Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Botox i panden - få behandlet panderynker

Vil du have fjernet dine rynker i panden? På Lift Clinic tilbyder behandling med botox i panden. Botox er velegnet til at reducere panderynker og linjer i ansigtet. Botox er et af de mest brugte lægemidler til kosmetiske behandlinger, fordi det udglatter og giver et ungdommeligt udseende. Vi sørger altid for at din pande får et naturligt udseende, hvor du bevarer din ansigtsmimik. På Lift Clinic kan du få behandlet dine panderynker med botox i vores klinikker i Esbjerg, Aarhus og København.

 

Forårstilbud:
Du kan nu spare 25% på botox og filler i vores klinikker i København, Aarhus og Esbjerg. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 31. maj 2024 og kan ikke kombineres med andre rabatter eller fillerpakker. Du skal være medlem af vores kundeklub Lift Friends for at kunne gøre brug af tilbuddet. Du tilmelder dig gratis her

Botox i panden

fra 1.400,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 4 uger

Hvorfor får man rynker i panden?

Rynker er en del af den naturlige aldring. Nogle får dem tidligere end andre, da det ofte er genetisk bestemt. Din livsstil spiller også en stor rolle i forhold til dine spise-, drikke-, sol- og rygevaner.

 

Nogle rynker giver dig charme og karakter, mens andre får dig til at se mere vred og træt ud, end du virkelig er. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Ved brug af botox i panden kan du genvinde et yngre og mildere udseende. Rynker i og omkring ansigtet er mest tydelige fordi vores mimik og adfærd automatisk gør, at ansigtsmusklerne arbejder hårdt hele dagen, hele livet. Rynker i panden kommer med tiden, fordi musklerne i ansigtet trækker sig sammen. Jo ældre, vi bliver, desto mere tydelige bliver rynkerne og linjerne. Botox blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret. En botox behandling egner sig specielt godt til rynker i panden, hvor effekten tydeligt ses.

Mommy makeover

Hvor lang tid holder botox?

En behandling med botox holder normalt 3-6 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Ved regelmæssig behandling vil holdbarheden forlænges, da musklerne formindskes ved at blive holdt i ro. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox i panden, bør du påregne 2-3 behandlinger årligt.

 

Før behandlingen rengør vi huden. Vi bruger herefter en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

 

En behandling med botox i panden tager ca. 5-10 min. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 min. Vi sætter altid 30 min. af til en behandling med botox i panden, så vi har god tid til at snakke behandlingen igennem og besvare dine spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox i panden, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler. Effekten af botox vil indtræde efter 2-5 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger. 

Hvad sker der hvis jeg stopper med behandlingen?

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox i panden. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden. Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne.

Er behandlingen udført korrekt af en autoriseret behandler, vil det ikke have påvirket huden yderligere og du kommer blot tilbage til udgangspunktet. Du kan dog i mellemtiden have vænnet dig til det nye look og derfor kan dit gamle udseende måske føles anderledes, end du husker det.

Botox i panden er ikke en permanent behandling og du skal derfor være indstillet på at få udført behandlinger løbende for at bevare looket.

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret.

Vi sørger altid for et naturligt udseende, hvor du bevarer din ansigtsmimik. Botox behandlinger egner sig specielt godt til bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og rynker i panden, hvor effekten tydeligt ses. Botox påvirker ikke de omkringliggende muskler og virkningen er kun lokal i det behandlede område. Botox har været anvendt i medicinske sammenhænge siden 1960’erne. Siden 1990’erne er botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger.

Botox kan anvendes i kombination med en filler-behandling. Det kan du læse mere om under afsnittet om filler her. Før du kan få foretaget en behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.

Helle Boisen Lift Clinic

Mød Helle Boisen -
Kosmetisk sygeplejerske hos Lift Clinic

Når du kommer til din botox behandling hos Lift Clinic, er du i gode hænder hos Helle Boisen.

 

Helle er uddannet kosmetisk sygeplejerske og giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

 

Hos Lift Clinic kan du være tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og med baggrund i vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig. Du kan både blive behandlet i vores klinik i Aarhus eller i vores klinik i Esbjerg

Mød Julie Overgaard -
Kosmetisk sygeplejerske hos Lift Clinic

Når du kommer til din botox behandling hos Lift Clinic, er du i gode hænder hos Julie Overgaard.

Julie er uddannet kosmetisk sygeplejerske og sætter en stor ære i at skabe harmoniske og naturlige resultater, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv. Hun prioriterer desuden en god dialog og en ærlig forventningsafstemning. 

Godt at vide

Botox i panden holder normal 3-6 mdr., men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox i panden, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox i panden. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.

Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox. Du kan se priser på behandling med botox, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder desuden altid en gratis uforpligtende konsultation.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox i panden på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører en behandling med botox i panden. Hos Lift Clinic er vi altid klar til at besvare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik til en gratis og uforpligtende konsultation.

Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine ansigtstræk og din mimik.
En behandling med botox i panden foregår ved, at huden i ansigtet eller på halsen først rengøres. Herefter injiceres botox i musklen i panden lige under hudens overflade. Der anvendes en tynd engangssprøjte, og nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

Selve behandlingen tager 5-10 min. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 min. Vi sætter altid 30 min. af til en behandling med botox i panden, så vi har god tid til at snakke dine ønsker igennem og besvare eventuelle spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox i panden, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første par timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Man vil som oftest se virkningen af botox i panden efter 2-14 dage. 4 uger efter behandlingen er der fuld effekt i muskulaturen – efterfølgende kan der stadig forekomme en reduktion af linjer i huden. Er det første gang, du får en behandling med botox hos os, så får du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Før du kan få foretaget behandling med botox i panden, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos en af vores plastikkirurger senest 48 timer inden din behandling.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Effekten af botox vil indtræde efter 2-14 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger. Er det første gang, du får en behandling med botox hos os, så får du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Efter din botox behandling går der lidt tid før effekten træder ind, fordi den først skal indvirke på musklen, så den slapper af.

Vi behandler følgende områder med botox:

 • Hage      
 • Næse     
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil /Gummy smile
 • Nedadvendt mundvige / DAO
 • Brynløft
 • Panderynker
 • Bekymringsrynker mellem brynene / Glabella             
 • Hals / Platysma
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Kæbemuskel / Masseter

Behandlingen med botox er ikke permanent, men vil aftage efter ca. 3-6 måneder. Det er ikke muligt at fjerne botox.

Det er ikke muligt at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til botox.