Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic Plastikkirurgi

Silikone bryster

Overvejer du at få silikone bryster? En brystforstørrelse med implantater er den mest populære kosmetiske operation på verdensplan og også den operation, som vi hyppigst foretager her på Lift Clinic. Foruden at få større bryster kan man ændre formen på brystet, hvis man fx ønsker mere strut opadtil og mere kavalergang. Man kan derudover skabe symmetri, hvis ens bryster ikke er lige store. 

På Lift Clinic anvender vi udelukkende silikone implantater, der består af skærefast silikone. Vi har mere end 20 års erfaring med at lave silikone bryster og foruden at tilstræbe en personlig kontakt med vores patienter, så vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Læs mere om silikone bryster her på siden.

Silikone bryster

Fra 38.500,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Brystforstørrelse /
Motiva Ergonomix 2

Kvinden på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. Hun har fået  Ergonomix 2 implantater fra Motiva JOY på 220 ml. i profilen mini. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Brystforstørrelse /
Motiva Ergonomix implantater

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. Hun har fået Motiva Ergonomix implantater på 400 ml. i profilen full. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Brystforstørrelse /
dråbeformede silimed implantater

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på Lift Clinic. Hun har fået dråbeformede implantater fra Silimed på 300 ml. i en moderat profil. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Brystforstørrelse /
Dråbeformede Mentor implantater

Kvinden på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. Hun har fået dråbeformede Mentor implantater på 280 ml. i moderat profil. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Store silikone bryster eller naturlige silikone bryster?

Det er individuelt, hvad man har af ønsker til sin BFO. Nogle kvinder ønsker store silikone bryster, der har et unaturligt look. Andre derimod ønsker et mere diskret og naturligt resultat. Her på Lift Clinic sætter vi os altid godt ind i vores patienters ønsker, så man ender ud med det resultat, man har drømt om. 

Ønsker du fx store silikone bryster, så er der selvsagt tale om store implantater. Ønsker man tilmed meget fylde opadtil og et unaturligt look, så vil man typisk vælge en høj profil på implantatet. Hvad angår størrelsen, så er der selvfølgelig nogle fysiske begrænsninger i forhold til, hvad der er plads til i brystet. Man vil sjældent få plads til mere end 500 ml. i den første brystforstørrende operation. Hvis man herefter ønsker endnu større silikone bryster, så er det muligt at få udskiftet til nogle større implantater. Der skal dog som minimum gå nogle måneder, men dette kan variere. Ønsker man derimod naturlige silikonebryster, så er det også muligt. Her vil man typisk vælge lidt mindre brystimplantater og gå med en lavere profil. 

Arkorrektion
Lift Clinic Aarhus

Hvad koster silikone bryster?

Prisen på at få lavet bryster varierer alt efter, hvilke implantater, man vælger at gå med. På Lift Clinic ligger den vejledende pris på silikone bryster på 38.500,-. Prisen er inklusiv Motiva Ergonomix implantater, mini-ar, 5 års garanti, støtte-bh samt den lovpligtige patientforsikring. Prisen på dråbeformede implantater fra fx Silimed eller Mentor ligger fra 43.000 kr. 

 

Der vil komme tillæg, hvis man fx ønsker at få indsat implantatet gennem brystvorten eller armhulen, eller hvis man ønsker at kombinere indgrebet med et brystløft eller en fedttransplantation til brystet. Man får den endelige pris på operationen til forundersøgelsen. 

Se dine silikone bryster
i 3D med Crisalix

På Lift Clinic gør vi brug af 3D simulering, så du kan se, hvordan det vil se ud på din krop med silikone bryster. Du kan således få visualiseret dine bryster med forskellige størrelser og typer af implantater, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det rigtige brystimplantat. På den måde sikrer vi, at du får et resultat, der matcher dine forventninger.


Det er tilmed muligt at simulere en brystforstørrelse i kombination med et brystløft, og du får desuden mulighed for at prøve implantater i din bh. 

Crisalix brystforstørrelse
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Gratis 8 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 8 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse her på klinikken.

  • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
  • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
  • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
  • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 8 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. NB! Ved udskiftning af implantater: Har du kapseldannelse eller tidligere haft det, så gælder kapselgarantien ikke.
  • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 8 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Synes du, at dine bryster er for små, og ønsker du brystimplantater, så er første step at få booket en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger. 

Til forundersøgelsen vil I have en snak om dine ønsker, og du vil blive informeret om forløbet samt de mulige komplikationer, der kan opstå, efter man får lavet silikone bryster. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse, hvis du tidligere har haft problemer med ar, samt hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

Er du i tvivl, om du skal vælge runde eller dråbeformede implantater? Så læs mere her i blogindlægget.

Undrer du dig over, hvornår bryster stopper med at vokse? Så læs mere om dette her på siden.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen, hvor du skal have lavet silikone bryster, er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.