Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Behandling med
filler i København

Ønsker du en behandling med filler i København? På Lift Clinic i København tilbyder vi behandlinger med filler, som gør det muligt at genoprette hudens spændstighed, genskabe tabt volumen i ansigtet og reducere rynker og fine linjer. Man kan desuden forme læber, kindben, næse og kæbelinjen samt tilføre volumen til læberne. Med tiden vil der opstå rynker og fine linjer i ansigtet, da det er et led i den naturlige aldring. Arvelige faktorer og miljøpåvirkninger som fx rygning og soleksponering kan fremskynde denne proces.

 

På Lift Clinic i København tilbyder vi en bred vifte af filler behandlinger, og vi har mere end 15 års erfaring. Det er din garanti for et naturligt, harmonisk og æstetisk resultat. 

Filler i København

Fra 1.900,-

Behandlinger

HA filler / Profhilo / Skinbooster

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-45 min.

Fuld effekt

Efter 2-3 uger

Behandling med Hyaluronsyre (HA)
filler i København

HA filler kan anvendes til at genskabe tabt volumen i ansigtet, reducere fine linjer, forstørre og forme læber eller forme næse, hage, kæbelinje mv. HA filler kan derudover give markeret kindben og reducere mørke rande under øjnene. En filler behandling kan desuden genskabe tabt volumen i tindingeregionen, afhjælpe hamsterposer og forbedre hudkvaliteten.

 

På Lift Clinic i København stræber vi altid efter at skabe et naturligt og harmonisk resultat. Vi gør brug af følgende fire HA fillere: Restylane, Teoxane, Aliaxin og Juvederm. En behandling med HA filler er ikke permanent, og den påvirker ikke mimikken i dit ansigt. 

Lift Clinic plastikkirurgi
Lift Clinic Aarhus

Holdbarhed

Holdbarheden af HA fillere varierer fra person til person afhængig af hudens kvalitet, samt hvilket område der behandles. Man kan forvente en holdbarhed på 7-9 måneder for en filler behandling i ansigtet. Er der tale om filler i læberne, så kan man forvente en holdbarhed på 2-5 måneder efter første behandling.

 

På Lift Clinic taler vi naturligvis med dig om, hvor lang en forventet holdbarhed dit behandlede område vil have. Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af behandlingen med HA-filler, så er det muligt at få filleren opløst med et specielt enzym; Hylase.

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget en filler behandling her på Lift Clinic. Hun har fået 0,6 ml. Restylane Kysse. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Mommy makeover

Behandling med Profhilo i København

På Lift Clinic i København kan du blive behandlet med profhilo, som er en af de mest effektive opstrammende anti-aging behandlinger på markedet. Profhilo er en gel med et højt indhold af hyaluronsyre, der sprøjtes ind under huden. Den adskiller sig fra de klassiske fillere ved, at den ikke tilfører volumen, men derimod stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduktion. Den fugter derudover huden.

 

Behandlingen egner sig især til løs og kreppet hud på hals, hænder, arme, maveskind og kavalergang. Den kan med fordel også benyttes til behandling af solskadet hud. Holdbarheden er ca. 6-12 mdr., og du kan forvente et naturligt resultat, hvor din hud bliver friskere, glattere og yngre at se på. Vi anbefaler to behandlinger med 4 ugers interval. 

Før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået foretaget en Profhilo behandling af sine arme her på Lift Clinic. Billedet viser før opstart, 4 uger efter første behandling, 4 uger efter anden behandling.

Kirurgisk læbeløft

Behandling med Skinbooster i København

På vores klinik i København kan du blive behandlet med skinbooster, som er en utrolig populær behandling. Den arbejder anderledes end den almindelige HA filler, da konsistensen adskiller sig. Formålet med denne filler er ikke at give volumen, men derimod at give huden fugt og glød og reducere fine linjer/rynker og kreppet hud. Skinboosteren består af krydslinket hyaluronsyre, som har en meget lang holdbarhed.

 

Den udmærker sig ved at være en helt unik behandling, som kan løfte hudkvaliteten markant ved at give spændstighed og glød, da den fugter og opstrammer huden indefra. Restylane Skinbooster kan anvendes i hele ansigtet og på hænder. Hudens elasticitet og struktur vil ændres markant ved et forløb, hvor vi bygger resultatet op. Holdbarheden varierer fra ca. 1-2 år.

Jalupro Super Hydro / Skinbooster

Jalupro Super Hydro er en effektiv injicerbar anti-age behandling. Filleren består af en høj koncentration af hyaluronsyre, 7 aminosyrer og 3 peptider, som aktiverer og stimulerer produktionen af kollagen og elastin i huden. En skinbooster behandling med Jalupro Super Hydro giver en hudforyngende effekt. Behandlingen løfter, hydrerer og giver huden glød. 

 

Behandlingen er progressiv, og resultatet kommer gradvist. Udover ansigtet kan man også behandle områder som hals og décolleté. Behandlingen udføres normalt i to faser med 4 ugers interval. Derefter anbefales en behandling hvert halve år.

Arkorrektion
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Få en filler behandling i København

Ønsker du at få foretaget en filler behandling i København? Så kom forbi vores nye smukke og rummeligt klinik i København. Klinikken er beliggende i det blomstrende Nordhavn-område – blot få minutters gang fra Nordhavn Metro. Her tilbyder vi en bred vifte af plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger som fx filler. Netop filler er en af de mest populære kosmetiske behandlinger, som vi foretager på vores klinik i København. 

 

Lift Clinic blev etableret i 2020 af to af Danmarks førende kosmetiske kirurger, Christian Sneistrup og Jens Bengaard og er allerede en af de mest velbesøgte filler klinikker i Nordhavn. På Lift Clinic kan du være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og vi sætter en ære i at give vores patienter et naturligt og smukt resultat. Med baggrund i vores mange års erfaring med filler tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.

Godt at vide

Der kan forekomme milde gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter en behandling med HA filler. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Filleren kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne. Dette kan masseres væk.

I ekstremt sjældne tilfælde kan en lille smule af HA filleren gå ind og blokere et blodkar og danne en prop. Dette kan medføre kraftige smerter, sår på huden og i værste og ekstremt sjældne tilfælde medføre blindhed. Hvis du oplever kraftige smerter efter din filler behandling, så skal du kontrakten klinikken med det samme.

Når du har fået en behandling med HA filler, skal du undgå at udføre hård fysisk aktivitet i 3 dage. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du skal ligeledes undgå make-up, creme og at røre ved området i 4 timer efter behandlingen. Du skal tilmed undgå at udsætte det behandlede område for kraftig varme som sol, sauna og solarium de første par dage. Undgå ligeledes nedkøling med is de første par dage.

Til forundersøgelsen har du en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du fortæller, hvad du har af ønsker til resultatet. Sammen kigger I på dit ansigt og taler de forskellige muligheder igennem. Ud fra dette lægges en behandlingsplan.

Der skal gå min. 48 timer før, at du kan få selve filler behandlingen i vores klinik i København. Dette er en lovpligtig betænkningstid. Selve behandlingen foregår ved, at din hud først rengøres. Herefter anvendes en tynd engangssprøjte til at injicere filleren i det ønskede område. Du har mulighed for at få lokalbedøvelse på området, inden vi påbegynder behandlingen.

Vi afsætter altid 30 min. til en behandling med filler i København. Selve behandlingen tager mellem 5-20 min. afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder, som du skal have behandlet. Efter behandlingen vil du kunne genoptage dit arbejde og almindelige gøremål.

Du skal have en lovpligtig forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker senest 48 timer inden din behandling med filler.