Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic plastikkirurgi

Øjenbrynsløft

Dine øjenomgivelser betyder meget for udtrykket i dit ansigt. Derfor har øjenbrynenes position stor betydning for din fremtoning. Mange oplever med årene, at øjenlåg og øjenbryn falder mere sammen og giver et træt og uoplagt udseende. Måske er der også kommet flere rynker omkring øjnene og i panden.

 

Ønsker du at få et friskere og mere imødekommende udseende, så kan et øjenbrynsløft med botox være den rette beslutning. Behandlingen med botox løfter øjenbrynene opad og skaber dermed et yngre look. Et løft som passer til dit udtryk og din alder og giver dig en bedre balance i ansigtet. Hvis du derimod døjer med tunge øjenlåg og altså har løs hud på dine øjenlåg, så er der tale om en operation af de øvre øjenlåg. 

Øjenbrynsløft med botox

Fra 950,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 14 dage

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Pernille anbefaling
Mommy makeover

Hvorfor få et øjenbrynsløft med botox?

Øjenbrynsløft med botox er en populær og effektiv behandling, som er til stor gavn for både mænd og kvinder. Det giver et friskt og opløftet udseende, hvor øjnene forekommer større og tydeligere, hvilket får ansigtet til at fremstå mere åbent.

 

Brynløft med botox er den nemmeste og hurtigste måde at foretage et løft på og kræver ikke kirurgi. Løft af øjenbryn med botox kan også anvendes som en kosmetisk tilretning, hvis øjenbrynene sidder asymmetrisk, og man ønsker bedre balance mellem de to øjenbryn.

Sådan behandler vi øjenbrynsløft med botox

Et brynløft kan også være en løsning for dig, hvis du oplever, at øjenbrynene hænger lavt i ansigtet og presser på huden ved øjenlåget og skaber ubehag. I løbet af årene mister vævet en stor del af sin elasticitet, hvilket gør, at huden bliver slap. Det kan medføre, at du måske ser træt ud uden at være det.

 

Tunge øjenbryn kan for nogen være til stor gene og give hovedpine og træthed på grund af spændinger i pandemusklerne, der bruger kræfter på at holde øjenlågene oppe. I ansigtet har vi muskler, som trækker vores øjenbryn op og muskler, som trækker øjenbrynene ned. Med en botox-behandling kan man reducere spændingen i de muskler, der trækker øjenbrynene ned. Når musklerne slapper af, sker der et naturligt løft af øjenbrynene.

 

Vi tilbyder behandling med botox, som kan løfte dine bryn og give dig et smukt, naturligt look. På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed.

 

Før du kan få foretaget behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation senest 48 timer inden din behandling.

 

Øjenbrynsløft med botox foregår ved, at der med en meget tynd nål injiceres en lille mængde af botox i de valgte muskler. Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik. Huden i ansigtet rengøres. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

 

Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at besvare dine spørgsmål.

Hvad sker der hvis jeg stopper med behandlingen?

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden. Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne.

 

Er behandlingen udført korrekt af en autoriseret behandler, vil behandlingen ikke have påvirket huden yderligere, og du kommer blot tilbage til udgangspunktet. Du kan dog i mellemtiden have vænnet dig til det nye look, og derfor kan dit gamle udseende måske føles anderledes, end du husker det.

 

Øjenbrynsløft med botox er ikke en permanent behandling, og du skal derfor være indstillet på at få udført behandlinger løbende for at bevare looket.

 

Botoxbehandlinger holder normal 3-5 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt.

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret. Vi sørger altid for et naturligt udseende, hvor du bevarer din ansigtsmimik. Botox behandlinger egner sig specielt godt til bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og panderynker, hvor effekten tydeligt ses.

 

Botox påvirker ikke de omkringliggende muskler og virkningen er kun lokal i det behandlede område. Botox har været anvendt i medicinske sammenhænge siden 1960’erne. Siden 1990’erne er botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Botox kan anvendes i kombination med en filler-behandling. Før du kan få foretaget en behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.

Mød Helle Boisen -
Kosmetisk sygeplejerske hos Lift Clinic

Når du kommer til din botox behandling hos Lift Clinic, er du i gode hænder hos Helle Boisen, der er mere end 14 års erfaring.

 

Helle er uddannet kosmetisk sygeplejerske og giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

 

Hos Lift Clinic kan du være tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og med baggrund i vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.

Helle Boisen
Julie Overgaard

Mød Julie Overgaard -
Kosmetisk sygeplejerske hos Lift Clinic

Når du kommer til din botox behandling hos Lift Clinic, er du i gode hænder hos Julie Overgaard.

Julie er uddannet kosmetisk sygeplejerske og sætter en stor ære i at skabe harmoniske og naturlige resultater, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv. Hun prioriterer desuden en god dialog og en ærlig forventningsafstemning. 

Godt at vide

Botox behandlinger holder normal 3-5 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.

Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox. Du kan se priser på behandling med botox, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder desuden altid en gratis uforpligtende konsultation.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen med botox. Hos Lift Clinic er vi altid klar til at besvare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik til en gratis og uforpligtende konsultation.

Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik. Huden i ansigtets eller på halsen rengøres. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at besvare på dine spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Effekten af botox vil indtræde efter 2-5 dage, og den fulde effekt ses efter 10 dage. Du bliver altid tilbudt en kontrol efter 14 dage, hvor der er mulighed for touch-up. Vi tilbyder touch-up, da effekten kan variere meget fra person til person. Nogle har brug for en større mængde botox end andre for at få den ønskede effekt.

Før du kan få foretaget behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.
Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Effekten af botox vil indtræde efter 2-14 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger.

Er det første gang du bliver behandlet her hos Lift Clinic, bliver du tilbudt en kontrol efter 14 dage, hvor der er mulighed for touch-up. Vi tilbyder touch-up, da effekten kan variere meget fra person til person. Nogle har brug for en større mængde botox end andre for at få den ønskede effekt.

Efter din botox behandling går der lidt tid før effekten træder ind, fordi den først skal indvirke på musklen, så den slapper af.

Vi behandler følgende områder med botox:
 • Hage
 • Næse
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil /Gummy smile
 • Nedadvendt mundvige / DAO
 • Brynløft
 • Panderynker
 • Bekymringsrynker mellem brynene / Glabella
 • Hals / Platysma
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Kæbemuskel / Masseter
 • Behandling af øget svedtendens i armhuler og håndflader

Behandlingen med botox er ikke varig, men aftager efter 3-5 måneder. Det er ikke muligt at fjerne botox.

Det er desværre ikke muligt at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til botox.

Få botox behandling hos Lift Clinic i Aarhus

Kom forbi vores klinik i Aarhus Ø og se vores helt nye og indbydende faciliteter. Her tilbyder vi blandt andet behandling med botox.

Lift Clinic blev etableret i 2020 af to af Danmarks førende kosmetiske plastikkirurger, Christian Sneistrup og Jens Bengaard, og er allerede en af de mest velbesøgte botox klinikker i Aarhus.

Vælger du en botox behandling i Aarhus kan du hos Lift Clinic være tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og med baggrund i vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.