Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Laser
hudforyngelse

Huden vil ældes med tiden, og især sollys accelererer denne aldringsproces og kan medføre solskader, pigmentforandringer, slap hud med fine linjer og rynker samt grove porer. Hos Lift Clinic tilbyder vi to typer af laserbehandlinger, der strammer huden og reducerer rynker. Du kan læse mere om laserbehandlingerne her på siden.

Laser hudforyngelse

Fra 1.000,-

Behandlinger

Fraktioneret CO2 / Frax 1550

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-60 min.

Fuld effekt

Dette varierer

Fraktioneret CO2

Fraktioneret CO2 laser er en utrolig god behandling, hvis du har solskadet hud og/eller moderate til svære rynker og bruges langt overvejende til ansigt, hals, bryst og hænder.

 

Behandlingen aktiverer hudens naturlige reparationsprocesser og bindevævsstimulation både i overhuden og læderhuden. Dette medfører generel hudfornyelse, rynkereduktion, mere jævn og glat hud samt opstramning af huden. Efter 3 behandlinger med 2-3 måneders interval vil din hud se 5-10 år yngre ud.

Lift Clinic plastikkirurgi
Kirurgisk læbeløft

Frax 1550

Frax 1550 er en non-ablativ laser – dvs. den ikke laver sår i overhuden. Grundet laserens bølgelængde (1550nm) rammer den kun ved at lave små kontrollerede skader i læderhuden. Hudens naturlige reparationsprocesser og bindevævsproduktion boostes uden at skulle igennem en længere ophelingsfase efterfølgende.

 

Behandling med Frax 1550 virker hudforyngende, kan anvendes kan stort set alle steder på kroppen og er meget velegnet til behandling af kreppet hud, fine rynker, strækmærker og ar.

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling