Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. Læs mere

Lån til din behandling rente- og gebyrfrit. 0% i renter / 0 kr. i gebyr. Læs mere.

Gratis forundersøgelser i København. Book tid

Gratis forundersøgelser i Kbh. Book tid. 

26/04/2024

Hvad er en abdominalplastik og hvordan foregår operationen?

Arkorrektion


Ved en abdominalplastik også kaldet en maveplastik opstrammes huden på både den øvre og nedre del af maven. Indgrebet anbefales til dem, der er generet af overskydende løs hud på maven.

På Lift Clinic koster en stor abdominalplastik med sammensyning af muskel og inkl. indlæggelse 46.000 kr. Er der ikke behov for sammensyning af musklen, så ligger prisen på 44.000 kr. Priserne er vejledende og er inklusiv den lovpligtige patientforsikring.

Ved en abdominalplastik fjernes den overskydende hud fra den midterste og nedre del af maven for at stramme mavemusklerne og gøre maven tyndere og mere fast. I nogle tilfælde vil man kombinere en abdominalplastik med en fedtsugning for at opnå det ønskede resultat, hvilket afklares til forundersøgelsen.

Operationen tager ca. 2 timer og udføres under fuld bedøvelse. Inden operationen markerer plastikkirurgen området, der skal opereres med en tusch. Efter du er bedøvet, løsnes huden på hele forsiden af maven, og hvis afstanden mellem mavemusklerne er stor, vil din plastikkirurg sy dine muskler sammen i midtlinjen. Den overskydende hud fjernes og såret, der ligger under bikinilinjen, syes pænt sammen. Nogle gange samler der sig både væske og blod i operationssåret under huden. I tilfælde af dette lægges der et lille dræn, som typisk fjernes morgenen efter operationen.

Når operationen er veloverstået, vil man komme ind på vores opvågningsstue, hvor man skal være indlagt en nat. Her vil vores personale sikre, at man har det godt og er smertedækket. Næste morgen vil man være klar til at komme hjem igen. Man kan ikke selv køre bil efter en abdominalplastik, så planlæg at blive afhentet om morgenen.

Man kan godt blive lidt utilpas efter narkosen. Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at nogen kan være hos sig de første 24 timer hjemme.

Abdominalplastik før- og efterbilleder

På billederne nedenfor ses før- og efterbilleder af en stor abdominalplastik, der er foretaget her på Lift Clinic.


Resultatet af en abdominalplastik holder i mange år. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man tager meget på i vægt eller bliver gravid, kan formen på maven ændres igen.

En abdominalplastik ”stopper ikke tiden”, og ens krop vil fortsætte med at ældes, betinget af arv og miljø. Dog er effekten af en abdominalplastik langvarig, og man vil forventeligt fortsat have pænere maveskind, end hvis man ikke havde fået foretaget operationen.

Du kan læse mere om en abdominalplastik og booke en forundersøgelse her på siden.

Lift Clinic Aarhus

Om Lift Clinic

På Lift Clinic er vi specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og prioriterer høj kvalitet, sikkerhed og tryghed. Lift Clinic blev etableret i 2020 af to af Danmarks førende kosmetiske plastikkirurger, Christian Sneistrup og Jens Bengaard.