventede forløb samt mulige bivirkninger og komplikationer ved en mommy makeover.

Forberedelse til operationen

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger sammen med plastikkirurgen. Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen for din mommy makeover er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter din mommy makeover. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter en mommy makeover. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din mommy makeover. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din mommy makeover. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en mommy makeover som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din mommy makeover.

Hos Lift Clinic udføres en mommy makeover altid af en meget erfaren plastikkirurg. Selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne ved en mommy makeover, så kan de forekomme. Læs venligst de risici, der er forbundet med de forskellige operationer som en mommy makeover kan bestå af, ved at klikke på nedenstående links.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Det er helt normalt, at du vil kunne se ændringer på din krop efter graviditet eller et stort vægttab. I nogle tilfælde medfører disse ændringer fysiske og/eller kosmetiske gener. Operationen kan være en måde at få kroppen tilbage, som nogle vil beskrive det som. Altså at du kan genfinde glæden ved din krop, hvilket kan give en øget livskvalitet.

Resultatet af en mommy makeover operation holder i mange år. En mommy makeover ”stopper ikke tiden”, men skubber dig tilbage imod, hvordan dit bryst og mave var før. Din krop vil fortsætte med at ældes betinget af arv og miljø. Vær opmærksom på, at hvis du tager meget på i vægt eller bliver gravid, kan formen på både bryst og mave ændres igen.

Ca. 2 uger efter din mommy makeover operation, kommer du forbi klinikken til en kontrol. Her vil du få fjernet sytråden. 3-6 måneder efter operationen kommer du igen til en kontrol og til optagelse af efterbilleder. Her vil resultatet af din mommy makeover blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om mommy makeover igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din forundersøgelse.

Hvis du efter konsultationen er afklaret med at få en mommy makeover og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til en mommy makeover operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter forundersøgelsen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen på en mommy makeover. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.

Mommy makeover operation

Velegnet til kvinder efter graviditet eller stort vægttab

Har du mistet glæden ved din krop efter at have født børn, så er du ikke alene. Mange kvinder oplever store kropslige forandringer efter graviditet og amning. Det er helt naturligt, at en graviditet sætter sine spor på kroppen, men for nogle kvinder resulterer disse ændringer i kosmetiske gener og en lavere selvtillid. Nogle oplever at have svært ved at genkende sig selv i spejlet, mens andre beskriver, at de ikke længere føler sig tilpas i sin egen krop. 

 

Det kan være, at dine bryster er begyndt at hænge, at du er generet af slap hud på maven eller at du har mistet den volumen, som du tidligere havde i dit bryst. Oplever du kosmetiske gener ved din mor-krop, som sund kost og motion ikke kan afhjælpe, så kan en mommy makeover være løsningen. Det kan være din vej til at genfinde glæden ved din krop og få dig til at føle dig som den bedste udgave af dig selv. En mommy makeover operation er desuden velegnet patienter, der har været igennem et større vægttab og oplever løs og overskydende hud på maven og et hæng på brystet.

 

Ikke to kvindekroppe er ens, og derfor vil vi på Lift Clinic altid skræddersy en mommy makeover til dig. Til forundersøgelsen vil du sammen med plastikkirurgen få en snak omkring dine ønsker og forventninger, og plastikkirurgen vil lade dig vide, hvad der muligt, og hvad du kan forvente. Resultatet af en mommy makeover afhænger nemlig i høj grad af dit udgangspunkt, og derfor er en realistisk forventningsafstemning helt afgørende for en høj patienttilfredshed. Men hensyn til pris så afhænger det af kombinationen af indgreb. Du vil få en pris til forundersøgelsen. 

På operationsdagen for din mommy makeover operation

På operationsdagen for din mommy makeover er det vigtigt, at du tager et bad med grundig vask af krop, ansigt og hår, da det reducerer risikoen for infektion. Da en mommy makeover operation foregår i fuld bedøvelse, skal du møde fastende på vores klinik i Aarhus C., hvor vores sekretærer vil tage godt imod dig. Mødetidspunktet er angivet i den mail, som du modtager ca. en uge inden din mommy makeover.

 

Du vil derefter komme ind på en af vores opvågningssstuer, hvor en sygeplejerske vil tage hånd om dig og klargøre dig til operationen. Du vil få udleveret en morgenkåbe, få et armbånd på med navn og CPR-nummer, få forebyggende smertestillende medicin og blive informeret om forløbet ved en mommy makeover. Du vil herefter få en snak med din plastikkirurg, som sikrer, at føler dig tryg. Har du spørgsmål til din mmo operation, som du ikke har fået stillet tidligere, så får du her rig mulighed for det. Din plastikkirurg vil tage førbilleder og til slut tegne med tusch i det område, der skal opereres.

 

Når operationsstuen melder klar, vil du komme ind på operationsstuen, hvor anæstesilægen vil informere dig om bedøvelsen. Du vil få lagt drop og blive lagt i fuld bedøvelse. Selve mommy makeover operationen vil tage mellem 3-4 timer afhængig af, hvilken en kombination af indgreb der er tale om. Når operationen er overstået, vil du blive kørt ind på opvågningsstuen, hvor vores opvågningspersonale vil passe godt på dig og sikre, at du har det godt og er smertedækket. Da en mommy makeover er et stort indgreb, vil man som oftest være indlagt indtil den efterfølgende dag. Dette aftales til forundersøgelsen.