Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Behandling med
filler

Med tiden vil der opstå rynker og fine linjer i ansigtet. Det er et led i den naturlige aldring og arvelige faktorer, miljøpåvirkninger som bl.a. rygning og alkohol samt udsættelse for sol kan fremskynde denne proces. En behandling med filler gør det muligt at genoprette hudens spændstighed, genskabe tabt volumen i ansigtet og reducere rynker og fine linjer. Man kan derudover forme læber, kindben, næse og kæbelinjen foruden at tilføre volumen til læberne.

 

Du kan blive behandlet med filler i vores klinikker i Aarhus C og Esbjerg C, og vi har mere end 15 års erfaring. Det er din garanti for et naturligt, harmonisk og æstetisk resultat. 

Filler

Fra 1.900,-

Behandlinger

HA filler / Profhilo / Skinbooster

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-45 min.

Fuld effekt

Efter 2-3 uger

Hyaluronsyre (HA) filler

HA filler kan anvendes flere steder i ansigtet til at genskabe tabt volumen, reducere fine linjer, forstørre og forme læber eller forme næse, hage, kæbelinje mv. HA filler kan derudover give markeret kindben, behandle mørke rande under øjnene og afhjælpe furer fra næse til mundvig. Den kan tilmed genskabe tabt volumen i tindingeregionen, afhjælpe hamsterposer og forbedre hudkvaliteten.

 

På Lift Clinic gør vi brug af følgende tre HA fillere: Restylane, Teoxane og Juvederm. En behandling med HA filler er ikke permanent, og den påvirker ikke mimikken i dit ansigt. Vi sigter desuden altid efter at skabe et naturligt resultat. Før vi kan foretage en behandling med HA filler, skal du have en lovpligtig konsultation på Lift Clinic senest 48 timer inden din behandling.

Lift Clinic plastikkirurgi
Lift Clinic Aarhus

Holdbarhed

Når vi anvender HA fillere, varierer holdbarheden alt efter, hvilket område i ansigtet der behandles. Generelt er holdbarheden ca. 6-12 måneder for de fleste områder i ansigtet.

 

Hos Lift Clinic taler vi naturligvis også med dig om, hvor lang en forventet holdbarhed dit behandlede område vil have.

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget en fillerbehandling her på klinikken af vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen. Hun har fået 0,6 ml. Restylane Kysse. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Mommy makeover

Profhilo

Profhilo er en gel med et højt indhold af hyaluronsyre, som sprøjtes ind under huden. Den adskiller sig fra de klassiske fillere ved, at den ikke tilfører volumen, men fungerer som en biostimulator ved at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion samt fugte huden.

 

En Profhilo behandling er en af de mest effektive opstrammende anti-aging behandlinger på markedet. Behandlingen egner sig især til løs og kreppet hud på hals, hænder, arme, maveskind og kavalergang. Den kan med fordel også benyttes til behandling af solskadet hud. Holdbarheden på Profhilo er ca. 6-12 måneder, og du kan forvente et naturligt resultat, hvor din hud bliver friskere, glattere og yngre at se på. Vi anbefaler to behandlinger med 4 ugers interval. Før vi kan foretage en behandling med Profhilo, skal du have en lovpligtig konsultation på Lift Clinic – senest 48 timer inden din behandling.

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget en Profhilo behandling af sine arme her på klinikken af vores kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen.

 

Billedet viser før opstart, 4 uger efter første behandling, 4 uger efter anden behandling.

Kirurgisk læbeløft

Skinbooster

Skinbooster er blevet en yderst populær behandling. Den arbejder en smule anderledes end den almindelige HA filler, da konsistensen er anderledes. Formålet med denne filler er ikke at give volumen, men derimod at give huden fugt og glød og reducere fine linjer/rynker, ustruktureret hud samt grove porer. Skinboosteren består af krydslinket hyaluronsyre, som har en meget lang holdbarhed.

 

Den udmærker sig ved at være en helt unik behandling, som kan løfte hudkvaliteten væsentligt ved at give spændstighed og glød, da den hydrerer og opstrammer huden indefra. Restylane Skinbooster kan anvendes i hele ansigtet og på hænder. Hudens elasticitet og struktur vil ændres markant ved et forløb, hvor vi bygger resultatet op. Holdbarheden kan variere fra 1-2 år.

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling

Godt at vide

Der kan forekomme milde gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter behandlingen. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Filleren kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne. Dette kan masseres væk.

Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med HA filleren, er det muligt at få det opløst med et specielt enzym; hylase. I ekstremt sjældne tilfælde kan en lille smule af filleren gå ind i et blodkar og danne en prop, hvilket kan medføre sår på huden, kraftige smerter og i aller værste tilfælde give blindhed. Hvis unormale symptomer opstår, er det meget vigtigt, at du med det samme kontakter klinikken, som vil sørge for hurtig behandling.

Selve behandlingen tager mellem 5-20 minutter afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder du ønsker, vi skal behandle. Efter behandlingen vil du kunne optage almindelige gøremål eller arbejde.

Når du har fået behandling med filler, skal du være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet samme dag, hvis du har fået behandlet store områder. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du må anvende make-up fire timer efter behandlingen. Vi tilbyder dig altid en tid til kontrol 14 dage efter, du har fået behandling med filler for at sikre et godt resultat.

Du kan finde priser på filler behandlinger i vores prisoversigt samt information om supplerende behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og få en gratis uforpligtende konsultation.

Under konsultationen fortæller du, hvilke områder du ønsker behandlet og får forskellige forslag til selve behandlingen, som så planlægges derefter. Sammen kigger vi på dit ansigt og taler om mulighederne.

Efter betænkningstiden på 48 timer udfører vi den planlagte behandling. Før vi udfører en behandling med HA filler, rengør vi altid din hud. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere HA filler ind i det ønskede område. Du har mulighed for at blive lokalbedøvet, før vi begynder behandlingen. Vi afsætter altid 30 minutter til alle kunder, som ønsker en HA filler behandling.

Før du kan få foretaget en behandling med filler, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.