Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic plastikkirurgi

Laserbehandling med ADVATx

På Lift Clinic i Esbjerg og København tilbyder vi som en ny ting behandlinger med den avancerede dermatologiske laser ADVATx, som er en kombinationsbehandling. 

 

Med ADVATx kan vi behandle solskader, diffus rødme, store porer, akne, ar og karsprængninger på følgende områder: Ansigt, hals og bryst. Laserbehandlingen giver tilmed en hudforyngelse, en forbedret hudstruktur, og den reducerer fine linjer. Der er ingen downtid ved ADVATx behandlinger, og din hud vil efter behandlingen få en flot glow.

 

ADVATx laseren egner sig til alle aldre og langt de fleste hudtyper. Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 4 ugers interval for optimal effekt.

ADVATx laserbehandling

Fra 2.500,-

Under behandlingen

Let ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30-60 min.

Fuld effekt

Fuld effekt efter 4 uger

Behandlingen

En laserbehandling med ADVATx tager ca. 30-60 min., og der er ingen downtid. Behandlingen foretages uden lokalbedøvelse, da den typisk kun medfører let ubehag eller milde smerter. Der er ingen downtid ved ADVATx behandlinger, og din hud vil efter behandlingen få en flot glow. Du kan umiddelbart efter behandlingen genoptage dagens gøremål og påføre make-up, creme mv.

 

Efter behandlingen vil dine solskader synes mørkere og vil i løbet få timer blive helt mørkebrune/sorte. Den naturlige proces herefter vil være, at solskaderne skaller af i løbet af 7-12 dage. Når vi behandler pigment og kar med ADVATx vil en del af det lys, der afgives i huden, ramme læderhuden og medføre en let inflammation, som skubber gang i hudens reparationsproces. Dvs. der frigives vækstfaktorer, der stimulerer hudens bindevævsceller til at producere mere kollagen, elastin og glykosaminoglykaner, som er med til at skabe en fastere og yngre hud.

Ansigtsløft
Kirurgisk læbeløft

Holdbarhed

Resultatet afhænger af flere faktorer. Man kan forvente et godt resultat, når man behandler solskader, der ligger overfladisk i huden. En ADVATx laserbehandling af solskader giver en langvarig effekt, og supplerer man med god ansigtspleje og hyppig brug af solcremer, kan man for de flestes vedkommende bibeholde den mere jævne hudtone.

 

Behandles man for akne eller ar, så kan man ligeledes forvente en væsentlig forbedring og et permanent resultat, men effekten afhænger af arrets dybde og type. Man kan ligeledes forvente en effektiv fjernelse af sine karsprængninger, men resultatet kan variere fra person til person afhængigt af karrenes tykkelse, lokalisation, hudtype mv.

 

Den hudforyngende effekt vil gradvist indtræde i løbet af ca. 1 måned. Effekten varierer fra person til person.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Rikke May Lift Clinic

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Godt at vide

Bivirkninger til  laserbehandlinger med ADVATx er oftest få og forbigående. Selve behandlingen kan være lettere ubehagelig og vil oftest føles som en varm, prikkende fornemmelse i huden.

Der er ingen downtid ved ADVATx behandlinger, og din hud vil efter behandlingen få en flot glow. Du kan umiddelbart efter behandlingen genoptage dagens gøremål og påføre make-up, creme mv.

Huden i det behandlede område vil efter behandlingen være mere modtagelig over for sollys, og det er derfor vigtigt, at du bruger solcreme med høj faktor (SPF50+) dagligt i de efterfølgende 2 uger for at undgå pigmentforandringer i huden.

Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, hvilket medfører, at områderne bliver lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden, har fået sol eller har pigmentskjolder af typen melasma. Forandringerne er vanskelige at behandle, men vil oftest normaliseres igen i løbet af måneder til år.

Går du i gang med en behandling for melasma, er det vigtigt, at du både under og efter behandlingerne anvender SPF 50+ hver gang, du opholder dig udendørs. Solcremen skal smøres på flere gange dagligt i op til 2 år efter behandlingen. Få minutters sol uden solcreme kan medføre, at dine pigmentforandringer kommer tilbage. Hudens pigmentproduktion vil oftest normaliseres efter at have holdt pigmentproduktionen i ro i 1-2 år. I nogle tilfælde vil du skulle anvende blegende cremer både før og efter behandlingen for at dæmpe din pigmentproduktion.

Behandlingen udføres ikke på gravide eller ammende. Personer der er meget lysfølsomme for lys pga. medicinske tilstande eller medicinsk behandling vil have højere risiko for forbrænding eller rødme i huden.

Vi behandler aldrig områder med tatoveringer eller permanent makeup. 30 dage forud for din behandling må du ikke tage sol eller anvende solbruner i det område, der skal behandles.

Kan du ikke undgå sol, så er det vigtigt, at du anvender solcreme med høj faktor (SPF50+) i det område, der skal behandles minimum en måned optil behandlingen. Jo lysere din hud er, desto lettere er det at behandle.

En laserbehandling med ADVATx tager ca. 30-60 min., og der er ingen downtid. Behandlingen foretages uden lokalbedøvelse, da den typisk kun medfører let ubehag eller milde smerter.

Pigment dannes i de pigmentproducerende celler dybt i huden og optages i overhudens celler. Når vi fjerner pigment, fjerner vi altså ikke hudens evne til at lave pigment, men blot de pigmentkorn, der er opbevaret i det øverste hudlag. Til fjernelse af pigment anvendes specielle bølgelængder af lys, som gør, at lyset absorberes i pigmentkorn. De celler der indeholder pigmentkornene ødelægges af varmen, og solskaderne mindskes.

Efter behandlingen vil dine solskader synes mørkere og vil i løbet få timer blive helt mørkebrune/sorte. Den naturlige proces herefter vil være, at solskaderne skaller af i løbet af 7-12 dage. Der skal som udgangspunkt forventes 3-5 behandlinger med 4 ugers interval.

Når vi behandler pigment og kar med ADVATx vil en del af det lys, der afgives i huden, ramme læderhuden og medføre en let inflammation, som skubber gang i hudens reparationsproces. Dvs. der frigives vækstfaktorer, der stimulerer hudens bindevævsceller til at producere mere kollagen, elastin og glykosaminoglykaner, som er med til at skabe en fastere og yngre hud.