Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Kosmetisk klinik i København

Leder du efter en kosmetisk klinik i København? På Lift Clinic tilbyder vi en bred vifte af kosmetiske behandlinger i rolige og moderne rammer i vores klinik i København.

 

Vores erfarne plastikkirurger udfører operationer inden for bryst-, ansigts- og kropskirurgi. Uanset om du ønsker en brystforstørrelse, et ansigtsløft, en mommy makeover eller noget helt fjerde, så er du landet det helt rette sted. Vi tilbyder desuden kosmetiske behandlinger som kemiske peelinger, botox, filler mv. Med baggrund i vores mange års erfaring tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig, og du kan være helt tryg ved, at dine ønsker bliver hørt.

 

Vores mål er at bidrage til øget livskvalitet gennem høj faglighed, nærvær og et kompromisløst højt serviceniveau. 

Lift Clinic / København

Telefontider

Man-tor: kl. 9-16
Fre: kl. 9-14

Åbningstider

Åbner februar 2024

Kosmetisk klinik i rolige og trygge rammer

Søger du en kosmetisk klinik i København, så er du landet det rigtige sted. På Lift Clinic i København er din tryghed vores vigtigste prioritet. Det er derfor essentielt for os at møde vores patienter med empati, forståelse og professionalisme. Det er vigtigt for os, at du som patient føler dig lyttet til og støttet gennem hele dit forløb. 

 

Skal du have en kosmetisk operation hos os, så følges du af den samme plastikkirurg hele vejen fra din forundersøgelser til din sidste kontrol. Du vil ligeledes blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol. Det giver tryghed.

Vores nye kosmetiske klinik i København er beliggende i det blomstrende Nordhavn-område – blot få minutters gang fra Nordhavn Metro. Det gør det nemt og praktisk at besøge os, uanset om du er bosat i København eller andre dele af Sjælland. 

Arkorrektion
Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit