Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic Plastikkirurgi

Silikone bryster

Overvejer du at få silikone bryster? En brystforstørrelse med implantater er den mest populære kosmetiske operation på verdensplan og også den operation, som vi hyppigst foretager her på Lift Clinic. Foruden at få større bryster kan man ændre formen på brystet, hvis man fx ønsker mere strut opadtil og mere kavalergang. Man kan derudover skabe symmetri, hvis ens bryster ikke er lige store. 

På Lift Clinic anvender vi udelukkende silikone implantater, der består af skærefast silikone. Vi har mere end 20 års erfaring med at lave silikone bryster og foruden at tilstræbe en personlig kontakt med vores patienter, så vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Læs mere om silikone bryster her på siden.

Silikone bryster

Fra 38.500,- eller 899,-/måned

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Store silikone bryster eller naturlige silikone bryster?

Det er individuelt, hvad man har af ønsker til sin BFO. Nogle kvinder ønsker store silikone bryster, der har et unaturligt look. Andre derimod ønsker et mere diskret og naturligt resultat. Her på Lift Clinic sætter vi os altid godt ind i vores patienters ønsker, så man ender ud med det resultat, man har drømt om. 

Ønsker du fx store silikone bryster, så er der selvsagt tale om store implantater. Ønsker man tilmed meget fylde opadtil og et unaturligt look, så vil man typisk vælge en høj profil på implantatet. Hvad angår størrelsen, så er der selvfølgelig nogle fysiske begrænsninger i forhold til, hvad der er plads til i brystet. Man vil sjældent få plads til mere end 500 ml. i den første brystforstørrende operation. Hvis man herefter ønsker endnu større silikone bryster, så er det muligt at få udskiftet til nogle større implantater. Der skal dog som minimum gå nogle måneder, men dette kan variere. Ønsker man derimod naturlige silikonebryster, så er det også muligt. Her vil man typisk vælge lidt mindre brystimplantater og gå med en lavere profil. 

Arkorrektion
Lift Clinic Aarhus

Hvad koster silikone bryster?

Prisen på at få lavet bryster varierer alt efter, hvilke implantater, man vælger at gå med. På Lift Clinic ligger den vejledende pris på silikone bryster på 37.500,-. Prisen er inklusiv Motiva Ergonomix implantater, mini-ar, 5 års garanti, støtte-bh samt den lovpligtige patientforsikring.

Der vil komme tillæg, hvis man fx vælger andre typer af implantater, hvis man ønsker at få indsat implantatet gennem brystvorten eller armhulen eller hvis man ønsker at kombinere indgrebet med et brystløft eller en fedttransplantation til brystet. Man får den endelige pris på operationen til forundersøgelsen. 

Se dine silikone bryster
i 3D med Crisalix

På Lift Clinic gør vi brug af 3D simulering, så du kan se, hvordan det vil se ud på din krop med silikone bryster. Du kan således få visualiseret dine bryster med forskellige størrelser og typer af implantater, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det rigtige brystimplantat. På den måde sikrer vi, at du får et resultat, der matcher dine forventninger.


Det er tilmed muligt at simulere en brystforstørrelse i kombination med et brystløft, og du får desuden mulighed for at prøve implantater i din bh. 

Crisalix 3D brystforstørrelse

Silikone bryster / før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået lavet silikone bryster her på klinikken. Hun har fået Motiva Ergonomix implantater på 300 ml. i profilen demi. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic.❞

Pernille anbefaling

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

5 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 5 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. 

  • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
  • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
  • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
  • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 5 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. 
  • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 5 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Forundersøgelse

Synes du, at dine bryster er for små, og ønsker du brystimplantater, så er første step at få booket en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger.

 

Til forundersøgelsen vil I have en snak om dine ønsker, og du vil blive informeret om forløbet samt de mulige komplikationer, der kan opstå, efter man får lavet silikone bryster. Vi anbefaler, at man tager en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. 

 

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse, hvis du tidligere har haft problemer med ar, samt hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

 

Er du i tvivl, om du skal vælge runde eller dråbeformede implantater? Så læs mere her i blogindlægget.

Forberedelse til operationen

Får du blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 4 uger inden og efter operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre, såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Du må heller ikke indtage produkter, der indeholder ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin.

På operationsdagen, hvor du skal have lavet silikone bryster, er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.