Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic Plastikkirurgi

Små bryster

Synes du, at dine bryster er for små? Du er bestemt ikke den eneste. Mange kvinder i Danmark oplever en utilfredshed med formen og størrelsen på deres bryster. I langt de fleste tilfælde synes de, at deres bryster er for små. Brystets form og størrelse spiller en betydelig rolle i ens fysiske fremtoning og har som oftest en stor betydning for ens selvbillede og selvtillid. Derfor vælger mange kvinder at få foretaget en brystoperation og derved få den barm, som de har drømt om. 

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring med brystforstørrende operationer – både med brystimplantater og med eget fedt. Du vil derfor få kyndig rådgivning, hvis du føler, at dine bryster er for små til din krop og dine ønsker. På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide om små bryster.

Brystforstørrelse

Fra 38.500,- eller 899,-/måned

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Hvad kan man gøre, hvis man synes, at ens bryster er for små?

Hvorvidt en kvindes bryster er for små, er op til den enkelte at afgøre. Nogle kvinder synes ikke, at størrelsen på deres bryst harmonerer med deres kropsbygning, mens andre har mistet volumen i brystet efter fx et vægttab eller graviditet. Andre derimod synes blot, at deres bryster er for små og har længe drømt om en større barm, end den de har fået skænket fra naturens side. 

 

Et bryst består hovedsageligt af fedt og kirtelvæv. Har man således en meget lav fedtprocent, så har man sandsynligvis også små bryster, da der ikke vil kunne samle sig meget fedt i brystet. Er man undervægtig, kan man således prøve at tage på i vægt. Det er dog individuelt, hvor fedtet samler sig på kroppen, og der er ingen garanti for, at brystet bliver meget større. Det er også en mulighed at træne ens brystmuskler for at få brystet til at syne større. Hvis man stadig synes, at ens bryster er for små, så kan man overveje at få en brystforstørrende operation, som er det mest populære kosmetiske indgreb på verdensplan.

Ansigtsløft
Lift Clinic Plastikkirurgi

Brystforstørrelse med implantater

Hvis du er ked af, at dine bryster er små, så kan en brystforstørrende operation med implantater være en mulighed. Foruden at få større bryster, kan man tilmed få korrigeret asymmetri eller få ændret formen på brystet. Nogle kvinder ønsker fx mere fylde opadtil og mere kavalergang, mens andre ønsker et meget naturligt resultat, hvilket er muligt den dag i dag. På Lift Clinic foretages operationen i fuld bedøvelse og tager ca. 45 min. I langt de fleste tilfælde foretager vi operationen med mini-ar på ca. 3 cm., hvilket er med i prisen.

 

På Lift Clinic er vi specialister i brystforstørrende operationer, og vi tager altid udgangspunkt i dit anatomiske udgangspunkt og dine ønsker til slutresultatet.  

5 års tryghedsgaranti ved en BFO

På Lift Clinic er vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg. Derfor er vores 5 års tryghedsgaranti med i prisen, når du får foretaget en brystforstørrende operation med implantater her på klinikken. 

  • Lovpligtig patientforsikring er inkluderet i prisen. 
  • En eventuel reoperation er gratis inden for 12 mdr., hvis det vurderes, at der ikke er opnået et tilfredsstillende resultat.
  • Kontroller. Kontroller er med i prisen, og du er altid velkommen til at komme ind og få en ekstra kontrol. 
  • Kapselgaranti. Hvis der opstår kapseldannelse inden for de første 5 år, efter du har fået indsat implantaterne, så tilbydes du en gratis operation. Her vil dine implantater blive udskiftet. 
  • Rotation / ruptur. Roterer eller går der hul på dine implantater, så er du tilmed dækket af vores 5 års tryghedsgaranti, og du tilbydes en gratis korrektion.

Brystimplantater
før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrende operation her på klinikken. Hun har fået Motiva Ergonomix implantater på 300 ml. i profilen demi. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Brystforstørrelse med eget fedt

En brystforstørrelse med eget fedt har vundet stigende popularitet, da man får en meget naturlig brystforstørrelse samtidig med, at man får fedtsuget et eller flere fedtdepoter, som man er generet af. Derudover undgår man at få et fremmedlegeme ind i kroppen i form af et brystimplantat. Det er dog heller ikke alle, der er egnet til denne operation.  

 

Man transplanterer typisk 250-300 ml. fedt til hvert bryst afhængig af ens udgangspunkt og ønsker. Man skal dog forvente, at noget af fedtet går til grunde, og at det kan være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede volumen.

Lift Clinic brystforstørrelse

BFO med eget fedt
før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en brystforstørrelse med eget fedt. Der er transplanteret 220 ml. fedt til hvert bryst, som er høstet fra yder- og inderlår samt indersiden af knæene. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic.❞

Pernille anbefaling