Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

25/01/2023

Se dine nye bryster i 3D

Crisalix brystforstørrelse

Drømmer du om større bryster, men er du i tvivl om, hvordan en brystforstørrelse vil se ud på din krop?

Til din forundersøgelse på Lift Clinic vil du blive scannet med et specielt 3D-program kaldet Crisalix. Programmet gør det muligt at få visualiseret, hvordan en brystforstørrelse med implantater vil se ud på netop din krop. Du vil således få en god indikation af, hvordan det vil se ud – både når du står op, ligger ned og går.


Valg af implantat
Det er muligt at se, hvordan dine bryster vil se ud med forskellige typer og størrelser af implantater. Du kan fx både se dine bryster med henholdsvis runde og dråbeformede implantater fra fx Mentor i forskellige størrelser. 

Mange oplever, at det kan være svært at vælge det rigtige implantat, og her er 3D-scanningen en stor hjælp. Man skal nemlig ikke blot tage stilling til implantattypen og størrelsen, men også profilen, der bestemmer hvor meget implantatet strutter. 

Til forundersøgelsen får man, udover 3D-simuleringen, også mulighed for at prøve implantater i sin bh. Man får således en rigtig god fornemmelse af slutresultatet og gode forudsætninger for at vælge det rigtige implantat i samråd med plastikkirurgen. På den måde kan vi sikre, at du får det resultat, som du drømmer om.

Har du et hæng på dit bryst, vil det også være muligt at stimulere en brystforstørrelse i kombination med et brystløft

Play Video about Crisalix brystforstørrelse

På Lift Clinic sætter vi altid god tid af til forundersøgelsen. Det er nemlig vigtigt, at du får en god dialog med plastikkirurgen, og at I får talt dine ønsker og forventninger til slutresultatet igennem. En god og realistisk forventningsafstemning er alfa og omega for en høj patienttilfredshed.

På Lift Clinic har vi mange års erfaring med brystforstørrende operationer, og du kan være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt. Foruden at tilstræbe en personlig kontakt med vores patienter så vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Vi kombinerer flere teknikker for at få et naturligt og individuelt tilpasset resultat, så du ikke blot får et større bryst, men så der skabes symmetri, harmoni og balance.

Se før- og efterbilleder af brystforstørrende operationer med implantater her på siden. Drømmer du om en anden brystoperation? Så se oversigten over forskellige brystoperationer her på siden

Lift Clinic Aarhus

Om Lift Clinic

På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Lift Clinic blev etableret i 2020 af to af Danmarks førende kosmetiske plastikkirurger, Christian Sneistrup og Jens Bengaard.