Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic brystforstørrelse

Lange bryster

Er du generet af lange bryster, så kan et brystløft måske være det rigtige for dig. Efter graviditet, amning, vægttab eller som følge af aldersforandringer i huden vil de fleste kvinder opleve, at huden mister sin elasticitet og fasthed og begynder at synke, hvilket kan resultere i det, som nogle vil kalde lange bryster.

 

Ved et brystløft hæver man brystet til den oprindelige position. Det er en kirurgisk måde at løfte og forme brystet på og herved afhjælpe lange bryster. I nogle tilfælde vil man kombinere et løft med brystimplantater for at opnå det ønskede resultat. Læs mere om lange bryster her på siden. 

Operation af lange bryster

Fra 18.000,- eller 499,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Lokal eller fuld bedøvelse

Tid på klinikken

1-3 timer efter operationen

Operationstid

1,5-2 timer

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

En operation af lange bryster

Til din forundersøgelse besluttes det, om der skal foretages et lille eller et stort brystløft for at afhjælpe dine lange bryster og kaldet hængebryster. Ved operationen fjernes den overskydende hud. Det resterende væv og hud syes sammen omkring brystvorten, så brystet løftes til den ønskede position.

 

Er du generet af at have lange bryster og samtidig have meget store tunge bryster, så kan en brystreduktion være en mulighed. Her reducerer man størrelsen på brystet samtidig med, at man løfter brystet svarende til et stort brystløft. Læs mere her på siden

Lift Clinic Aarhus

Løft af lange bryster
før- og efterbilleder

Kvinden på billedet har fået lavet et stort løft med et anker-ar her på klinikken. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder af operationer af lange bryster.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Er du ked af dine lange bryster, og ønsker du et løft, så er første sted at booke en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger af plastikkirurgen. Det er her vigtigt at oplyse, om du tidligere har haft problemer med ar, og om du har sygdomme eller lidelser. Det er også vigtigt at oplyse, om du er allergisk over for nogle typer af medicin, plastre eller fødevarer.

Til forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og din plastikkirurg undersøger dig. Ud fra dette forklarer din plastikkirurg dig om dine muligheder for et løft af dine lange bryster og sammen besluttes det, om et stort eller lille brystløft er det rette for dig.

Du bliver grundigt informeret om operationen, hele forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer. Er man over 40 år, eller har man haft brystkræft i familien, anbefales en mammografi inden operationen.

Har du fået lange bryster efter et større vægttab, så kan du læse om løs hud efter et vægttab her i blogindlægget

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

 

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

 

På dagen for din operation af lange bryster er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

 

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før din operation for lange bryster. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner efter operationen. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter operationen af hensyn til sårheling og det bedst mulige resultat. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med operationen. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og efter operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din operation for lange bryster for at mindske risikoen for disse komplikationer.

Hos Lift Clinic er udføres et brystløft altid af en erfaren plastikkirurg. Selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne, så kan følgende forekomme;

  • Asymmetri; Mange kvinder har fra naturens hånd asymmetriske bryster. Ved et brystløft kan man i nogle tilfælde reducere denne asymmetri, mens asymmetrien i andre tilfælde forbliver uændret efter operationen. Selv uden forudgående asymmetri er der en lille risiko for et uens resultat. Det er dog sjældent, at en sådan opstået asymmetri kræver korrektion.
  • Ar; Arrene vil typisk være røde og hævede, men dette fortager sig i løbet af 6–12 måneder. Arrene vil med tiden ofte blive smalle og lyse, men hos enkelte kan arrene blive brede og mørkt pigmenterede.
  • Følsomhed af brystvorten; Der kan være følenedsættelse i brystvorten, men følesansen genvindes ofte efter nogle måneder. Hos enkelte bliver følenedsættelsen dog permanent efter operationen.
  • Amning; Teknisk set vil du kunne amme efter et brystløft, men hvis du i forbindelse med operationen har mistet følsomheden af brystvorterne, kan dette umuliggøre amning.
  • Efterblødning; I sjældne tilfælde (under 1%) kan der efter et brystløft opstå en blødning. Dette kan kræve en ny operation. Efterblødning giver ofte misfarvning i ugerne efter operationen, men ødelægger ikke det blivende resultat. Alle omkostninger i denne forbindelse dækkes af os.
  • Infektion; Ved al kirurgi kan der komme infektion, og selvom dette er sjældent (under 1%), kan det dog forekomme. Det kræver antibiotika behandling. Tegn på infektion er rødme, varme, hævelse, dunkende smerter, almen påvirkning og evt. feber. Hvis du ryger eller er overvægtig, er risikoen for infektion større.
  • Vævsdød; Vævsdød er sjældent, men det kan forekomme. Vævsdød betyder, at huden mister sin blodforsyning og dør. Drejer det sig om overfladiske dele af huden, kan det ofte hele ved god sårpleje, men er der tale om dybere vævsskade, må det døde væv skæres bort. Vævsdød rammer oftest overvægtige og rygere. Vævsdød kan i sjældne tilfælde ramme brystvorten og det farvede parti rundt om brystvorten. I disse tilfælde kan vi genskabe brystvorten med en rekonstruktion, som dog ofte vil være synlig og permanent.

Med tiden vil dine nye brysters facon ændre sig pga. almindelig aldring af hud og bindevæv. Resultatet vil derfor ændre sig over tid. Vægtændringer, graviditet og amning kan have betydning for, hvor hurtigt denne ændring indtræder.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

10-14 dage efter dit brystløft kommer du til en kontrol i klinikken hos en af vores sygeplejersker. Tapen bliver taget af, og vi ser til sårene/arrene. Vi taler om, hvordan du skal forholde dig fremover i forhold til arrene, evt. smerter mv.

Til den afsluttende kontrol hos din plastikkirurg 3-6 måneder efter operationen gennemgås forløbet, og der tages efterbilleder. Den afsluttende kontrol er meget vigtig, da resultatet vil blive vurderet.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om brystløft igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret med, at du vil få foretaget operation for at afhjælpe dine lange bryster, så er det muligt at bestille en tid til operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.