Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Ansigtsløft

Injektionsbehandlinger med botox og filler

Rynkebehandling og kosmetisk modellering af ansigtsdele med botox og fillers er blevet nogle af de mest populære forskønnende injektionsbehandlinger på verdensplan – og det er også noget, vi mærker her på klinikken. Alligevel er der stadig mange, der har fordomme, om man kommer til at se unaturlig ud, eller om der er bivirkninger ved behandlingen.

 

På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske behandlinger. Vi lægger vægt på høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Med vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig, og vi sørger altid for et naturligt udseende, hvor du bevarer din ansigtsmimik.

Injektionsbehandlinger

Fra 550,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 14 dage

Hvad kan injektionsbehandlinger gøre for dig?

Det er ikke altid, der er overensstemmelse mellem, hvordan andre ser på os, og hvordan vi ser på os selv. Måske er der noget særligt, du ønsker at få ændret ved dit udseende. Et naturligt udseende er altid udgangspunktet for vores behandlinger. De nærmeste omkring dig vil måske bemærke, at du ser friskere og mere opløftet ud uden at kunne sætte en finger på, hvad der er anderledes end før.

 

Mange vælger injektionsbehandlinger til at få fyldigere læber, markerede kindben, løftede øjenbryn eller udglattet rynkerne i panden. Botox og fillers kan bruges hver for sig, og hvis du ønsker både udglatning og fylde, kan de bruges sammen i en kombinationsbehandling, da de behandler to forskellige typer problemer. Botox går ind og får muskelaktiviteten til at slappe af, hvilket reducerer rynker og linjer. Filler giver fylde og volumen på udvalgte områder i ansigtet. En af de store fordele ved injektionsbehandlinger er, at du kan undgå kirurgiske indgreb. Faktisk kan du tage på arbejde efter behandlingen.

Mommy makeover

Hvilke injektionsbehandlinger kan du få hos Lift Clinic?

Hos Lift Clinic tilbyder vi injektionsbehandlinger med både filler og botox i vores klinikker i København, Aarhus C og Esbjerg C.

Botox egner sig især til behandling af rynker i den øvre del af ansigtet; Bekymringsrynker, øjenbrynsløft, panderynker og smilerynker omkring øjnene. Ligeledes også nedre dele af ansigtet som rynker og dybe linjer omkring munden, tandkødssmil og rynker på halsen. Derudover kan vi med botox også behandle øget svedtendens i armhuler og håndflader.

Filler giver derimod fylde og volumen på udvalgte områder i ansigtet eller andre enkelte dele på kroppen såsom kavalergang og håndryg. Mange vælger en behandling med filler til at få fyldigere læber, markerede kindben, defineret kæbelinjen eller til at få reduceret mørke rander under øjnene.

Botox og filler kan også benyttes i en kombinationsbehandling, da den ene glatter ud og den anden giver volumen. Sammen kan de gøre en mærkbar forskel for dig og din udstråling.

Hvad er forskellen på botox og fillers?

Botox og filler er begge injektionsbehandlinger. De har to forskellige formål og alligevel har de det til fælles, at de medvirker til at reparere og opstramme huden. En kombineret behandling med filler og botox kan give en fin synergi i ansigtet. Den ene glatter ud og den anden giver volumen. Bliv klogere på den store forskel mellem filler og botox her.

 

Hvordan virker botox?

Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret. Botoxbehandlinger bruges til at reducere rynker og linjer i ansigtet fx bekymringsrynker og nedadgående mundvige, så du i stedet får et smukt, naturligt look. Botox kan også benyttes til at lave et øjenbrynsløft, der giver et friskt og imødekommende udseende.

 

Hvordan virker filler?

Filler består hovedsageligt af hyaluronsyre, som sprøjtes ind i eller under huden for at skabe fylde og genvinde volumen. Det bruges for eksempel til at forstørre læber, markere kindben eller til at korrigere asymmetri i ansigtet. Kroppen danner selv hyaluronsyre, som er et fugtstof, der holder vævet spændstigt og jævnt, men produktionen falder med alderen, og der kan derfor være behov for en injektionsbehandling for at opnå det ønskede resultat.

Godt at vide

Der kan forekomme milde gener som rødme, ømhed, små blå mærker og hævelse efter en behandling med HA filler. Disse gener ses typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt – dog kan hævelse under øjnene tage lidt længere tid. Filleren kan samle sig som små klumper under øjnene og i læberne. Dette kan masseres væk.

I ekstremt sjældne tilfælde kan en lille smule af HA filleren gå ind og blokere et blodkar og danne en prop. Dette kan medføre kraftige smerter, sår på huden og i værste og ekstremt sjældne tilfælde medføre blindhed. Hvis du oplever kraftige smerter efter din fillerbehandling, så skal du kontrakten klinikken med det samme.

Når du har fået en behandling med HA filler, skal du undgå at udføre hård fysisk aktivitet i 3 dage. Du skal helst undgå at massere eller gnide på det behandlede område. Du skal ligeledes undgå make-up, creme og at røre ved området i 4 timer efter behandlingen. Du skal tilmed undgå at udsætte det behandlede område for kraftig varme som sol, sauna og solarium de første par dage. Undgå ligeledes nedkøling med is de første par dage.

På Lift Clinic tilbyder vi altid en kontrol ca. 14 dage efter din behandling med filler for at sikre et godt resultat.

Til forundersøgelsen har du en snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du fortæller, hvad du har af ønsker til resultatet. Sammen kigger I på dit ansigt og taler de forskellige muligheder igennem. Ud fra dette lægges en behandlingsplan.

Der skal gå min. 48 timer, før selve behandlingen kan foretages, da dette er en lovpligtig betænkningstid. Selve behandlingen foregår ved, at din hud først rengøres. Herefter anvendes en tynd engangssprøjte til at injicere filleren i det ønskede område. Du har mulighed for at få lokalbedøvelse på området, inden vi påbegynder behandlingen.

Vi afsætter altid 30 min. til en behandling med filler. Selve behandlingen tager mellem 5-20 min. afhængigt af, hvor mange samt hvilke områder, som du skal have behandlet. Efter behandlingen vil du kunne genoptage dit arbejde og almindelige gøremål.

Du skal have en lovpligtig forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker senest 48 timer inden behandlingen.