Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Advatx laseren

Laser
hudforyngelse

Huden vil ældes med tiden, og især sollys accelererer denne aldringsproces og kan medføre solskader, pigmentforandringer, slap hud med fine linjer og rynker samt grove porer. Hos Lift Clinic tilbyder vi tre typer af laserbehandlinger, der strammer huden og reducerer rynker. Du kan læse mere om laserbehandlingerne her på siden.

 

Efterårstilbud
Som medlem af vores kundeklub Lift Friends kan du spare 25% på ADVATx laserbehandlinger i vores klinik i Esbjerg. Tilbuddet kører fra 1. oktober til 1. december 2023, og der er mulighed for at købe klippekort til 3-5 behandlinger. Bemærk, at tilbuddet ikke kan kombineres med andre rabatter. Du kan allerede nu booke en gratis forundersøgelse.

Laser hudforyngelse

Fra 1.000,-

Behandlinger

Frax 1550 / ADVATx /
Ellipse Nordlys IPL

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-60 min.

Fuld effekt

Dette varierer

Hudforyngelse med Frax 1550

Frax 1550 er en non-ablativ laser – dvs. den ikke laver sår i overhuden. Grundet laserens bølgelængde (1550nm) rammer den kun ved at lave små kontrollerede skader i læderhuden. Hudens naturlige reparationsprocesser og bindevævsproduktion boostes uden at skulle igennem en længere ophelingsfase efterfølgende.

 

Behandling med Frax 1550 virker hudforyngende, kan anvendes kan stort set alle steder på kroppen og er meget velegnet til behandling af kreppet hud, fine rynker, strækmærker og ar.

Kirurgisk læbeløft
Ansigtsløft

Hudforyngelse med ADVATx

På Lift Clinic i Esbjerg tilbyder vi som en ny ting behandlinger med den avancerede dermatologiske laser ADVATx. Vi er den første kosmetiske klinik i Danmark, der har den seneste ADVATx laser.

 

Laserbehandlingen giver en forbedret hudstruktur og reducerer fine linjer og bruges langt overvejende til ansigt, hals og bryst. Den er desuden effektiv til behandling af solskader, store porer, akne og karsprægninger. Behandlingen foretages uden lokalbedøvelse, og der er ingen downtid.

 

Laseren egner sig til alle aldre og langt de fleste hudtyper. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 4 ugers interval for optimal effekt.

Hudforyngelse med Ellipse Nordlys IPL 

Med Ellipse Nordlys IPL kan man få en hudforyngelse, da lyset virker dybt i​​ huden og øger elasticiteten og spændstigheden ved at stimulere dannelsen af ​​kollagen.

 

Med en IPL-behandling gendannes hudens elasticitet på en sikker og effektiv måde. Man kan tilmed reducere solskader. Vi anbefaler typisk 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Kirurgisk læbeløft
Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞