Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic plastikkirurgi

Injektionsbehandlinger med botox og filler

Rynkebehandling og kosmetisk modellering af ansigtsdele med botox og fillers er blevet nogle af de mest populære forskønnende injektionsbehandlinger på verdensplan – og det er også noget, vi mærker her på klinikken. Alligevel er der stadig mange, der har fordomme, om man kommer til at se unaturlig ud, eller om der er bivirkninger ved behandlingen.


På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske behandlinger. Vi lægger vægt på høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Med vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig, og vi sørger altid for et naturligt udseende, hvor du bevarer din ansigtsmimik.

Injektionsbehandlinger

Fra 550,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 14 dage

Hvad kan injektionsbehandlinger gøre for dig?

Det er ikke altid, der er overensstemmelse mellem, hvordan andre ser på os, og hvordan vi ser på os selv. Måske er der noget særligt, du ønsker at få ændret ved dit udseende. Et naturligt udseende er altid udgangspunktet for vores behandlinger. De nærmeste omkring dig vil måske bemærke, at du ser friskere og mere opløftet ud uden at kunne sætte en finger på, hvad der er anderledes end før.

 

Mange vælger injektionsbehandlinger til at få fyldigere læber, markerede kindben, løftede øjenbryn eller udglattet rynkerne i panden. Botox og fillers kan bruges hver for sig, og hvis du ønsker både udglatning og fylde, kan de bruges sammen i en kombinationsbehandling, da de behandler to forskellige typer problemer. Botox går ind og får muskelaktiviteten til at slappe af, hvilket reducerer rynker og linjer. Filler giver fylde og volumen på udvalgte områder i ansigtet. En af de store fordele ved injektionsbehandlinger er, at du kan undgå kirurgiske indgreb. Faktisk kan du tage på arbejde efter behandlingen.

Mommy makeover

Hvilke injektionsbehandlinger kan du få hos Lift Clinic?

Hos Lift Clinic tilbyder vi injektionsbehandlinger med både filler og botox.

 

Botox egner sig især til behandling af rynker i den øvre del af ansigtet; Bekymringsrynker, øjenbrynsløft, panderynker og smilerynker omkring øjnene. Ligeledes også nedre dele af ansigtet som rynker og dybe linjer omkring munden, tandkødssmil og rynker på halsen. Derudover kan vi med botox også behandle øget svedtendens i armhuler og håndflader.

 

Filler giver derimod fylde og volumen på udvalgte områder i ansigtet eller andre enkelte dele på kroppen såsom kavalergang og håndryg. Mange vælger en behandling med filler til at få fyldigere læber, markerede kindben, defineret kæbelinjen eller til at få fjerne mørke rander under øjnene.

 

Botox og filler kan også benyttes i en kombinationsbehandling, da den ene glatter ud og den anden giver volumen. Sammen kan de gøre en mærkbar forskel for dig og din udstråling.

Hvad er forskellen på botox og fillers?

Botox og filler er begge injektionsbehandlinger. De har to forskellige formål og alligevel har de det til fælles, at de medvirker til at reparere og opstramme huden. En kombineret behandling med filler og botox kan give en fin synergi i ansigtet. Den ene glatter ud og den anden giver volumen. Bliv klogere på den store forskel mellem filler og botox her.

 

Hvordan virker botox?

Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret. Botoxbehandlinger bruges til at reducere rynker og linjer i ansigtet fx bekymringsrynker og nedadgående mundvige, så du i stedet får et smukt, naturligt look. Botox kan også benyttes til at lave et øjenbrynsløft, der giver et friskt og imødekommende udseende.

 

Hvordan virker filler?

Filler består hovedsageligt af hyaluronsyre, som sprøjtes ind i eller under huden for at skabe fylde og genvinde volumen. Det bruges for eksempel til at forstørre læber, markere kindben eller til at korrigere asymmetri i ansigtet. Kroppen danner selv hyaluronsyre, som er et fugtstof, der holder vævet spændstigt og jævnt, men produktionen falder med alderen, og der kan derfor være behov for en injektionsbehandling for at opnå det ønskede resultat.

Helle Boisen

Mød Helle Boisen - Din botox- og fillerbehandler hos Lift Clinic

Når du kommer til din injektionsbehandling hos Lift Clinic, så er du i gode hænder hos Helle Boisen, der har mere end 14 års erfaring. 

 

Helle er uddannet kosmetisk sygeplejerske og giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

 

Hos Lift Clinic kan du være tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og med baggrund i vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.

Godt at vide

Botox behandlinger holder normal 3-5 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.

Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox. Du kan se priser på behandling med botox, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder desuden altid en gratis uforpligtende konsultation.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen med botox. Hos Lift Clinic er vi altid klar til at besvare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik til en gratis og uforpligtende konsultation.

Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik. Huden i ansigtets eller på halsen rengøres. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at besvare på dine spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Effekten af botox vil indtræde efter 2-5 dage, og den fulde effekt ses efter 10 dage. Du bliver altid tilbudt en kontrol efter 14 dage, hvor der er mulighed for touch-up. Vi tilbyder touch-up, da effekten kan variere meget fra person til person. Nogle har brug for en større mængde botox end andre for at få den ønskede effekt.

Før du kan få foretaget behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.
Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Effekten af botox vil indtræde efter 2-14 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger.

Er det første gang du bliver behandlet her hos Lift Clinic, bliver du tilbudt en kontrol efter 14 dage, hvor der er mulighed for touch-up. Vi tilbyder touch-up, da effekten kan variere meget fra person til person. Nogle har brug for en større mængde botox end andre for at få den ønskede effekt.

Efter din botox behandling går der lidt tid før effekten træder ind, fordi den først skal indvirke på musklen, så den slapper af.

Vi behandler følgende områder med botox:
 • Hage
 • Næse
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil /Gummy smile
 • Nedadvendt mundvige / DAO
 • Brynløft
 • Panderynker
 • Bekymringsrynker mellem brynene / Glabella
 • Hals / Platysma
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Kæbemuskel / Masseter
 • Behandling af øget svedtendens i armhuler og håndflader

Behandlingen med botox er ikke varig, men aftager efter 3-5 måneder. Det er ikke muligt at fjerne botox.

Det er desværre ikke muligt at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til botox.