Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

26/07/2023

Runde eller dråbeformede implantater?

Motiva JOY implantater


Er du i tvivl, om du skal vælge runde eller dråbeformede implantater? Så læs med her i blogindlægget.

Der er fordele og ulemper ved både runde og dråbeformede implantater. Det er derfor ikke muligt at konstatere, hvad der er bedst, da det i høj grad kommer an på dine ønsker til resultatet samt dit anatomiske udgangspunkt.

Til forundersøgelsen vil din plastikkirurg vejlede dig og hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning, når det kommer til at vælge mellem runde eller dråbeformede implantater.

Vi anbefaler, at du gør dig nogle tanker omkring dine ønsker til resultatet, inden du kommer til din forundersøgelse her på Lift Clinic. Det er desuden en god idé at læse dette blogindlæg samt den information, som du finder på vores side om brystforstørrende operation. På den måde er du bedst mulig klædt på til forundersøgelsen. 


Hvad er runde implantater?

Runde implantater har, som navnet antyder, en cirkulær form, og der er lige så meget fylde hele vejen rundt. Rigtig mange kvinder vælger at få foretaget en BFO med runde implantater, da mange ønsker den ekstra fylde opadtil, som de runde implantater giver. De giver en jævn fylde hele vejen rundt og skaber et “struttende” look. Hvis du ønsker mere fyldige bryster med mere kavalergang, så er runde implantater i mange tilfælde altså det rette valg.

En fordel ved runde implantater er, at de ikke er forbundet med en risiko for rotation. Skulle de rotere, ændrer det nemlig ikke på udseendet af brystet, og det er naturligvis en fordel.

En ulempe ved runde implantater er, at det kan være udfordrende at opnå et naturligt udseende bryst med runde implantater, især hvis de har en høj profil, da det kan se unaturligt ud med for meget fylde opadtil. Hvis du har en begrænset mængde brystvæv, kan det også være svært at skjule implantatets kant, hvilket ikke er ønskeligt.

På Lift Clinic gør vi i stor stil brug af Motiva Ergonomix implantater og Motiva Ergonomix 2, som er runde implantater, der opfører sig dråbeformet. De er langt blødere end dråbeformede implantater fra fx Mentor, de har en lavere risiko for kapseldannelse, og så er det muligt at skabe et rigtig godt og smukt resultat, der føles og syner af et naturligt bryst.

Ønsker man et struttende og mere unaturligt look er det tilmed muligt med Motiva Ergonomix. Her vil man vælge en høj profil på implantatet og altså få mere strut på brystet.

En anden fordel ved runde Motiva Ergonomix implantater er, at man med disse implantater kan få mini-ar på omkring 3 cm., da implantatet sprøjtes ind via en tragtformet pose. Normalt er arrene efter en brystforstørrende operation omkring 5-7 cm.

Brystimplantater Motiva


Hvad er dråbeformede implantater?

Dråbeformede implantater også kaldet anatomiske implantater er kendetegnet ved, at der er mere fylde i bunden og mindre i toppen. De har altså samme form som et rigtigt bryst og ligner fra siden en dråbe, hvorfor de kaldes dråbeformede implantater.

De dråbeformede implantater fra Silimed eller Mentor har flere fordele, når det kommer til at opnå et naturligt resultat. Implantaterne blev oprindeligt udviklet til brystrekonstruktioner efter kræftforløb, hvilket betyder, at de er designet til at være så naturlige som muligt.

En anden fordel ved de dråbeformede implantater er, at man kan skabe smukke resultater, selvom man har små bryster og altså ikke har så meget brystvæv i forvejen. Ønsker man dog mere fylde øverst på brystet og en mere fremtrædende kavalergang, så vil dråbeformede implantater sandsynligvis ikke være det optimale valg.

En ulempe er desuden, at der er risiko for, at de kan rotere altså dreje sig, hvilket vil kræve en reoperation. Du kan læse mere om de forskellige implantater, vi gør brug af på Lift Clinic, her på siden

Er du stadig i tvivl, om du skal vælge runde eller dråbeformede implantater? Så book en forundersøgelse her på siden og få en snak med en af vores erfarne plastikkirurger.

Lift Clinic Aarhus

Om Lift Clinic

På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Lift Clinic blev etableret i 2020 af to af Danmarks førende kosmetiske plastikkirurger, Christian Sneistrup og Jens Bengaard.