Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Behandling med
botox i Esbjerg

På Lift Clinic i Esbjerg kan du blive behandlet med botox, som er effektivt til at reducere rynker og linjer i ansigtet. Det er helt naturligt, at der kommer rynker med tiden, da musklerne i ansigtet trækker sig sammen. Jo ældre vi bliver, desto tydelige bliver rynkerne.

 

På vores klinik i Esbjerg tilbyder vi alle typer behandlinger med botox, som kan reducere rynker og linjer i ansigtet. Vi har mange års erfaring med botox, og vi stræber altid efter at skabe et naturligt, harmonisk og æstetisk udtryk. 

Botox

fra 500,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 4 uger

Botox behandlinger
i Esbjerg

Hos Lift Clinic i Esbjerg tilbyder vi følgende behandlinger med botox:

 

 • Bekymringsrynke (glabella)
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Nedadvendte mundvige (DAO)
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil (gummy smile)
 • Lip flip
 • Panden
 • Masseter / tyggemuskel
 • Hage
 • Øjenbrynsløft
 • Rynker over næsen (bunny lines)
 • Behandling af øget svedtendens i armhuler og håndflader
 • Hals (platysma)
Mommy makeover

Botox
før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået en behandling med botox her på Lift Clinic. Hun har fået botox i panden samt i bekymringsrynken (glabella). Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder af behandlinger med botox.

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic
Helle Boisen Lift Clinic

Mød din botox behandler på vores klinik i Esbjerg

Når du kommer til din botox behandling på vores klinik i Esbjerg, er du altid i gode hænder hos vores kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen. Helle har mere end 14 års erfaring og giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til resultatet. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der sikrer dig et smukt og naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

 

På Lift Clinic kan du være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og vi prioriterer altid en personlig kontakt med vores patienter. Det er din garanti for et smukt og naturligt resultat, der matcher dine ønsker.

Få en botox behandling på Lift Clinic i Esbjerg

Ønsker du at få foretaget en botox behandling i Esbjerg? Så kom forbi vores smukke klinik centralt beliggende i Esbjerg. Her tilbyder vi behandlinger med botox, filler samt kemiske peelinger. Netop botox er en af de mest populære kosmetiske behandlinger, som vi foretager på vores klinik i Esbjerg. Vi tilbyder tilmed plastikkirurgiske forundersøgelser – selve operationerne finder dog sted på vores klinik i Aarhus. 

Lift Clinic blev etableret i 2020 af to af Danmarks førende kosmetiske plastikkirurger, Christian Sneistrup og Jens Bengaard og vores klinik i Esbjerg er allerede en af de mest velbesøgte botox klinikker i Esbjerg.

På Lift Clinic kan du være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og vi sætter en ære i at give vores patienter et naturligt og harmonisk resultat. Med baggrund i vores mange års erfaring med botox tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig.

Godt at vide

Botox behandlinger holder normal 3-6 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.

Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox. Du kan se priser på behandling med botox, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder desuden altid en gratis uforpligtende konsultation.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen med botox. Hos Lift Clinic er vi altid klar til at besvare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik til en gratis og uforpligtende konsultation.

Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine ansigtstræk og din mimik.
Behandlingen foregår ved, at huden i ansigtet eller på halsen først rengøres. Herefter injiceres botox i musklen i det udvalgte område lige under hudens overflade. Der anvendes en tynd engangssprøjte, og nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

Selve behandlingen tager 5-10 min. afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 min. Vi sætter altid 30 min. af til en behandling med botox, så vi har god tid til at snakke dine ønsker igennem og besvare eventuelle spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første par timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Man vil som oftest se virkningen af botox efter 2-14 dage. 4 uger efter behandlingen er der fuld effekt i muskulaturen – efterfølgende kan der stadig forekomme en reduktion af linjer i huden. Er det første gang, du får en behandling med botox hos os, så får du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Før du kan få foretaget behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos en af vores plastikkirurger senest 48 timer inden din behandling.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Effekten af botox vil indtræde efter 2-14 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger. Er det første gang, du får en behandling med botox hos os, så får du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Efter din botox behandling går der lidt tid før effekten træder ind, fordi den først skal indvirke på musklen, så den slapper af.

Vi behandler følgende områder med botox:

 • Hage      
 • Næse     
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil /Gummy smile
 • Nedadvendt mundvige / DAO
 • Brynløft
 • Panderynker
 • Bekymringsrynker mellem brynene / Glabella             
 • Hals / Platysma
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Kæbemuskel / Masseter

Behandlingen med botox er ikke varig, men aftager efter 3-6 måneder. Det er ikke muligt at fjerne botox.

Det er desværre ikke muligt at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til botox.