Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Større læber

Drømmer du om større læber? På Lift Clinic kan du få fyldigere læber med filler, som er en ikke-permanent behandling. Det er ligeledes muligt at ændre formen på læberne. Det er en stigende trend at få større læber ved hjælp af filler, og på Lift Clinic er du sikret et smukt, naturligt og hamonisk look. Vi skræddersyer nemlig behandlingen med udgangspunkt i dine ønsker, og vi har mere end 15 års erfaring.

 

Du kan få en læbeforstørrelse i vores klinikker i Aarhus C, Esbjerg C og København. Du kan læse mere om behandlingen her på siden.

Større læber med filler

Fra 2.800,-

Ikke-permanete fillere

Restylane / Teoxane / Juvederm

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-45 min.

Fuld effekt

Efter 2-3 uger

Læbeforstørrelse med filler

Ønsker du en læbeforstørrelse, så kan en behandling med HA filler være en mulighed. På Lift Clinic gør vi brug af følgende tre HA fillere: Restylane, Teoxane og Juvederm. En behandling med HA filler er ikke permanent, og den påvirker ikke mimikken i dit ansigt.

 

Vi sigter altid efter at skabe et naturligt resultat. Før vi kan foretage en behandling med HA filler, skal du have en lovpligtig konsultation på Lift Clinic senest 48 timer inden din behandling.

Lift Clinic plastikkirurgi
Lift Clinic Aarhus

Holdbarhed af en læbeforstørrelse med filler

Holdbarheden af en læbeforstørrelse med filler varierer fra person til person afhængig af hudens kvalitet. Man kan forvente en holdbarhed på 2-5 måneder efter første behandling. Man kan forvente en længere holdbarhed efter gentagne behandlinger. Dette kan dog variere fra person til person.

Skulle der mod al forventning opstå et uønsket resultat af din læbeforstørrelse med filler, så er det muligt at få opløst filleren med et specielt enzym; Hylase.

Større læber
før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået større læber med en ikke-permanent filler her på Lift Clinic. Hun har fået 0,6 ml. Restylane Kysse. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Godt at vide

Der kan forekomme milde gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter, at man har fået større læber med HA filler. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt. Filleren kan samle sig som små klumper i læberne, hvilket kan masseres væk.

I ekstremt sjældne tilfælde kan en lille smule af HA filleren gå ind og blokere et blodkar og danne en prop. Dette kan medføre kraftige smerter, sår på huden og i værste og ekstremt sjældne tilfælde medføre blindhed. Hvis du oplever kraftige smerter efter din filler behandling, så skal du kontrakten klinikken med det samme.

Når du har fået større læber med HA filler, skal du undgå hård fysisk aktivitet i 3 dage. Du skal undgå at massere eller gnide på dine læber. Du skal ligeledes undgå make-up, creme og at røre ved dine læber i 4 timer efter behandlingen. Du skal tilmed undgå at udsætte dine læber for kraftig varme som sol, sauna og solarium de første par dage. Undgå ligeledes nedkøling med is de første par dage.

På Lift Clinic tilbyder vi altid en kontrol ca. 14 dage efter din behandling med filler for at sikre et godt resultat.

Til forundersøgelsen har du en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du fortæller, hvad du ønsker i forhold til at få større læber. Sammen kigger I på dine læber og taler de forskellige muligheder igennem. Ud fra dette lægges en behandlingsplan.

Der skal gå min. 48 timer, før selve behandlingen kan foretages, da dette er en lovpligtig betænkningstid. Selve behandlingen foregår ved, at din læber først rengøres. Herefter anvendes en tynd engangssprøjte til at injicere filleren. Du har mulighed for at få lokalbedøvelse på læberne, inden vi påbegynder behandlingen.

Vi afsætter altid 30 min. til en læbeforstørrelse med filler. Selve behandlingen tager mellem 5-20 min. Efter behandlingen vil du kunne genoptage dit arbejde og almindelige gøremål.

Du skal have en lovpligtig forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker senest 48 timer inden behandlingen.