Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic Plastikkirurgi

Større bryster

Drømmer du om at få større bryster? Så kan en brystforstørrende operation måske være det rigtige for dig. Der er flere måder at få lavet større bryster på. Mange kvinder vælger at få silikone bryster – altså få indlagt brystimplantater. Ved denne operation kan man, foruden at få større bryster, også forme brystet, hvis man fx ønsker mere strut opadtil og mere kavalergang. Man kan desuden skabe symmetri, hvis ens bryster ikke er lige store.

Alternativt kan man få større bryster med en brystforstørrelse med eget fedt. Her høster man fedt fra andre steder på kroppen og lægger det ind i brystet, hvilket giver et mere naturligt resultat. 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring med at lave større bryster vha. kosmetisk kirurgi. Foruden at tilstræbe en personlig kontakt med vores patienter så vægter vi høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Det er din garanti for et smukt og æstetisk resultat, der harmonerer med din krop og dine ønsker. 

Større bryster med implantater

Fra 38.500,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

45 min.

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Få større bryster
med en brystforstørrelse

Større bryster står højt på ønskelisten hos mange kvinder i Danmark. For mange kvinder udgør brysterne nemlig en stor del af deres selvopfattelse, og bryster er for mange stærkt forbundet med feminitet og kvindelighed. Er man som kvinde ikke tilfreds med udseendet eller størrelsen på ens bryster, så kan det have en negativ påvirkning på ens selvtillid, hvorfor mange vælger at lægge sig under kvinden for at få lavet større bryster. 

 

Mange kvinder har oplevelsen af at have for små bryster og drømmer om at få lavet større bryster. Nogle kvinder er født med et lille bryst, mens andre med tiden har mistet fylden i brystet. Det kan fx være efter en eller flere graviditeter eller efter et større vægttab. Uanset hvilken årsag der ligger til grund for dit ønske om at få lavet større bryster, så er det vigtigt, at det er en velovervejet beslutning. Du bør derfor læse denne side grundigt igennem, hvorefter du kan booke en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger, hvor I kan tale hele forløbet igennem.

Arkorrektion
Lift Clinic Aarhus

Hvordan får man større bryster?

Har man besluttet at få lavet større bryster, så skal man tage stilling til, om man ønsker en brystforstørrende operation med implantater eller med eget fedt. Hvis man ønsker meget store bryster, så vil en BFO med implantater formentlig være den rigtige løsning for dig. Ligeledes hvis man ønsker mere volumen opadtil eller at ændre formen på brystet. Du kan læse mere om brystimplantater her på siden.

I nogle tilfælde vil en brystforstørrelse med eget fedt være det rigtige valg. Fordelen ved at få en fedttransplantation til brystet er, at man undgår at få et fremmedlegeme ind i kroppen. Derudover er der en lavere risiko for komplikationer efter operationen, og der er ikke behov for at få opfølgende operationer senere hen i livet i form af at få udskiftet sine brystimplantater. Det er dog ikke alle, der er egnet til en brystforstørrelse med eget fedt. Man er ikke egnet, hvis man er for tynd – man skal have en BMI på mellem 20-30. Man skal derudover regne med, at noget af fedtet går til grunde, og at det kan være nødvendigt med 2-3 operationer med ca. 3 måneders mellemrum for at opnå den ønskede volumen. Alt dette kan du snakke med din plastikkirurg om til forundersøgelsen.

Større bryster med
implantater / før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået lavet større bryster med implantater her på klinikken. Hun har fået Motiva Ergonomix implantater på 300 ml. i profilen demi. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Større bryster med
eget fedt / før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået lavet større bryster med eget fedt her på klinikken. Der er transplanteret 220 ml. fedt til hvert bryst, som er høstet fra yder- og inderlår samt indersiden af knæene. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Ønsker du at få lavet større bryster, så er første step at få booket en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger. Til forundersøgelsen tages der udgangspunkt i dine ønsker til større bryster, da dette ofte er meget individuelt. Hvis du er i tvivl omkring, om du skal have foretaget en BFO med eget fedt eller med implantater, så har du her mulighed for at vende det med plastikkirurgen.

Til forundersøgelsen vil du blive informeret om hele forløbet ved en brystforstørrelse samt de komplikationer, der er forbundet med operationen. Vi anbefaler, at man tager en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. 

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse, hvis du tidligere har haft problemer med ar, samt hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

Du kan læse mere om de forskellige typer af brystimplantater, vi anvender på Lift Clinic, her på siden. Drømmer du om en anden brystoperation? Så se oversigten over forskellige brystoperationer her på siden

Undrer du dig over, hvornår bryster stopper med at vokse? Så læs mere om dette her på siden.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen for din brystforstørrende operation er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.