Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Lift Clinic i Esbjerg

På vores klinik i Esbjerg kan du blive behandlet af vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen, som har mere end 14 års erfaring. Vi tilbyder derudover plastikkirurgiske forundersøgelser hos vores erfarne plastikkirurger. Bemærk, at alle operationer foretages på vores klinik i Aarhus C. 

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et harmonisk og æstetisk resultat. Tryk på nedenstående tags for at læse mere om de forskellige plastikkirurgiske forundersøgelser og kosmetiske behandlinger, som vi tilbyder på vores klinik i Esbjerg.

Lift Clinic / Esbjerg C.

Telefontider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: Efter aftale

Åbningstider

Ulige uger:
Man: kl. 9-17
Tir: kl. 9-17
 
Lige uger:
Tor: kl. 12-20
Fre: kl. 9-17

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Play Video about Filler hos Helle Boisen
Helle Boisen - botox behandler

Kosmetisk sygeplejerske
Helle Boisen

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Helle er uddannet sygeplejerske i 1989 og skiftede i 2006 til privat regi hos Esbjerg Privathospital, som i dag er kendt som Aleris Hamlet. I 2008 blev hun oplært til kosmetisk sygeplejerske og har arbejdet som dette siden – både hos Aleris Hamlet og efterfølgende hos AK Nygart. Hun var bl.a. med til at starte AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor hun både fungerede som kosmetisk sygeplejerske og daglig leder.

 

Helle elsker sit arbejde som kosmetisk behandler hos Lift Clinic og alle de skønne mennesker, det giver hende mulighed for at møde. Hun giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Christian blev speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og arbejdede indtil 2014 som overlæge på Rikshopitalet i Oslo, Norge med bl.a. ansigtsrekonstruktioner, mikrokirurgi og brystrekonstruktioner. Siden 2014 har Christian arbejdet fuldtid med kosmetisk kirurgi først som overlæge på Aleris-Hamlet og siden på AK Nygart indtil januar 2021, hvor han sammen med Jens Bengaard åbnede Lift Clinic.

 

Christian har udgivet flere artikler i internationale tidskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet samt undervist i forskellige injektionsbehandlinger med antiage og fillere. Christian har stor erfaring med kosmetisk brystkirurgi, ansigtskirurgi herunder øjenlåg og ører, kropsformende kirurgi og de fleste andre æstetiske operationer og behandlinger.

Christian Sneistrup
Jens Bengaard

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han har tidligere været ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter, som havde behov for hudkorrektion efter større vægttab.

 

Han har beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi siden 2007. Først hos Aleris-Hamlet og fra 2017 til 2020, som fuldtids kosmetisk kirurg hos AK Nygart i Aarhus. Han har stor erfaring med alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker, lårplastikker mv. Desuden behersker han flere typer af ansigtsløft og øjenlågsplastikker.

Digital Marketing Manager
Anne-Kathrine Utzon

Klinikker: Aarhus C. / Esbjerg

Anne-Kathrine er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen i København. 

 

Hun har mere end 9 års erfaring inden for digital marketing, web, sociale medier samt branding og nærer en stor interesse for den kosmetiske verden.

AK
Marlene

Sekretær
Marlene Blok

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Marlene har mange års erfaring som sekretær, og hun er en af de første personer, du møder, når du træder ind i klinikken. Hun vil tage godt imod dig og vejlede dig om, hvad der skal til at ske, hvad end du kommer til en forundersøgelse, behandling eller en kontrol her på Lift Clinic.

 

Når du ringer ind til os, vil Marlene også være at finde i den anden ende af røret. Hun sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en tid til en behandling.

Lift Clinic i Esbjerg

Nedenfor kan du læse mere om de 5 operationer, der hyppigst foretages på Lift Clinic. Bemærk, at forundersøgelser og kontroller kan foretages i vores klinik i Esbjerg, men at alle operationer foretages i vores klinik beliggende centralt i Aarhus.


Brystforstørrelse i Esbjerg

Drømmer du om at få mere fylde i dine bryster? Så er en brystforstørrende operation måske det rigtige for dig. Ved en brystforstørrelse med implantater kan man både ændre brysternes form og størrelse. Man kan fx få skabt mere fylde opadtil, hvis man ønsker mere kavalergang. Man kan ydermere skabe mere symmetri, hvis ens bryster ikke har den samme størrelse.

På Lift Clinic i Esbjerg kan du komme til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger, hvor du kan høre om dine muligheder for en brystforstørrende operation. På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring med brystkirurgi, og vi er specialiseret i at skabe naturlige resultater, der harmonerer med vores patienters ønsker. Vi anvender udelukkende brystimplantater i den højeste kvalitet, og vi tilstræber en personlig dialog med vores patienter, så vi sikrer os, at du føler dig hørt, set og tryg gennem hele dit forløb her hos os.

Vi anvender desuden en speciel teknik for indførsel af implantatet, så arret efter din brystforstørrende operation bliver så diskret som muligt og ofte kun 3 cm. – hvor det normalt er 5-7 cm.

Udskiftning af implantater i Esbjerg

Der kan være flere forskellige årsager til, at man som kvinde vælger at få udskiftet sine brystimplantater. Det kan være, at man ønsker en anden form eller størrelse på sit bryst, og at man derfor vælger at få skiftet til andre brystimplantater. 


I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få udskiftet sine brystimplantater grundet fx kapseldannelse eller lækage. Det anbefales, at man bliver undersøgt hos en plastikkirurg, hvis ens brystimplantater er ved at være 10 år gamle. Man bør tilmed blive undersøgt, hvis man oplever, at brystet ændrer form, hæver op, bliver hårdt eller deformt. Eller hvis man oplever en stikkende eller brændende fornemmelse i brystet eller får hævede lymfeknuder.

 

På Lift Clinic i Esbjerg  kan du komme til en forundersøgelse hos en af vores dygtige plastikkirurger, hvor du kan høre mere om dine muligheder for at få udskiftet dine brystimplantater. Vi vægter høj kvalitet, sikkerhed og en personlig dialog, så du føler dig tryg igennem hele dit forløb.

Brystløft i Esbjerg

Det er helt naturligt, at huden mister sin fasthed, og at brystet begynder at synke i takt med, at man bliver ældre. Man kan også få et hæng på brystet efter at have ammet eller gennemgået et større vægttab. Er du kosmetisk generet af at have fået et hæng på brystet, så kan et brystløft være en mulighed for dig. 

På Lift Clinic i Esbjerg kan du komme til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger, hvor du kan høre mere om dine muligheder for et brystløft. Et brystløft er en kosmetisk operation, hvor man løfter brystet tilbage til den oprindelige position, og det er tilmed muligt at forme brystet.

Hvorvidt der er tale om et lille eller stort brystløft afhænger af, hvor meget hæng du har på brystet. Dette vil blive afklaret til forundersøgelsen, hvor plastikkirurgen vil rådgive dig ud fra dit udgangspunkt. Hvis man har meget slappe bryster og ønsker mere fylde opadtil i brystet, så kan det være en mulighed at kombinere operationen med en brystforstørrelse med implantater.

Mommy makeover i Esbjerg

Har du været igennem et større vægttab eller en eller flere graviditeter, og føler du dig ikke længere tilpas i din krop grundet de store kropslige forandringer? Så er en mommy makeover måske det rigtige for dig. En mommy makeover er en kombination af en maveplastik og en brystoperation. 

Det er for dig, der er kosmetisk generet af slap hud på maven eller at have mistet fylden i brystet. Det kan også være, at du er ked af, at dine bryster er begyndt at hænge. I nogle tilfælde er det nødvendigt at supplere med en fedtsugning for at få den krop, som man drømmer om.

På vores klinik i Esbjerg kan du booke en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger, hvor du kan høre mere om dine muligheder for en mommy makeover operation. På Lift Clinic udføres en mommy makeover altid af en erfaren plastikkirurg, og vi tilpasser behandlingen til din krop og dine ønsker. Vi prioriterer altid en høj kvalitet, sikkerhed samt en personlig dialog med vores patienter, så du føler dig hørt, set og tryg igennem hele dit forløb hos os.

Fedtsugning i Esbjerg

Har du genstridige fedtdepoter på kroppen, som du er ked af? Og som ikke har været mulige at komme af med på naturlig vis ved hjælp af sund kost og motion? Så er en fedtsugning måske det rigtige for dig. En fedtsugning er et kirurgisk indgreb, hvor man via små kanyler suger fedt ud af kroppen i et eller flere områder, hvor man har overskydende fedtvæv. Det kan fx være under hagen, på lårene, maven eller armene. 


Fedtcellerne fjernes permanent, men livsstil og kostvaner kan gøre, at man kan tage på i vægt igen. En fedtsugning kan både foretages i lokalbedøvelse og i fuld bedøvelse – dette aftales med plastikkirurgen til forundersøgelsen.

På vores klinik i Esbjerg kan du booke en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger, hvor du kan høre mere om dine muligheder for en fedtsugning. På Lift Clinic har vi mange års erfaring med fedtsugninger, og vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed, tryghed og en personlig dialog. Det er din garanti for et flot og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.