Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Behandling med
filler

Ansigtet ændres med tiden. Huden mister sin glød, man får rynker og ofte mister man tilmed volumen i ansigtet, da fordi hud og fedtvæv udtyndes og fordi ansigtsskelettet ligesom andre knogler i kroppen afkalkes.

 

Solens skarpe stråler, forurening og andre miljøpåvirkninger vil på sigt skabe rynker og linjer i huden. Du har mulighed for at genoprette hudens spændstighed, fylde og struktur med en behandling med filler. Hos Lift Clinic tilbyder vi flere forskellige behandlinger med filler, som kan genoprette dit ansigts volumen og reducere rynker og linjer. Endvidere kan man skabe attraktive former på læber, kindben og kæbelinje.

Filler

fra 2.800,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-45 min.

Fuld effekt

Efter 2-3 uger

Holdbarhed

Når vi anvender HA fillere, varierer holdbarheden alt efter, hvilket område i ansigtet der behandles. Generelt er holdbarheden ca. 6-12 måneder for de fleste områder i ansigtet men f.eks. ved behandling på kindben kan filleren holde op til 18 måneder. Hos Lift Clinic taler vi naturligvis også med dig om, hvor lang en forventet holdbarhed dit behandlede område vil have.

Kirurgisk læbeløft

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget en fillerbehandling her på klinikken af vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen. Hun har fået 0,6 ml. Restylane Kysse. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Ikke-permanent HA filler

HA filler kan anvendes på flere steder i ansigtet, som trænger til ekstra fylde. Når vi laver HA filler behandlinger, bruger vi ofte en kombination af forskellige HA fillere, for at opnå det bedste resultat. En behandling med HA filler påvirker ikke mimikken i dit ansigt og vi sigter altid efter et naturligt udtryk. Før vi kan lave en behandling med HA filler, skal du have en lovpligtig konsultation hos vores sygeplejerske eller plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.

 

HA filler kan bl.a. hjælpe dig med at:

 

 • Definere kæbelinjen
 • Forstørre læber
 • Markere kindben
 • Behandle mørke rande under øjnene
 • Genskabe volumentab i tindingeregionen
 • Ikke-kirurgisk næseplastik
 • Afhjælpe furer fra næse til mundvig
 • Afhjælpe furer fra mundvig til kæbelinje
 • Afhjælpe hamsterposer
 • Forbedre hudkvaliteten
 • Afhjælpe furer/rynker i kavalergangen mellem brysterne
 • Behandle tør, rynket og træt hud på håndryg

Skinbooster

Skinbooster er blevet en yderst populær behandling her på klinikken. Skinboosteren arbejder en smule anderledes end den almindelige HA filler, idet konsistensen af filleren er anderledes. Formålet med denne er ikke at give volumen, men mere at give huden fugt og glød.

 

Skinboosteren består af krydslinket hyaluronsyre, som har en meget lang holdbarhed og ved hjælp af små prik i huden, vil man dermed opnå en mesoterapeutisk effekt, hvilket kan påvirke arvæv, fine linjer/rynker, ustruktureret hud samt grove porer. Den udmærker sig ved at være en helt unik behandling, som kan påvirke og løfte hudkvaliteten væsentligt ved at give spændstighed og glød, idet den hydrerer og opstrammer huden indefra. Restylane Skinbooster kan anvendes i hele ansigtet, på hænder, hals og brystkassen. Hudens elasticitet og struktur vil ændres markant ved et kurforløb, hvor vi bygger resultatet op. Holdbarheden kan variere fra 1-2 år.

Godt at vide

Der kan forekomme milde gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter behandlingen. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Filleren kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne. Dette kan masseres væk.

Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med HA filleren, er det muligt at få det opløst med et specielt enzym; hylase. I ekstremt sjældne tilfælde kan en lille smule af filleren gå ind i et blodkar og danne en prop, hvilket kan medføre sår på huden, kraftige smerter og i aller værste tilfælde give blindhed. Hvis unormale symptomer opstår, er det meget vigtigt, at du med det samme kontakter klinikken, som vil sørge for hurtig behandling.

Selve behandlingen tager mellem 5-20 minutter afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder du ønsker, vi skal behandle. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål eller arbejde.

Når du har fået behandling med filler, skal du være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet samme dag, hvis du har fået behandlet store områder. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen. Vi tilbyder dig altid en tid til kontrol 14 dage efter, du har fået behandling med filler for at sikre et godt resultat.

Du kan finde priser på filler behandlinger i vores prisoversigt samt information om supplerende behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og få en gratis uforpligtende konsultation.

Under konsultationen fortæller du, hvilke områder du ønsker behandlet og får forskellige forslag til selve behandlingen, som så planlægges derefter. Sammen kigger vi på dit ansigt og taler om mulighederne.

Efter betænkningstiden på 48 timer udfører vi den planlagte behandling. Før vi udfører en behandling med HA filler, rengør vi altid din hud. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere HA filler ind i det ønskede område. Du har mulighed for at blive lokalbedøvet, før vi begynder behandlingen. Vi afsætter altid 30 minutter til alle kunder, som ønsker en HA filler behandling.

Før du kan få foretaget en behandling med filler, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.