Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Plastikkirurgi i København

Overvejer du at få foretaget plastikkirurgi i København? På vores nye klinik i København tilbyder vi en bred vifte af plastikkirurgiske behandlinger i rolige, æstetiske og moderne rammer.

 

Vores erfarne plastikkirurger udfører operationer inden for bryst-, ansigts- og kropskirurgi. Uanset om du ønsker en brystforstørrelse, et ansigtsløft, en kosmetisk næseoperation eller noget helt fjerde, så er du landet det helt rigtige sted. Og du kan være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt. Vores mål er at bidrage til øget livskvalitet gennem høj faglighed, nærvær og et kompromisløst højt serviceniveau. 

Lift Clinic / København

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Åbner februar 2024

Rolige og trygge rammer

Går du med tanken om at få foretaget plastikkirurgi i København? Så er det vigtigt at vælge det rigtige sted. På Lift Clinic er din tryghed er vores vigtigste prioritet. Det er derfor essentielt for os at møde vores patienter med empati, forståelse og professionalisme. På Lift Clinic skal man føle sig lyttet til og støttet gennem hele sit forløb. 

 

Vores nye klinik i København er beliggende i det blomstrende Nordhavn-område – blot få minutters gang fra Nordhavn Metro. Det gør det nemt og praktisk at besøge os, uanset om du er bosat i København eller andre dele af Sjælland. 

 

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et naturligt og æstetisk resultat, der harmonerer med dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Arkorrektion
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit