Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Rente- og gebyrfri finansiering

Vi ved, at det for mange er en stor udgift at få foretaget et kirurgisk indgreb. Derfor tilbyder Lift Clinic en rente- og gebyrfri finansieringsløsning i samarbejde med Resurs Bank. På den måde kan du dele din betaling op i mindre bidder uden at skulle betale ekstra for din operation. Det er gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget. 

 

Nedenfor er skitseret eksempler på vores finansieringsløsning.

 

Lån op til kr. 30.000,- til kr. 499,-/måned
Lån op til kr. 60.000,- til kr. 899,-/måned

Eksempel på lån

  1. Træk i baren og sæt den på det beløb, du ønsker at låne.
  2. Tryk på en af knapperne nedenfor og vælg det beløb, du ønsker at afdrage pr. måned.
  3. I boksen nedenfor er det skitseret, hvor mange måneder det vil tage dig at betale lånet af.

 

Ønsker du at låne mere end 30.000 kr., så skal den månedlige ydelse som minimum være 899,-/måned.

Ofte stillende spørgsmål

Hvis du ønsker at benytte dig af vores finansieringsmulighed, så skal du ansøge om et lån hos vores samarbejdspartner, Resurs Bank. Det gør du via linket her på siden. Når du er blevet godkendt til lånet, skal du have det aktiveret. Det gør du ved at kontakte os, som med det samme kan aktivere lånet. Det tager ca. 5 min. Du skal godkende, at vi aktiverer lånet med dit NemID.

Du kan låne til alle de behandlinger, vi tilbyder. Både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger som fx rynkebehandling eller laserbehandling. Minimumsbeløbet der kan lånes er 5.000 kr. Det er også muligt kun at låne en del af beløbet, som behandlingen koster.

Du skal som minimum afdrage 499 kr. om måneden. Hvis lånebeløbet er over 30.000 kr., skal du som minimum afdrage 899 kr. om måneden. Det maksimale der kan afdrages er 1299 kr. pr. måned. Du kan til enhver tid indfri dit lån.

Lånet er rente- og gebyrfrit og derfor helt uden ekstra omkostninger for dig. Det koster ikke noget at oprette lånet. Det enste der kræves er, at Resurs Bank laver en positiv kreditgodkendelse.