Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Kirurgisk læbeløft

Laser
hudforyngelse

Huden vil ældes med tiden, og især sollys accelererer denne aldringsproces og kan medføre solskader, pigmentforandringer, slap hud med fine linjer og rynker samt grove porer.

 

Hos Lift Clinic tilbyder vi tre typer af laserbehandlinger, der strammer huden og reducerer rynker. Du kan læse mere om laserbehandlingerne her på siden.

Laser hudforyngelse

Fra 1.000,-

Behandlinger

Frax 1550 / ADVATx /
Ellipse Nordlys IPL

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-60 min.

Fuld effekt

Dette varierer

Hudforyngelse med ADVATx

På Lift Clinic i Esbjerg og København tilbyder vi som en ny ting behandlinger med den avancerede dermatologiske laser ADVATx. Vi er den første kosmetiske klinik i Danmark, der har den seneste ADVATx laser.

 

Laserbehandlingen giver en forbedret hudstruktur og reducerer fine linjer og bruges langt overvejende til ansigt, hals og bryst. Den er desuden effektiv til behandling af solskader, store porer, akne og karsprægninger. Behandlingen foretages uden lokalbedøvelse, og der er ingen downtid.

 

Laseren egner sig til alle aldre og langt de fleste hudtyper. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 4 ugers interval for optimal effekt.

Ansigtsløft
Kirurgisk læbeløft

Hudforyngelse med Frax 1550

Frax 1550 er en non-ablativ laser – dvs. den ikke laver sår i overhuden. Grundet laserens bølgelængde (1550nm) rammer den kun ved at lave små kontrollerede skader i læderhuden. Hudens naturlige reparationsprocesser og bindevævsproduktion boostes uden at skulle igennem en længere ophelingsfase efterfølgende.

 

Behandling med Frax 1550 virker hudforyngende, kan anvendes kan stort set alle steder på kroppen og er meget velegnet til behandling af kreppet hud, fine rynker, strækmærker og ar.

Hudforyngelse med Ellipse Nordlys IPL 

Med Ellipse Nordlys IPL kan man få en hudforyngelse, da lyset virker dybt i​​ huden og øger elasticiteten og spændstigheden ved at stimulere dannelsen af ​​kollagen. Med en IPL-behandling gendannes hudens elasticitet på en sikker og effektiv måde. Behandlingen kan tilmed reducere solpletter og diffus rødme på følgende områder: Ansigt, hals, bryst, arme og ben. 

Den hudforyngende effekt ved denne behandling vil gradvist indtræde i løbet af 2-6 måneder. Effekten kan variere fra person til person. Der skal som udgangspunkt forventes 1-2 behandlinger med 3-4 ugers interval.

Lift Clinic plastikkirurgi
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞