Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

🖤 GRATIS forundersøgelser i København. Book tid. 🖤

🖤 GRATIS forundersøgelser i Kbh. Book tid. 🖤

Ansigtsløft

Behandling af bekymringsrynker

Rynker er en del af den naturlige aldring. Med tiden bliver vores hud tyndere og mister noget af elasticiteten. For nogle viser rynkerne sig som små, fine linjer, mens de for andre viser sig som mere dybe og tydelige. Mange oplever at få en bekymringsrynke (også kaldet Glabella) i en tidlig alder.

 

Rynker mellem øjenbrynene opstår ved gentagne sammentrækninger af musklerne mellem dine bryn, når du fx misser med øjnene mod solen, når du sidder foran computeren og som navnet antyder, når du bekymrer dig. Det er en helt naturlig reaktion på nogle helt normale dagligdagssituationer. Fordi det sker helt naturligt, bemærker du derfor næppe selv, hvornår og hvor ofte du kommer til at lave denne ufrivillige muskulære bevægelse. På Lift Clinic kan du få behandlet dine bekymringsrynker med botox i vores klinikker i Esbjerg, Aarhus og København.

Botox i bekymringsrynken

fra 1.600,-

Under behandlingen

Mild eller ingen ubehag

Downtid

Ingen

Behandlingstid

15 min.

Fuld effekt

Efter 4 uger

Hvorfor får man
bekymringsrynker?

Rynker er en del af den naturlige aldring. Nogle får dem tidligere end andre, da det ofte er genetisk bestemt. Din livsstil spiller også en stor rolle i forhold til dine spise-, drikke-, sol- og rygevaner.

 

Nogle rynker giver dig charme og karakter, mens andre får dig til at se mere vred og træt ud, end du virkelig er. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Ved brug af botox i panden kan du genvinde et yngre og mildere udseende. Rynker i og omkring ansigtet er mest tydelige fordi vores mimik og adfærd automatisk gør, at ansigtsmusklerne arbejder hårdt hele dagen, hele livet. Panderynker kommer med tiden, fordi musklerne i ansigtet trækker sig sammen. Jo ældre, vi bliver, desto mere tydelige bliver rynkerne og linjerne. 

Mommy makeover

Hvilken betydning har bekymringsrynker for dit udseende?

Bekymringsrynker kan have stor indflydelse på vores udseende. Når vores ansigtsudtryk ikke stemmer overens med vores egentlige sindsstemning, kan vi blive fejlfortolket af vores omgivelser.

 

Bekymringsrynkerne befinder sig lige mellem øjnene, hvilket gør dem meget tydelige for andre og svære at skjule, da man oftest ser hinanden i øjnene, når man taler med et andet menneske. Er du ked af dine bekymringsrynker og synes du ikke, at din hud afspejler dit naturlige humør, så er der heldigvis mulighed for at gøre noget ved det. Det er jo en klar fordel, at man ser ud, som man føler sig. Ved at få botox mellem øjenbrynene kan man mindske eller fjerne de dybe linjer og opstramme huden, så dine mere flatterende karaktertræk fremhæves i stedet, og du ser mere positiv og imødekommende ud.

Hvad sker der hvis jeg stopper med behandlingen?

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden. Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne.

Er behandlingen udført korrekt af en autoriseret behandler, vil behandlingen ikke have påvirket huden yderligere, og du kommer blot tilbage til udgangspunktet. Du kan dog i mellemtiden have vænnet dig til det nye look, og derfor kan dit gamle udseende måske føles anderledes, end du husker det.

Botox mellem øjenbrynene er ikke en permanent behandling, og du skal derfor være indstillet på at få udført behandlinger løbende for at bevare looket. Botoxbehandlinger holder normal 3-6 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt.

Sådan behandler vi bekymringsrynker

Botox blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret. Botoxbehandlinger egner sig specielt godt til bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og panderynker, hvor effekten tydeligt ses.

 

Hos Lift Clinic kan vi fjerne bekymringsrynker effektivt med botox. Vi tilbyder behandling med botox, som kan reducere bekymringsrynker og give dig et smukt, naturligt look. På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Vi prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed.

 

Før du kan få foretaget behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation senest 48 timer inden din behandling.

 

Behandling af bekymringsrynker med botox foregår ved, at der med en meget tynd nål injiceres en lille mængde af botox i de valgte muskler. Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik.

 

Huden i ansigtet rengøres. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

 

Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at besvare dine spørgsmål.

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel (botulinum toxin A), som blokerer for sammentrækningen af musklerne, hvilket gør, at musklerne kan slappe af. Når musklerne i ansigtet ikke kan trække sig helt sammen, bliver de overfladiske linjer og rynker i huden reduceret. Vi sørger altid for et naturligt udseende, hvor du bevarer din ansigtsmimik. Botox behandlinger egner sig specielt godt til bekymringsrynker mellem brynene, smilerynker og panderynker, hvor effekten tydeligt ses.

 

Botox påvirker ikke de omkringliggende muskler og virkningen er kun lokal i det behandlede område. Botox har været anvendt i medicinske sammenhænge siden 1960’erne. Siden 1990’erne er botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Botox kan anvendes i kombination med en filler-behandling. Før du kan få foretaget en behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.

Helle Boisen

Mød Helle Boisen -
Kosmetisk sygeplejerske hos Lift Clinic

Når du kommer til din botox behandling hos Lift Clinic, er du i gode hænder hos Helle Boisen, der har mere end 14 års erfaring.

Helle er uddannet kosmetisk sygeplejerske og giver altid sine patienter en ærlig og realistisk forventning til deres resultat. Med baggrund i hendes mange års erfaring laver hun en behandlingsplan, der resulterer i et naturligt resultat, så du vil føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Du kan blive behandlet med botox i vores klinikker i Aarhus C og Esbjerg C, og vi har mere end 15 års erfaring. Hos Lift Clinic kan du være tryg ved, at dine ønsker bliver hørt, og med baggrund i vores mange års erfaring med kosmetiske behandlinger tilrettelægger vi den helt rette behandling til dig. 

Mød Julie Overgaard -
Kosmetisk sygeplejerske hos Lift Clinic

Når du kommer til din botox behandling hos Lift Clinic, er du i gode hænder hos Julie Overgaard.

 

Julie er uddannet kosmetisk sygeplejerske og sætter en stor ære i at skabe harmoniske og naturlige resultater, der gør, at man føler sig som den bedste udgave af sig selv. Hun prioriterer desuden en god dialog og en ærlig forventningsafstemning. 

Julie Overgaard

Godt at vide

Botox behandlinger holder normal 3-6 måneder, men det kan variere og i sjældne tilfælde kun holde et par måneder. Normalt vil holdbarheden vil blive længere efterhånden, som du får gentaget behandlingen, idet muskler bliver mindre, når de ikke bliver aktiveret fuldt. Hvis du vil have en optimal effekt af en behandling med botox, bør du påregne behandlinger 2-3 gange årligt.

Du kan altid stoppe med at få behandlinger med botox. Musklerne vil langsomt vende tilbage til det udgangspunkt, du havde, før du fik foretaget behandlingen. Du kan se botox som en proces, hvor du forebygger rynker og udskyder ældningen i huden.

Den mængde botox, vi anvender til kosmetiske behandlinger, er helt uskadelig og bivirkninger er sjældne. Den mest almindelige bivirkning er let ømhed ved indstiksstedet eller et lille blåt mærke. Enkelte kan opleve tunge øjenlåg eller væske omkring øjnene ved behandling af panden. I sjældne tilfælde kan der forekomme influenzalignende symptomer og hovedpine, som typisk vil forekomme det første døgn.

De beskrevne bivirkninger ved botox forekommer hos mindre end 1% og er kun midlertidige. På verdensplan er der aldrig dokumenteret langsigtede komplikationer efter behandling med botox. Du kan se priser på behandling med botox, og du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder desuden altid en gratis uforpligtende konsultation.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Du skal altid have mindst 48 timers betænkningstid, før vi udfører behandlingen med botox. Hos Lift Clinic er vi altid klar til at besvare på dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at komme forbi vores klinik til en gratis og uforpligtende konsultation.

Før selve injektionen sørger vi for at tilpasse behandlingen til dit ansigt og dine behov. Vi ønsker altid at skabe et levende og naturligt udseende, hvor vi bevarer dine naturlige ansigtstræk og din mimik. Huden i ansigtets eller på halsen rengøres. Vi bruger en tynd engangssprøjte til at injicere botox i musklen lige under hudens overflade på det udvalgte sted. Nålen giver kun et lille prik. Mange sammenligner det med at fjerne et hår med en pincet.

Selve behandlingen tager 5-10 minutter afhængig af, hvor mange områder der skal behandles. Du kan udføre daglige gøremål og genoptage arbejdet umiddelbart efter behandlingen, da sprøjten er så lille, at mærket efter stikkene ofte aftager efter 10-20 minutter. Vi sætter altid 30 minutter af til en behandling med botox, så vi har god tid til snak og til at besvare på dine spørgsmål.

Når du er blevet behandlet med botox, bør du undgå at massere eller gnide på det behandlede område de første par timer, så du ikke spreder injektionen ud i andre muskler.

Man vil som oftest se virkningen af botox efter 2-14 dage. 4 uger efter behandlingen er der fuld effekt i muskulaturen – efterfølgende kan der stadig forekomme en reduktion af linjer i huden. Er det første gang, du får en behandling med botox hos os, så får du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Før du kan få foretaget behandling med botox, skal du altid have en lovpligtig konsultation hos vores plastikkirurg senest 48 timer inden din behandling.
Du skal være fyldt 18 år, før du kan få botox på Lift Clinic. Der må ikke benyttes botox, hvis du er gravid, ammer eller hvis du har specifikke former for allergi eller nervesygdomme (Lambert-Eaton syndrom eller myasthenia gravis).

Effekten af botox vil indtræde efter 2-14 dage, og den fulde effekt ses efter 4 uger. Er det første gang du bliver behandlet her hos Lift Clinic, bliver du tilbudt en kontrol efter 4 uger.

Efter din botox behandling går der lidt tid før effekten træder ind, fordi den først skal indvirke på musklen, så den slapper af.

Vi behandler følgende områder med botox:
 • Hage
 • Næse
 • Rygerynker på overlæben
 • Tandkødssmil /Gummy smile
 • Nedadvendt mundvige / DAO
 • Brynløft
 • Panderynker
 • Bekymringsrynker mellem brynene / Glabella
 • Hals / Platysma
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Kæbemuskel / Masseter
 • Behandling af øget svedtendens i armhuler og håndflader

Behandlingen med botox er ikke varig, men aftager efter 3-5 måneder. Det er ikke muligt at fjerne botox.

Det er desværre ikke muligt at få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til botox.