Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Mommy makeover

Mentor implantater

Drømmer du om større bryster? Så er en BFO med Mentor implantater måske det rigtige for dig. På Lift Clinic er vi specialiseret i brystoperationer, og vi anvender udelukkende de bedste implantater på markedet; Motiva, Silimed og Mentor implantater. 

 

Mentor implantater blev introduceret tilbage i 2001 og er sidenhen blevet brugt i over 100 lande. Mentor implantater fås i enten runde eller dråbeformede implantater, men på Lift Clinic gør vi udelukende brug af de dråbeformet implantater. Læs mere om Mentor implantater her på siden.

BFO med Mentor implantater

Fra 43.000,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Fordelen med Mentor implantater

Der er fordele og ulemper ved de dråbeformede Mentor implantater. Det er derfor altid en individuel vurdering, om Mentor implantater er det rigtige valg. Dette afhænger af dit anatomiske udgangspunkt og dine ønsker til slutresultatet. Dette vil du gennemgå med plastikkirurgen til forundersøgelsen. 

 

Dråbeformede Mentor implantater er kendetegnet ved, at der er mere fylde i bunden og mindre i toppen. De har altså samme form som et rigtigt bryst og ligner fra siden en dråbe. Det er derved muligt at skabe et meget naturligt resultat – også selvom man har meget små bryster i forvejen. Ønsker man mere kavalergang, så er de dråbeformede Mentor implantater sandsynligvis ikke det mest optimale valg. En ulempe ved de dråbeformede Mentor implantater er desuden, at der er risiko for, at de kan rotere, hvilket vil kræve en reoperation. 

Mentor implantater
Operation på Lift Clinic

En operation med Mentor implantater

En brystforstørrelse med Mentor implantater tager ca. 45. min. og foretages i fuld bedøvelse. Operationen foregår ved, at kirurgen lægger et snit på 4,5-5 cm. i folden under brystet, hvorefter der laves en lomme med plads til implantatet. Herefter lægges implantatet ind, og kirurgen sikrer en optimal og korrekt placering. Til slut syes huden med en tynd tråd, der som oftest vil være selvopløselig.

 

Når operationen er veloverstået, så vil du komme ind på opvågningsstuen. Her vil vores specialuddannet personale tage kærligt hånd om dig. Man vil typisk være klar til at komme hjem 2-3 timer efter en brystforstørrelse med Mentor implantater. 

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Mentor implantater
før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse her på klinikken med dråbeformede Mentor implantater. Hun har fået implantater på 280 ml. i profilen moderat. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Crisalix brystforstørrelse

Se dine nye bryster
i 3D med Crisalix

På Lift Clinic gør vi brug af 3D simulering med Crisalix, så du kan se, hvordan en brystforstørrelse med implantater vil se ud på din krop. Du kan derved få visualiseret dine bryster med forskellige størrelser og typer af implantater som fx Mentor implantater.


Dette hjælper dig til at vælge det rigtige implantat. Sådan sikrer vi, at du får et resultat, der lever op til dine forventninger.

5 års tryghedsgaranti

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 5 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrelse med Mentor implantater her på klinikken. 

 

 • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
 • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
 • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
 • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 5 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine Mentor implantater blive udskiftet. 
 • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine Mentor implantater, så er du dækket af vores 5 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Mentor implantater - information

Størrelser og profiler

Du kan få Mentor implantater i størrelser fra 100-800 ml. Mentor implantater kommer i profilerne Moderate Plus, High og Ultra High.

Implantatets profil afgør, hvor meget implantatet strutter. Når du vælger et Mentor implantat, skal du altså tage stilling til størrelse i ml. og profil.

Adgange

Dråbeformede Mentor implantater vil altid blive placeret i brystfolden for at sikre en optimal og korrekt placering. Arrene er normalt ca. 4,5-5 cm.

Kapseldannelse, ripling og ruptur

De dråbeformet Mentor implantater har en ruptur rate på 1-2%. Mentor implantaterne er 85% silikonefyldte, hvilket kan give en tendens til rynkedannelse (ripling) under huden. Specielt ved store dråbeformede implantater eller hos megte slanke kvinder. Der er 5% risiko for kapseldannelse ved Mentor implantater.

På Lift Clinic bruger vi kun Mentor implantater med skærefast silikonegel. Mentor er CE- og FDA-godkendte brystimplantater. Implantaterne har livsvarig garanti ved lækage (dvs. Mentor erstatter selve implantatet) og giver et tilskud til operationen ved lækage indenfor 10 år. Man har ligeledes livslang erstatning af implantatet ved kapselgrad 3 og 4, men ikke af operationsomkostninger.

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Godt at vide

Før du beslutter dig for en brystforstørrelse med Mentor implantater, er det vigtigt at se på, hvilken garanti der er på implantaterne. Du skal være opmærksom på, at selvom moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke for evigt. Inden du får indsat et brystimplantat, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale. Læs mere her. 

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter, du har fået lavet en brystforstørrelse med Mentor implantater. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger operationen. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din operation. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter en brystforstørrelse som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før operationen.

Selvom det oftest er helt problemfrit at få lavet en brystforstørrelse med Mentor implantater, så er der i det følgende afsnit gennemgået de komplikationer, der kan opstå efter operationen.

 • Kapseldannelse kan opstå efter en brystforstørrelse med Mentor implantater, når den bindevævshinde, som kroppen har dannet omkring implantatet, af uforklarlige årsager begynder at blive fortykket. Dette kan bevirke, at brystet føles hårdt og give anledning til smerter. Læs mere her.
 • Hvis du én gang har haft kapseldannelse efter en brystforstørrelse, er risikoen for at få det igen ca. 10 %.
 • Risikoen for kapseldannelse efter en brystforstørrelse med Mentor implantater er ca. 5%.
 • Nogle gange kan der efter en brystforstørrelse opstå en blødning. Dette vil oftest kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 % ved en brystforstørrelse.
 • Sårinfektion 1 %. En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Risikoen for infektion omkring Mentor implantatet er op til 0,5 %. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage efter operationen. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne Mentor implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Brystvorterne kan blive mere eller mindre følsomme og i sjældne tilfælde følelsesløse efter en brystforstørrelse. Risikoen er op til 1 %.
 • Hos slanke kvinder med et lille bryst er der risiko for, at protesekanten kan mærkes og ses – specielt nedenunder og i siden af brystet. Rynker og folder i huden kaldes rippling og ses oftere ved store implantater, eller hvis man er meget slank.
 • Nogle gange kan det være nødvendigt at sænke den nederste begrænsning af brystet for at få plads til implantatet. Dette kan bevirke, at der kan komme en indtrækning i huden oppe på brystet, svarende til den gamle fold under brystet. Dette kaldes en dobbeltfold. Risikoen for dette er lille ved en brystforstørrelse, og plastikkirurgen vil forsøge at tage hensyn til det, hvis du har et bryst, der er disponeret for dobbeltfold. Hvis dobbeltfolden skulle opstå, kan den være meget svær at korrigere og i værste fald kan den blive permanent.
 • Ved brug af dråbeformede Mentor implantater er risikoen for rotation mindre end 1 %.
 • Specielt opadtil på brystet ses altid hævelse i ugerne efter operationen. Hævelsen aftager over de første 4-6 uger.
 • Det er normalt med smerter efter en brystforstørrelse med Mentor implantater. Oftest forsvinder smerterne gradvist, men i sjældne tilfælde kan smerterne være langvarige. I yderst sjældne tilfælde kan smerterne blive kroniske.
 • Strækmærker.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Synmastia – brysterne går sammen hen over midtlinjen. Dette er sjældent og skyldes oftest for store implantater.
 • Serom < 1 %. Væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en BFO.
 • Som regel vil du kunne amme uden problemer efter en brystforstørrelse.
 • Brystimplantat-relateret lymfekræft (BIA-ALCL) er en kræftform, som kun er set ved teksturerede implantater.  Af teksturerede implantater bruger vi kun Mentor Siltex. Forekomsten af BIA-ALCL hos kvinder med Mentor Siltex-implantater er ca. 1 ud af 66.000. Motiva, som vi oftest benytter, betegnes som et glat implantat, og her er der ikke påvist nogen tilfælde af BIA-ALCL. Symptomerne er vedvarende hævelse af det ene bryst, som ofte først viser sig flere år efter en brystforstørrelse. Der kan også i sjældnere tilfælde ses knudedannelse eller hævede lymfeknuder. Får man disse symptomer efter en brystforstørrelse, skal man opsøge en plastikkirurgisk klinik eller egen læge. I de fleste tilfælde vil  symptomerne være forårsaget af godartede forhold.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Du tilbydes en kontrol ca. 2 uger efter operationen, hvor eventuelle tråde fjernes. 3-6 måneder efter operationen kommer du i klinikken til kontrol og til optagelse af efter-billeder.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information igennem derhjemme om Mentor implantater, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen for en brystforstørrende operation med Mentor implantater. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.