Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lift Clinic plastikkirurgi

Laser hudforyngelse -
Frax 1550

Huden vil ældes med tiden, og især sollys accelererer denne aldringsproces og kan blandt andet medføre slap hud med fine linjer og rynker samt grove porer.

 

Frax 1550 er en non-ablativ laser – dvs. den ikke laver sår i overhuden. Grundet laserens bølgelængde (1550nm) rammer den kun ved at lave små kontrollerede skader i læderhuden. Hudens naturlige reparationsprocesser og bindevævsproduktion boostes uden at skulle igennem en længere ophelingsfase efterfølgende. Behandling med Frax 1550 virker hudforyngende, kan anvendes kan stort set alle steder på kroppen og er meget velegnet til behandling af kreppet hud, fine rynker, strækmærker og ar.

Laser hudforyngelse

Fra 1.000,-

Under behandlingen

Let ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

30 min.

Fuld effekt

Gradvist efter 2 uger

Holdbarhed

Hudforyngelse sker ikke fra dag til dag, men er noget, der kan tage tid, hvorfor man ikke nødvendigvis vil kunne se den fulde effekt med det samme, men gradvist over de efterfølgende måneder. Effekten kan variere fra person til person, og man skal forvente 3 behandlinger med 1 måneds interval for bedste resultat. Herefter anbefales en vedligeholdsbehandling 1-2 gange årligt. For ar-behandling skal du regne med 3-6 behandlinger alt efter arrets alder og størrelse. Også her med 1 måneds intervaller.

Ansigtsløft

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Pernille anbefaling

Anbefaling / Pernille fra Aarhus C

❝Så snart man træder ind af døren føler man sig i trygge hænder. Alle på klinikken er meget professionelle og erfarne. Der bliver både lyttet til ens ønsker, men også vurderet hvad der er æstetisk pænt til kroppen, hvilket jeg synes er fantastisk. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet, som både er naturligt og smukt. Jeg vil til enhver tid anbefale Lift Clinic❞

Godt at vide

Generelt er der ikke mange bivirkninger forbundet med Frax 1550 behandlingen. Du skal forvente varme og rødme samt nogen hævelse i det behandlede område. Dette vil som regel aftage i løbet af dage. Kølende omslag vil kunne få hævelsen til at fortage sig hurtigere. Der kan komme små ru prikker i huden i ugerne efter behandlingen. Disse vil forsvinde igen i løbet af dage til uger.

Sjældne bivirkninger kan ses i form af sår eller infektion, som dog i høj grad kan undgås ved ikke at pille i det behandlede område. Det er en god idé at anvende en god fugtighedscreme efter behandlingen for at fremme helingsprocessen

Du må ikke være brun i huden, når du påbegynder behandlingsforløbet, og vi anbefaler derfor, at du undgår solbadning/solarium/selvbruner i mindst 1 måned før opstart af behandlingen, i hele behandlingsperioden og i mindst 1-2 måneder efter sidste behandling. Hvis du ikke kan undgå solen, bør du bruge solcreme med høj faktor (SPF 50+ med både UVA og UVB filter) i området, der behandles.

Da behandlingen kan være forbundet med et vist ubehag, anvender vi en lokalbedøvende creme på det område, der skal behandles. Du kan vælge selv at smøre på hjemmefra (EMLA creme kan købes på apoteket) eller møde 45 min før behandling, hvor vi så vil smøre det på.

Frax 1550 behandlingen er en hudforyngende behandling, som laver mikroskopiske, punktvis, søjleformet opvarmninger i læderhuden (dermis). Opvarmningen medfører ødelæggelse af kollagen og hudceller, og dette skubber gang i hudens reparationsproces.

De småskader der sker i huden gør, at der frigives vækstfaktorer, der stimulerer hudens bindevævsceller til at producere mere kollagen, elastin og glucosaminoglykaner, som alle er med til at skabe en fastere, yngre og mere elastisk hud. Dette gør, at behandlingen både kan bruges som foryngende og opstrammende behandling samt til ar og strækmærker.