Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Opvågning Lift Clinic

Gratis finansiering
af din behandling

Hos Lift Clinic kan du få en rente- og gebyrfri finansieringsløsning gennem Resurs Bank. På den måde kan du dele din betaling op uden at skulle betale ekstra for behandlingen.

Lån op til kr. 30.000,- til kr. 499,-/måned
Lån op til kr. 60.000,- til kr. 899,-/måned

Eksempler på lån / Resurs Bank

Brystforstørrelse

Brystforstørrelse

899,- i 43 måneder.
Pris for operation: 38.500,-

Samlet beløb til tilbagebetaling: 38.500,-

Stort brystløft

Stort brystløft

899,- i 44 måneder.
Pris for operation: 39.000,-

Samlet beløb til tilbagebetaling: 39.000,-

Fedtsugning mave

Fedtsugning, mave

499,- i 45 måneder.
Pris for operation: 22.000,-

Samlet beløb til tilbagebetaling: 22.000,-

Udskiftning af implantater

Udskiftning af implantater

899,- i 49 måneder.
Pris for operation: 44.000,-

Samlet beløb til tilbagebetaling: 44.000,-

Låneberegner

  1. Træk i baren og vælg dit lånebeløb.
  2. Tryk på en af knapperne nedenfor og vælg det beløb, du ønsker at afdrage pr. måned.
  3. I boksen nedenfor er det skitseret, hvor mange måneder det vil tage dig at betale lånet af.

 

Ønsker du at låne mere end 30.000 kr., så skal den månedlige ydelse som minimum være 899,-/måned.

Ofte stillede spørgsmål - Resurs Bank

Hvis du ønsker at benytte dig af vores finansieringsmulighed, så skal du ansøge om et lån hos vores samarbejdspartner, Resurs Bank. Det gør du via linket her på siden. Når du er blevet godkendt til lånet, skal du have det aktiveret. Det gør du ved at kontakte os, som med det samme kan aktivere lånet. Det tager ca. 5 min. Du skal godkende, at vi aktiverer lånet med dit NemID.

Du kan låne til alle de behandlinger, vi tilbyder. Både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger som fx rynkebehandling eller laserbehandling. Minimumsbeløbet der kan lånes er 5.000 kr. Det er også muligt kun at låne en del af beløbet, som behandlingen koster.

Du skal som minimum afdrage 499 kr. om måneden. Hvis lånebeløbet er over 30.000 kr., skal du som minimum afdrage 899 kr. om måneden. Det maksimale der kan afdrages er 1299 kr. pr. måned. Du kan til enhver tid indfri dit lån.

Lånet er rente- og gebyrfrit og derfor helt uden ekstra omkostninger for dig. Det koster ikke noget at oprette lånet. Det enste der kræves er, at Resurs Bank laver en positiv kreditgodkendelse.

Finansiering
med Sundhed+

Hos Lift Clinic tilbyder vi også en betalingsordning i samarbejde med Sundhed+, der gør det muligt at dele din betaling op i mindre bidder.

Lift Clinic

Fordele ved
Sundhed +

Gratis og uforpligtende
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Afhængigt af dine økonomiske forhold vil du blive bevilget op til 50.000 kr.

 

Hurtigt og nemt
Det tager under 2 min. at ansøge om en Sundhed+ Kredit, og du får svar med det samme. Så snart du er godkendt, er du klar til at benytte din kredit til den behandling, du ønsker.

 

Del betalingen op i mindre bidder
Når du bliver godkendt til et lån, bliver du samtidig medlem af Sundhed+. Det giver dig adgang til en attraktiv finansieringsordning, hvor du let kan dele betalingen op i overskuelige bidder.

Låneeksempler

Nedenstående låneeksempler er vejledende og må ikke betragtes som lånetilbud. Debitorrenten samt kreditbeløbet afgøres ud fra dine økonomiske forhold.

Ofte stillede spørgsmål - Sundhed+

Hvis du ønsker at benytte dig af vores finansieringsmulighed via Sundhed+, så skal du ansøge om et lån hos vores samarbejdspartner. Det gør du via linket her på siden. Når du er blevet godkendt til lånet, skal du have det aktiveret. Det gør du ved at kontakte os, som med det samme kan aktivere lånet. Du skal godkende, at vi aktiverer lånet med dit NemID.

Du kan låne til alle de behandlinger, vi tilbyder. Både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger som fx rynkebehandling eller laserbehandling. Minimumsbeløbet der kan lånes første gang er 500 kr. Det er også muligt kun at låne en del af beløbet, som behandlingen koster.

Det månedlige beløb, du skal afdrage, afhænger af beløbets størrelse samt afdragsperiodens længde. Du har mulighed for at dele betalingen ud over 24–60 måneder. 

Medlemskabet af Sundhed+ er gratis, og når du ansøger om et medlemskab, får du med det samme svar på om du også er godkendt til en Sundhed+ Kredit. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.