Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Lift Clinic Plastikkirurgi

Baldeforstørrelse med implantater eller eget fedt

Drømmer du om at få en større bagdel, så kan en operation med baldeimplantater eller eget fedt (Brazilian Butt Lift) være en mulighed.

 

Med baldeimplantater kan man opnå en rundere, fyldigere og mere struttende bagdel. Det er en sikker operation med få komplikationer, og den er især velegnet til patienter, som ikke har nok fedt på kroppen til at få foretaget en baldeforstørrelse med eget fedt.

 

En anden løsning er en fedttransplantation til bagdelen også kaldet en Brazilian Butt Lift eller en bbl. Her høster man fedt fra andre steder på kroppen og lægger det ind i balderne, hvilket giver et mere naturligt resultat. Her kan man dog forvente opfølgende operationer, da noget af fedtet går til grunde ved en fedttransplantation. Læs mere om en baldeforstørrelse her på siden. 

Baldeimplantater / BBL

Fra 44.000,- eller 899,-/måned
rente- og gebyrfrit

Operation

Fuld bedøvelse

Tid på klinikken

2-3 timer efter operationen

Operationstid

1-2 timer

Sygemelding

Typisk 1-2 uger

Få en større bagdel med baldeimplantater

En operation med baldeimplantater er et indgreb, som vi stigende grad foretager her på Lift Clinic. Operationen udføres altid af en erfaren plastikkirurg, og en høj patientsikkerhed er vores vigtigste prioritet. På Lift Clinic gør vi brug af runde baldeimplantater fra det tyske firma Polytech, som fås i størrelsen 200-560 ml.

 

En operation med baldeimplantater foretages i fuld bedøvelse og tager ca. 1 time. Operationen udføres ved, at der lægges et lille snit på ca. 3 cm. opadtil i den øvre del mellem balderne, således at arret kan skjules bedst muligt. Herefter laves der en lomme med plads til implantatet, hvorefter det silikonefyldte baldeimplantat placeres under musklen og skubbes på plads. Til slut syes huden med en tynd tråd, der som oftest vil være selvopløselig.  

Arkorrektion

Baldeimplantater
før- og efterbilleder

Kvinden har fået baldeimplantater på 390 ml. her på Lift Clinic. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Få en større bagdel med dit eget fedt (BBL)

En fedttransplantation til bagdelen bliver også kaldt en Brazilian Butt Lift. Ved denne operation fedtsuger man områder forskellige steder på kroppen. Efterfølgende sprøjtes fedtet ind gennem 1-2 små snit på hver side af bagdelen og placeres i underhudsfedtet. På den måde opnår man den ønskede volumen. En Brazilian Butt Lift foretages i fuld bedøvelse og tager ca. 1,5-2 timer.

 

Det er individuelt, hvor mange områder der fedtsuges ved en Brazilian Butt Lift. Dette besluttes til forundersøgelsen. Man fedtsuger så vidt muligt fra de omkringliggende områder, og man fedtsuger kun den mængde, der vurderes nødvendig til baldeforstørrelsen. 

Lift Clinic Aarhus

Brazilian Butt Lift
før- og efterbilleder

Patienten på billedet har fået foretaget en baldeforstørrelse med eget fedt her på Lift Clinic. Der er transplanteret 400 ml. fedt til hver balle, som er høstet fra nedre ryg og yderlår. Tryk på knappen nedenfor for at se flere før- og efterbilleder.

Anbefaling / Influencer Rikke May

❝Det var en virkelig god og tryg oplevelse, og alle var så søde. Det er lige fra receptionisterne og sygeplejerskerne til kirurgen. Både før, under og efter min operation havde jeg mulighed for at få besvaret alle de spørgsmål, jeg havde. Det skabte en stor tryghed hos mig. Jeg kan kun rose Lift Clinic til skyerne og anbefale dem til alle, jeg kender.❞

Rikke May Lift Clinic

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit

Mød vores kosmetiske kirurger

På Lift Clinic er vi stolte af at have nogle af landets førende kosmetiske kirurger. Vores kompetente hold af plastikkirurger stiler altid efter at møde vores patienter i øjenhøjde, etablere en god dialog og få skabt et smukt og naturligt resultat, der harmonerer med dine ønsker.

 

På Lift Clinic vil du blive fulgt af den samme plastikkirurg hele vejen fra forundersøgelsen til din sidste kontrol. Du vil desuden blive fulgt tæt i efterforløbet og vil altid have mulighed for at komme ind til en ekstra kontrol gratis. Dette giver tryghed. Du kan læse mere om vores plastikkirurger ved at klikke på nedenstående link.

Forundersøgelse

Ønsker du at få en baldeforstørrelse, så er første step at booke en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger. Til forundersøgelsen tages der udgangspunkt i dine ønsker til resultatet, og I vil her gennemgå, hvilke muligheder der foreligger. 

Hvis du er i tvivl omkring, om du skal have foretaget en baldeforstørrelse med eget fedt eller med implantater, så har du her mulighed for at vende det med plastikkirurgen.

Til forundersøgelsen vil du blive informeret om hele forløbet ved en baldeforstørrelse samt de komplikationer, der er forbundet med operationen. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen. Dette er en god idé, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Til forundersøgelsen gennemgås dine helbredsoplysninger. Det er vigtigt at oplyse, hvis du tidligere har haft problemer med ar, samt hvis du er allergisk over for medicin, plastre eller fødevarer.

Forberedelse til operationen

Hvis du får blodfortyndende medicin, skal du pausere med dette 5 dage inden operationen. Dette kan være medicin indeholdende acetylsalicylsyre såsom aspirin, kodimagnyl, hjertemagnyl eller børnemagnyl.

Naturmedicin indeholdende ginseng, Q 10, fiskeolie og E-vitamin, skal du pausere med 14 dage inden operationen.

På operationsdagen for din baldeforstørrelse er det af hensyn til infektionsrisikoen vigtigt, at du tager et brusebad med grundig sæbevask af ansigt og hår.

Læs med her i blogindlægget, hvor vi guider dig i tiden op til din operation, så du får de bedste forudsætninger for en vellykket bedring og heling.

Godt at vide

Det er en kraftig anbefaling, at du stopper med rygning og e-cigaretter 6 uger før og 6 uger efter, du har fået en baldeforstørrelse. Ved samtidig rygning er der en meget højere risiko for lungeproblemer, nedsat sårheling og infektioner. Starter du med at ryge igen, anbefales det tidligst 6 uger efter din operation. Man kan godt bruge rygestopmedicin (nikotinplaster og nikotin-tyggegummi).

Hvis du drikker mindre end 7 genstande pr. uge som kvinde og mindre end 14 genstande pr. uge som mand, har du en lav risiko for at blive syg som følge af alkoholindtag i forbindelse med din baldeforstørrelse. Alkoholindtag over 4 genstande pr. dag medfører en øget risiko for komplikationer både under og operationen som fx infektioner, blødning under operationen og dårlig sårheling. Derfor anbefaler vi, at du i dette tilfælde helt stopper med alkoholindtag 4 uger før din operation.

Hos Lift Clinic er udføres en operation med baldeimplantater altid af en erfaren plastikkirurg, og selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne, så kan følgende forekomme;

 • Et hæmatom (alvorlige blå mærker), som kan kræve kirurgisk dræning.
 • Serom < 1 %. En væskeophobning der i nogle tilfælde udtømmes. Ses ved midlertidig hævelse af balderne.
 • Fortykkede og/eller breddeforøgede ar.
 • Strækmærker.
 • Vævsdød i forbindelse med manglende blodforsyning til huden. Dette opstår meget sjældent efter en baldeforstørrelse med implantater.
 • Sårinfektion: En infektion i arret kan sædvanligvis behandles med antibiotika.
 • Efterblødning. Som ved alle kirurgiske indgreb er der en lille risiko for en blødning, hvilket som oftest vil kræve en ny operation, hvor blødningen stoppes. Risiko er ca. 1 %.
 • Infektion omkring baldeimplantatet. Det kan opstå på alle tidspunkter, men vil oftest ses inden for de første 14 dage efter en baldeforstørrelse. Infektionen behandles med antibiotika. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne implantatet i ca. 3 mdr. for derefter at indsætte et nyt.
 • Føleforstyrrelser: Der er en lille risiko for, at der kan opstå nedsat følelse og muskelstyrke i  i balder, lår og ben. Det skyldes typisk en irritation af iskiasnerven og forsvinder som oftest hurtigt efter operationen. Det kan ikke udelukkes, at en permanent reduktion af følsomheden og/eller muskelstyrken kan forekomme.
 • ​​Folder eller rynker: Da implantaterne er fleksible, er der en risiko for, at lommen foldes sammen, og at disse folder kan mærkes gennem huden. Dette ses ofte hos patienter, der er meget slanke, eller som for nylig har tabt sig meget. Tilstanden kan behandles ved enten at placere implantatet dybere i balden eller ved en fedttransplantation, hvor man indfører et tyndt lag af patientens eget fedt under huden for at camouflere implantatet.
 • Kapseldannelse: Kapseldannelse ved baldeimplantater ses i meget sjældne tilfælde. Dette kan bevirke, at bagdelen føles hårdt og give anledning til smerter. Kapseldannelse er i sig selv ikke farligt, men hvis det medfører gener og smerter, så vil man anbefale en udskiftning eller fjernelse af implantatet.
 • Ruptur: Selvom baldeimplantaterne er i høj kvalitet og utrolig robuste, så er det muligt, at implantatets lomme kan briste. Dette er utrolig sjældent, men kan opstå som følge af en voldsom skade på eller omkring bagdelen eller grundet vedvarende slitage på implantatskallen. Det er muligt, at implantatet lækker, men dette forbliver i den membram, der isolerer implantatet. Ruptur af et baldeimplantat kan gå helt ubemærket hen uden nævneværdige konsekvenser eller gener, men kan også føre til dannelsen af ​​en “skal”. Det vil som oftest kræve en fjernelse eller udskiftning af implantatet.
 • Forskydning af implantatet: Der er en lille risiko for, at baldeimplantatets placering forskydes, hvilket vil påvirke formen på balderne. Dette vil kræve en korrigerende operation, hvor implantatet flyttes til den tilsigtede placering.
 • Forsinket serom: I meget sjældne tilfælde kan der opstå væskeophobning omkring implantatet, hvilket kan kræve en ultralydsvejledt punktur. 

Hos Lift Clinic er udføres Brazilian Butt Lift operationer altid af meget erfarne plastikkirurger, og selvom bivirkninger og komplikationer er sjældne, så kan følgende forekomme;

 • Nedsat følsomhed i huden på både fedtsuget og fedttransplanterede områder. Følesansen bliver oftest normaliseret i løbet af 6-9 måneder efter en Brazilian Butt Lift, men i nogle tilfælde forbliver den permanent ændret.
 • Meget sjældent (<1%) opstår der infektion efter en Brazilian Butt Lift. Symptomerne på infektion er ømhed, varme og hævelse samt almen ubehag og eventuelt feber. Hvis der opstår en overfladisk infektion i såret, behandles dette med antibiotika, som oftest er tilstrækkeligt. Meget sjældent (<1%) kan man få en dybereliggende infektion efter en Brazilian Butt Lift, som kan nødvendiggøre en operation.
 • Asymmetri – de fleste mennesker har fra naturens side asymmetri i kroppen. Ofte vil denne forskel reduceres ved operationen med eget fedt, men den kan også forværres eller være uforandret. Selvom der ikke er forudgående asymmetri, er der en risiko for et uensartet resultat – dog er der sjældent behov for korrektion.
 • Blødning – i meget sjældne tilfælde (<1%) kan der opstå en efterblødning, som kræver en re-operation. Udgifterne hertil dækkes af Lift Clinic. Blødning giver misfarvning i ugerne efter operationen, men påvirker ikke det endelige resultat.

Ved operationer i fuld bedøvelse (narkose) er der nogle forhold, som disponerer til blodpropper i ben og lunger. Derfor anbefales nogle patienter forebyggende behandling med blodfortyndende medicin (Innohep, Fragmin eller Klexane).

Skal du have blodfortyndende medicin, står det i dit indkaldelsesbrev. Der udskrives en recept til dig inden operationen, så du selv kan hente medicinen på apoteket. Medicinen gives som en indsprøjtning i låret eller maveskindet én gang om dagen i fem dage efter operationen. Den sygeplejerske der modtager dig, når du kommer til din operation, vil vise dig hvordan det gøres.

Sundhedsstyrelsens regler på det kosmetiske område tilsiger, at du skal informeres skriftligt, før du kan modtage den mundtlige information. Det er derfor en god idé, at du læser denne information om baldeforstørrelse igennem derhjemme, så du er godt forberedt, når du kommer til din konsultation.

Hvis du efter konsultationen er afklaret og har fået svar på alle dine spørgsmål, er det muligt at bestille en tid til en operation. Ifølge Sundhedsstyrelsens lov om betænkningstid, kan du først afgive skriftligt samtykke til operationen 7 dage efter konsultationen. Det skriftlige samtykke gives på operationsaftalen, som du vil få udleveret. Din forundersøgelse er gyldig i et halvt år. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe en ledsager til konsultationen.

Alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Denne udgift er hos Lift Clinic inkluderet i prisen på en baldeforstørrelse. Ved eventuelt afbud skal konsultationer og kontroller afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 500,- i gebyr. Information til egen læge vedrørende dit forløb hos Lift Clinic udsendes kun og først, efter vi har fået samtykke fra dig.