Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Lift Clinic i Esbjerg

På vores klinik i Esbjerg kan du blive behandlet af vores kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen, som har mere end 14 års erfaring. Vi tilbyder derudover plastikkirurgiske forundersøgelser hos Christian Sneistrup og Jens Bengaard, der er førende plastikkirurger og ejere af Lift Clinic. Bemærk, at operationer foretages på vores klinik i Aarhus C. 

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et harmonisk og æstetisk resultat. Tryk på nedenstående tags for at læse mere om de forskellige plastikkirurgiske forundersøgelser og kosmetiske behandlinger, som vi tilbyder på vores klinik i Esbjerg.

Lift Clinic / Esbjerg C.

Telefontider

Man-tor: kl. 9-17
Fre: kl. 9-15
Lør: Efter aftale

Åbningstider

Lige uger:
Man: kl. 9-17
Tir: kl. 9-17
 
Ulige uger:
Tor: kl. 12-20
Fre: kl. 9-17

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Play Video about Filler hos Helle Boisen
Helle Boisen - botox behandler

Kosmetisk sygeplejerske
Helle Boisen

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Helle er uddannet sygeplejerske i 1989 og skiftede i 2006 til privat regi hos Esbjerg Privathospital, som i dag er kendt som Aleris Hamlet. I 2008 blev hun oplært til kosmetisk sygeplejerske og har arbejdet som dette siden – både hos Aleris Hamlet og efterfølgende hos AK Nygart. Hun var bl.a. med til at starte AK Nygarts afdeling i Aarhus, hvor hun både fungerede som kosmetisk sygeplejerske og daglig leder.

 

Helle elsker sit arbejde som kosmetisk behandler hos Lift Clinic og alle de skønne mennesker, det giver hende mulighed for at møde. Hun giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Plastikkirurg
Christian Sneistrup

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Christian blev speciallæge i plastikkirurgi i 2011 og arbejdede indtil 2014 som overlæge på Rikshopitalet i Oslo, Norge med bl.a. ansigtsrekonstruktioner, mikrokirurgi og brystrekonstruktioner. Siden 2014 har Christian arbejdet fuldtid med kosmetisk kirurgi først som overlæge på Aleris-Hamlet og siden på AK Nygart indtil januar 2021, hvor han sammen med Jens Bengaard åbnede Lift Clinic.

 

Christian har udgivet flere artikler i internationale tidskrifter, undervist på Københavns og Oslo Universitet samt undervist i forskellige injektionsbehandlinger med antiage og fillere. Christian har stor erfaring med kosmetisk brystkirurgi, ansigtskirurgi herunder øjenlåg og ører, kropsformende kirurgi og de fleste andre æstetiske operationer og behandlinger.

Christian Sneistrup
Jens Bengaard

Plastikkirurg
Jens Bengaard

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han har tidligere været ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter, som havde behov for hudkorrektion efter større vægttab.

 

Han har beskæftiget sig med kosmetisk kirurgi siden 2007. Først hos Aleris-Hamlet og fra 2017 til 2020, som fuldtids kosmetisk kirurg hos AK Nygart i Aarhus. Han har stor erfaring med alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker, lårplastikker mv. Desuden behersker han flere typer af ansigtsløft og øjenlågsplastikker.

Sekretær &
kosmetisk behandler
Charlotte Fogtdahl

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Charlotte er uddannet inden for handel og kontor og har mange års erfaring som administrativ koordinator. Hun uddannede sig efterfølgende til kosmetolog og startede egen klinik, som hun drev i to år. Hun arbejdede derefter for en kosmetikvirksomhed, var underviser på kosmetologskoler i Aarhus og Viborg og udførte sideløbende ansigtsbehandlinger på Aleris Hamlet. I 2015 skiftede hun karrierespor og startede hos AK Nygart som sekretær og kosmetisk behandler.

 

Det er vigtigt for Charlotte, at du føler dig velkommen og vejledt. Ønsker du at få foretaget en peeling eller ønsker du vejledning til vores skincare produkter, så kan du booke en tid hos Charlotte.

Charlotte Fogtdahl
Marlene

Sekretær
Marlene Blok

Klinikker: Esbjerg / Aarhus C.

Marlene har mange års erfaring som sekretær, og hun er en af de første personer, du møder, når du træder ind i klinikken. Hun vil tage godt imod dig og vejlede dig om, hvad der skal til at ske, hvad end du kommer til en forundersøgelse, behandling eller en kontrol her på Lift Clinic.

 

Når du ringer ind til os, vil Marlene også være at finde i den anden ende af røret. Hun sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en tid til en behandling.