Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic Plastikkirurgi

Dråbeformede implantater

Hos Lift Clinic anvender vi både runde og anatomiske også kaldet dråbeformede implantater. Vi anvender dråbeformede implantater fra de største producenter – Mentor og Silimed. Dette er brystimplantater i høj kvalitet, der består af skærefast silikone.

 

Der er fordele og ulemper ved både runde og dråbeformede implantater. Det er derfor ikke muligt at pege på det bedste implantat til en brystforstørrelse. På Lift Clinic kigger vi altid på det anatomiske udgangspunkt for en brystforstørrelse, og til forundersøgelsen vil plastikkirurgen hjælpe dig med at vælge det rigtige implantat. Her på siden kan du læse mere om dråbeformede implantater. 

BFO med dråbeformede implantater

Fra 43.000,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Brystforstørrelse /
dråbeformede silimed implantater

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på Lift Clinic. Hun har fået dråbeformede implantater fra Silimed på 300 ml. i en moderat profil. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

BFO med dråbeformede implantater

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på klinikken. Hun har fået dråbeformede implantater fra Mentor på 280 ml. i profilen moderat. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Fordelen ved dråbeformede implantater

Dråbeformede implantater har flere fordele, når det kommer til at opnå et naturligt look ved en brystforstørrelse. De dråbeformede implantater er kendetegnet ved, at der er mere fylde i bunden og mindre i toppen. De har altså samme form som et rigtigt bryst og ligner fra siden en dråbe, hvorfor de kaldes dråbeformede implantater. Ønsker man mere fylde opadtil og altså mere kavalergang er dråbeformede implantater næppe det rigtige valg. 

 

De dråbeformede implantater blev oprindeligt udviklet til brystrekonstruktioner efter kræftforløb, hvilket betyder, at de er designet til at være så naturlige som muligt. En fordel ved de dråbeformede implantater er, at man kan skabe gode og smukke resultater, selvom man har meget små bryster. Ulempen ved de dråbeformede implantater er, at der er risiko for, at de kan rotere altså dreje sig, hvilket vil kræve en reoperation. Du kan læse mere om dråbeformede vs runde implantater her i blogindlægget.

Kirurgisk læbeløft
Crisalix brystforstørrelse

Se dine bryster med dråbeformede implantater i 3D

På Lift Clinic gør vi brug af 3D simulering med Crisalix, så du kan se, hvordan en brystforstørrelse vil se ud på netop din krop.

Du kan således få visualiseret dine bryster med forskellige størrelser og typer af implantater, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det rigtige implantat til din brystforstørring. Du kan fx se, hvordan det vil se ud med henholdsvis runde og dråbeformede implantater. 

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Gratis 8 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 8 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse her på klinikken.

 • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
 • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
 • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
 • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 8 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. NB! Ved udskiftning af implantater: Har du kapseldannelse eller tidligere haft det, så gælder kapselgarantien ikke.
 • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 8 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter, du har fået lavet en brystforstørrelse. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter en brystforstørrelse. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din brystforstørrelse. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din brystforstørrelse. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en brystforstørrelse som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din brystforstørrelse. 

Selvom det oftest er helt problemfrit at få lavet en brystforstørrelse med dråbeformede implantater, så er der i det følgende afsnit gennemgået de komplikationer, der kan opstå efter en brystforstørrelse.

 • Kapseldannelse kan opstå efter en brystforstørrelse med implantater, når den bindevævshinde, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at blive fortykket. Dette kan bevirke, at brystet føles hårdt og give anledning til smerter. Læs mere her.
 • Hvis du én gang har haft kapseldannelse efter en brystforstørrelse, er risikoen for at få det igen ca. 10 %.
 • Risikoen for kapseldannelse efter en brystforstørrelse med dråbeformede implantater fra Mentor er ca. 5 %.
 • Nogle gange kan der efter en brystforstørrelse opstå blødning. Dette vil oftest kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Sårinfektion 1 % ved en brystforstørrelse. En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Risikoen for infektion omkring implantatet er op til 0,5 %. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Brystvorterne kan blive mere eller mindre følsomme og i sjældne tilfælde følelsesløse efter en brystforstørrelse. Risikoen er op til 1 %.
 • Hos slanke kvinder med et lille bryst er der risiko for, at protesekanten kan mærkes og ses – specielt nedenunder og i siden af brystet. Rynker og folder i huden efter en brystforstørrelse kaldes rippling og ses oftere ved store implantater, eller hvis man er meget slank.
 • Nogle gange kan det være nødvendigt at sænke den nederste begrænsning af brystet for at få plads til implantatet. Dette kan bevirke, at der kan komme en indtrækning i huden oppe på brystet, svarende til den gamle fold under brystet. Dette kaldes en dobbeltfold. Risikoen for dette er lille ved en brystforstørrelse, og plastikkirurgen vil forsøge at tage hensyn til det, hvis du har et bryst, der er disponeret for dobbeltfold. Hvis dobbeltfolden skulle opstå, kan den være meget svær at korrigere og i værste fald kan den blive permanent.
 • Ved brug af dråbeformede implantater er risikoen for rotation mindre end 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Specielt opadtil på brystet ses altid hævelse i ugerne efter en brystforstørrelse. Hævelsen aftager over de første 4-6 uger.
 • Det er normalt med smerter. Oftest forsvinder smerterne gradvist, men i sjældne tilfælde kan smerterne være langvarige. I yderst sjældne tilfælde kan smerterne blive kroniske efter en brystforstørrelse.
 • Strækmærker.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Synmastia – brysterne går sammen hen over midtlinjen. Dette er sjældent og skyldes oftest for store implantater.
 • Serom < 1 %. Væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en brystforstørrelse.
 • Som regel vil du kunne amme uden problemer efter en brystforstørrelse.
 • Brystimplantat-relateret lymfekræft (BIA-ALCL) er en kræftform, som kun er set ved teksturerede implantater.  Af teksturerede implantater bruger vi kun Eurosilicone og Mentor Siltex. Forekomsten af BIA-ALCL hos kvinder med Mentor Siltex-implantater er ca. 1 ud af 66.000. Motiva, som vi oftest benytter, betegnes som et glat implantat, og her er der ikke påvist nogen tilfælde af BIA-ALCL. Symptomerne er vedvarende hævelse af det ene bryst, som ofte først viser sig flere år efter en brystforstørrelse. Der kan også i sjældnere tilfælde ses knudedannelse eller hævede lymfeknuder. Får man disse symptomer efter en brystforstørrelse, skal man opsøge en plastikkirurgisk klinik eller egen læge. I de fleste tilfælde vil  symptomerne være forårsaget af godartede forhold.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Med tiden vil dine brysters facon ændre sig pga. aldring af hud og bindevæv. Resultatet af din brystforstørrelse med dråbeformede implantater vil over tid ændre sig, også selvom implantaterne ikke fejler noget. Vægtændringer, graviditet og amning kan have betydning for, hvor hurtigt ændringen indtræder efter en BFO.

Læs mere om garanti på implantaterne her på siden.

2 uger efter operationen tilbydes du en kontrol, hvor eventuelle tråde fjernes. 3-6 måneder efter din brystforstørrelse kommer du igen i klinikken til kontrol og til optagelse af efterbilleder.

Sundhedsstyrelsens regler tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om brystforstørrelse med dråbeformede implantater igennem, så du er godt forberedt, når du kommer til din forundersøgelse.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og ønsker at få silikone bryster, så er det muligt at bestille en tid til operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter forundersøgelsen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen på alle operationer og altså også ved en brystforstørrelse med dråbeformede implantater. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.